Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Problém so spyware

Started by midnightstranger, 09. September , 2008, 08:26:26

udry

Quote from: styrioci on 09. September , 2008, 09:38:36
nieco ako zaloha nastaveni systemu, regstrov atd..

predstav si ked hras nejaku hru, dajme tomu strategiu..pred nejakym utokom na nepriatela si to savenes, ak by si nahodou nieco dojebal a bitku prehral, aby si sa mohol od toho miesta vratit znova a nemusel hrat danu misiu odznova.. toto je nieco podobne, ked nieco dojebes v systeme, tak aby si to nemusel nanovo instalovat :)
No len potom možeš zazalohovat aj spyware. Ale neviem,nie som dobry v počitačoch.

Martinlm

Tak asi sa oplati zazalohovat hned po nainstalovani. To som veru mohol.

Semish, to si ty vymyslel tuto feature?

styrioci

ono to robi automaticky tu zalohu (restore point), ale da sa spravit aj vlastny restore point - predtym ako ides instalovat alebo robit nieco, co nevies aky bude mat vysledok.

midnightstranger

A ked som predtym ten restore point predtym nevytvaral, tak aj tak ho mam vytvorit? :'( Lebo som z toho jelen.
Quote from: Progrocker on 15. August , 2007, 00:27:32
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. ;)

styrioci

Quote from: midnightstranger on 09. September , 2008, 10:58:45
A ked som predtym ten restore point predtym nevytvaral, tak aj tak ho mam vytvorit? :'( Lebo som z toho jelen.
nie..daj obnovit system od posledneho restore point, resp od posledneho predtym ako si zaznamenal ten problem..

midnightstranger

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. ;)

midnightstranger

Quote from: midnightstranger on 09. September , 2008, 11:17:38
Ok, skusim.  Vdaka zatial :kiss:
No tak som to spravil a vyzera, ze to je v pohode. Vdaka za pomoc. :drink: