brdo prvy
|
|
« Odpoveď #195 kedy: 03. December , 2008, 23:51:11 » |
|
No a nieje daky specialny gitarovy co by som na konci len rozdvojil. Kua neviam si predstavit mat z Riicka dva kable.Sak to sa zauzlim Ja by som potreboval poradit ci neje daky kvalitny symetricky ,alebo tak.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #196 kedy: 03. December , 2008, 23:54:59 » |
|
jedine patzilovy ako ide do midikablu a ten na konci dat dva jacky a na druhom tiez... tak to vyriesit....ja trpim ked som mal teraz vysielacku v oprave, a som mal jeden kabel!!!!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #197 kedy: 04. December , 2008, 00:03:36 » |
|
No sak take daco by som potreboval ,ale nieco co mi nebude prskat,brumiet a zrat signal. Mohol by som si upravt klasicky mikrofonny symetricky ,aleto bude asi pruser zvuk Väcsina tychto kablov vseliako mlaska a su absolutne nevhodne na gitaru,tak neviel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #198 kedy: 04. December , 2008, 00:04:11 » |
|
Midi kabel je na prenos digitalneho signalu, takze na analogovy bude asi uplne nevhodny, kedze digitalny signal znesie viac sumu a degradacie a stale si zachova 100% z tych dat, narozdiel do analogoveho, kde ti to zozerie vysky a podobne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #199 kedy: 04. December , 2008, 00:05:40 » |
|
ale martin myslel som pocet zil v kabli!!!! stereo kebel a nie kabel na prenos dat.... mozno mikrofonovy.. a kedysi sa din konektormi prenasal aj zvuk a nielen data, ine neboli...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #200 kedy: 04. December , 2008, 00:11:01 » |
|
ale martin myslel som pocet zil v kabli!!!! stereo kebel a nie kabel na prenos dat.... mozno mikrofonovy.. a kedysi sa din konektormi prenasal aj zvuk a nielen data, ine neboli...
ale sak ja som vsetko pochopil mam dokonca specialne kable ,co sa pouzivaju na elektronkove mikraky,ale ako som uz pisal ,su nevhodne na gitaru,nakolko impedancia gitary je niekde inde ,ako impedancia MICu. kua co si mam polepit dva gitarove dokopy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #201 kedy: 04. December , 2008, 00:12:55 » |
|
neexistuje vhodny stereo kabel??? sa divim!!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #202 kedy: 04. December , 2008, 00:20:10 » |
|
neexistuje vhodny stereo kabel??? sa divim!!!!!
mozno existuje ,ale neviem o tom preto som sa obratil na Vas.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #203 kedy: 04. December , 2008, 00:20:54 » |
|
Nie, vsak sam v tomto nemam jasno, tak len tak nahlas rozmyslam, ako teraz brdo pise o tej rozdielnej impedancii mic kabla
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #204 kedy: 04. December , 2008, 00:22:58 » |
|
opytam sa zajtra kamosa co s tym robi a venuje sa tomu, on bude vediet, ci taky kabel zodpovedajuci signalu z basy existuje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #205 kedy: 04. December , 2008, 00:24:08 » |
|
opytam sa zajtra kamosa co s tym robi a venuje sa tomu, on bude vediet, ci taky kabel zodpovedajuci signalu z basy existuje
potesil by si ma keby ano
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #206 kedy: 04. December , 2008, 00:25:51 » |
|
jasne ze skusim!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #207 kedy: 04. December , 2008, 01:10:47 » |
|
... Mohol by som si upravt klasicky mikrofonny symetricky ,aleto bude asi pruser zvuk Väcsina tychto kablov vseliako mlaska a su absolutne nevhodne na gitaru,tak neviel myslis, ze mikrofonny je fakt tak uplne inde hodnotami ? skusal si ho niekedy ku gitare ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #208 kedy: 04. December , 2008, 09:06:17 » |
|
myslis, ze mikrofonny je fakt tak uplne inde hodnotami ? skusal si ho niekedy ku gitare ?
V dobach ked som tomu este prd rozumel,tak som si take kable vyrobil,ale casom som zistil ,ze to je zlééééé Tak ze tento variant zavrhujem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #209 kedy: 06. December , 2008, 09:57:02 » |
|
tak co ? nieco nove ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|