Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 16. Október , 2008, 11:24:58 » |
|
Mohlo byť ešte viac a širšia škála čistých zvukov zosnímaných, tie čo sú tu ako čisté, už sú poväčšine málinko prevalené.
Hrá to inak fajn rockovo, chcelo by to aj inú zvukovú predstavu o tých aparátoch..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 16. Október , 2008, 11:31:04 » |
|
Mohlo byť ešte viac a širšia škála čistých zvukov zosnímaných, tie čo sú tu ako čisté, už sú poväčšine málinko prevalené.
Hrá to inak fajn rockovo, chcelo by to aj inú zvukovú predstavu o tých aparátoch..
To s tebov uplne suhlasim. Secko to bolo strasne hr hr,malo casu ,moc hodin a sak vis. Existuju aj ine nahravky zo studia u Peciho ,ale uz ich od neho pacim asi pol roka a furt nic. Sak az bude finito z nahravanim ,tak snat to bude. a hlavne by mal na to hrat poradny basak. nic v zlom Pista, :drink:myslel som tym seba
|
|
« Posledná zmena: 16. Október , 2008, 11:34:31 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 16. Október , 2008, 12:23:19 » |
|
Pekny clanok Pistik. Aj amp si mi pochvalil, som spokojny teraz. Akurat tie zvukove ukazky -- hmm, neviem nejako sa mi celkovo ten zvuk nepozdava nejake to je akoby ploche, moc 2D.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 16. Október , 2008, 13:01:44 » |
|
Pekny clanok Pistik. Aj amp si mi pochvalil, som spokojny teraz. Akurat tie zvukove ukazky -- hmm, neviem nejako sa mi celkovo ten zvuk nepozdava nejake to je akoby ploche, moc 2D. a kolko D by mal mat ten spravny zvuk v stereu? :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 16. Október , 2008, 13:23:03 » |
|
Pekny clanok Pistik. Aj amp si mi pochvalil, som spokojny teraz. Akurat tie zvukove ukazky -- hmm, neviem nejako sa mi celkovo ten zvuk nepozdava nejake to je akoby ploche, moc 2D. A chybaju tomu bass-y.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 16. Október , 2008, 15:08:26 » |
|
Pista58 - pekne si to napisal, odteraz Ta pasujem na Pistu 59Ja neviem, co k tym nahravkam povedat... Nepocul som povodne, neviem, akymi presli upravami... Hlavne cim viac sa tomu venujem, tym viac riesievam zvuky nastrojov v kontexte a tym menej dokazem posudit holy zvuk. Holy zvuk dokazem posudit a ocenit, ked dostavam z toho masaz osobne priamo v tom kravale Nahrate je to vzdy ine a najlepsie je to vzdy posudzovat minimalne s bicimi... Moje dojmy z testovania - jak Brdo stala rozprava o oblube starych zvukov a starych kapel, tak vsetky tieto testovane zosiky nemali problem okrem starodavneho zvuku zazniet aj uplne aktualnym agresivnym soundom... Vsetky vedeli pracovat v roznych rezimoch korekcii a vsetky zvuky, co na nich sli nastelovat mne zneli nekompromisne presvedcivo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 16. Október , 2008, 15:51:51 » |
|
Hej, velmi milo ma tie aparaty prekvapili. Najma ten, co sme skusali v strede (nechce sa mi pozriet aky to je typ) mi velmi sedel obzvlast s Brdovou hrou.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 16. Október , 2008, 16:02:21 » |
|
myslis to kajlave smatlanie po hmatniku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 16. Október , 2008, 16:03:06 » |
|
Dalsim radiom je model nazyvany Valwatt Bass Amp V6 , osadeny 3xECC83 , 1x6N1P, 1xECC82 ,1x ECC81 a 6xEL34 alebo KT77. Je to dvojkanal s uplne nezavyslimi celolampovymi retazcami.Dokonca ani vstupna lampa nie je spolocna. Prvy kanal je rieseny na sposob zakladneho a nie moc variabilneho zvuku basgitary podobne aku Fendrov . Druhy je cite aktivny elektronkovy 5 pasmovy EQ s urcitymi korekcnymi presetmi , ako napriklad Deep, Shift ,Preshape. Kazdy kanal ma este sepratne nastavitelny Presence. Samozrejme ze nechyba ani seriovy FX,balance output a podobne kravoviny. Koncak je navrhnuty tak ,aby s co najlacnejsich a najpouzivanejsich lamp ( EL34 ) som vytlacil maximum a to cez 220 wattov. Mylna predstava väcsiny gitaristov je ze par EL34 da iba 50wattov a pri väcsom vykone sa nadmerne opotrebuvavaju.Bezne je to tak ,ale spravnym zladeni sietoveho zdroja ,vystupneho trafa ,nastavenim precovneho bodu a budenim su lampy schopne dodat az trojnasobok svojho stratoveho vykonu. U gitarovych zosilnovacov je to trosku inak,lebo koncak je tiez urcitym stupnom na ktorom sa skreskuje a dava lampam napapat, ale bassovy amp je nieco ine.
Podobne ma koncak rieseny aj Peavey VB-2: 225 watts into 2, 4 and 8 ohm loads Six EL34 power tubes
|
|
« Posledná zmena: 16. Október , 2008, 16:05:19 od MageZ »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 16. Október , 2008, 17:44:05 » |
|
Presne tak. Kua zase opakuju Ten môj da presne 240 ale to je uz uplne jedno.
|
|
« Posledná zmena: 16. Október , 2008, 18:07:22 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 16. Október , 2008, 17:45:49 » |
|
presne tak. kua zase opakuju Ten môj da presne 240 ale to je uz uplne jedno. vies co spravi Peavey, na ktorom 3 minuty tocis gombikmi ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 16. Október , 2008, 17:58:38 » |
|
vies co spravi Peavey, na ktorom 3 minuty tocis gombikmi ? jaj skoro som zabudol. Nie ,to je normalne,uz bolo vela hodin a radio chcelo ist spat.
|
|
« Posledná zmena: 16. Október , 2008, 18:51:41 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 16. Október , 2008, 19:05:19 » |
|
myslis to kajlave smatlanie po hmatniku Nevadi, tak sa ma.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 18. Október , 2008, 22:14:08 » |
|
inak Matko - naozaj su tie ukazky nejake trochu placate. akurat si to porovnavam s cerstvo sejmutym trandakovym Traceom a ten je dole plnsi. kombinacia bezna dynamika + kondik neni az tak super zjavne. to si ziada naozaj nejaky basovo kopakovy specialny model, co tie spodky dobre prenese...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|