Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 22:24:48
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 19 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Chcem sa vyjadrit ...  (Prečítané 53982 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #105 kedy: 02. November , 2008, 12:20:07 »

Nerypal som-myslel som to vážne. Pracu adminov považujem za "slabu". / napr. v mnohych pripadoch pustia temu do sračiek a po xy-prispevkoch alebo na druhy den idu strašne robit "poriadok" / Ked sa niekto slušne opyta,tak tam nepricapi takeho smajla. Nezduchol som,ak vieš aky bol včera den,tak pochopiš.  :)

vtedy som to ironicky nemyslel, nevadi  :)
Zaznamenané

o-yep sro
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #106 kedy: 02. November , 2008, 12:22:57 »

Nezduchol som,ak vieš aky bol včera den,tak pochopiš.  :)
jasne vcera sa vsetci venovali nekroturistike :)
Zaznamenané
m0noLiTh
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 147

cover gitarista s záujmom pracovať na sebe ďalej

« Odpoveď #107 kedy: 08. Január , 2009, 02:07:12 »

ja myslím, že dobre spracovana encykolopédia by nebolá zlá - ako nováčik by som ju uvítal...len jej vymyslieť šikovné miesto vo fóre..
predeliť fórum na odobrnú a voľnejšiu časť by asi tiež moc nepomohlo kým admini nebúdu platení, alebo závislaci na fóre...
a či sa tu niekto nasral a odhlasil to neviem  Bavím sa skvele až tak to tu nečítam...
karma je p*čovina, lebo známosti sú znamosti...a sláva stúpa do hlavy - nič proti konretným členom...a česť vynímkam  Na zdravie!
niektoré odjeby v tých témach nemajú chybu  Bavím sa skvele

ale mám taký navrh, tiež nahlas rozmyšlam Zdravíčko

na trapných člankoch z netu ako sú hlavne niektoré z aktuality.sk tušim býva hodnotenie konretného príspevku...buď bod pre alebo bod proti...dať to sem by bolo zbytočne moc riešok o kvalite príspevkou...
___________________________________________________________ _______________________
ale čo tam dať niečo, čo by anonymne upozornilo uživateľa o ktorom by ste si mysleli že napísal pičovinu?
___________________________________________________________ ________________________
Nemyslím žiaden jemu adresovaný súkromný text, len by ho to nejako upozornilo na monitore, že sa niekomu nepáči...
nikto by to verejne nemusel vidieť koľko ,,mínusov" kto dostal...a pokiaľ nemá v hlave nasrané raz by užívateľ s veľa minusmi prestal písať blbosti, alebo aspoň obmedzil snaď...
a keby niekto k nejakej dobrej téme napíše fakt, že pičovinu admin to vyhodí..
tiež by mohol byť admin upozornený systémom ak niekto dostáva veľa mínusov v podobe bonznutí ostatnými, že je odveci, pričom by svoj príspevok mohol aj dobrovoľne odstraniť...
a keby to nechce odstraniť, tak proste to poriešia upratovači po starom  Bacha na vec kamo!
a pre pamätníkov ostane forúm cca aké je

spravte si o tom aké chcete názor, ale hlavne do mňa nepičujte všetci, ja mám rád mier a pohodu, ale hipík som neni  Bavím sa skvele
Zaznamenané

SCHECTER HELLRASIER C-1 FR, Ibanez GRG 170dx, zoom G2.1u, Damage control - SOLID METAL Dual vacum tube Distortion, black heart little giant. kustom arrow 16w - proste také študentske hračky na papučový metal :)
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #108 kedy: 08. Január , 2009, 02:11:05 »

..ale hipík som neni  Bavím sa skvele

nie, ty si m0noLiTh s avatarom jelenej hlavy. tiez dobre  Na zdravie!
« Posledná zmena: 08. Január , 2009, 02:11:25 od rastis » Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #109 kedy: 08. Január , 2009, 02:15:05 »

nie, ty si m0noLiTh s avatarom jelenej hlavy. tiez dobre  Na zdravie!

a ty nie si geek, ale obraz s ohlodaným rámom.. :)

m0noLiTh - nikto nemá prečo do teba pi..vať za seriózne názory. A ak sa niekto nájde, tak sa s tým prosto musí spraviť poriadok. Žmurk
Zaznamenané

m0noLiTh
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 147

cover gitarista s záujmom pracovať na sebe ďalej

« Odpoveď #110 kedy: 08. Január , 2009, 02:21:44 »

náhodou mne sa ta jelenia hlava páči  Bavím sa skvele vystihuje ako vnímam tie vaše debaty o snímačoch a tak - ale to je môj bordel, že viem toho menej....
a nikto tu do mňa zatial nepičoval...stejne ma nikdy nebudu mať všetci radi, tak čo sa budem srať  Na zdravie!
Zaznamenané

SCHECTER HELLRASIER C-1 FR, Ibanez GRG 170dx, zoom G2.1u, Damage control - SOLID METAL Dual vacum tube Distortion, black heart little giant. kustom arrow 16w - proste také študentske hračky na papučový metal :)
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #111 kedy: 26. Február , 2009, 09:58:08 »

chcem sa vyňadriť.

takže, áno bol som OT, áno písal som prostosti. ale to bola predvčerom 3/4 fóra. nehnevám sa, ale ide mi o akú takú spravodlivosť. aspoň som si poraidne zacvičil na gitare  Na zdravie!

nevadí mi že som dostal ban, viem, že to bolo oprávnené, akurát ten ban mal dostať aj branko napríklad. a všetci čo prispievali do témy vitaj babenka. a ak vám vadí to, že som do pripomienok a otázok prilepil jej fotku a napísal abz ste si vyhonili... čím sa to líši od štvoročkového "plieskania semana o čelo" ?

keď tak bojujete proti OT, tak dávajte ban každému, čo ide OT, žiadne výnimky. ruku na srdce, kto nieje OT? 50% členov fóra je chronicky OT.

Na zdravie!
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #112 kedy: 26. Február , 2009, 10:06:48 »

To bolo skutocne nevhodne.

Nie je mozne sledovat vsetky diskusie.
Zaznamenané

Bebbenka
nováčik
*
Príspevkov: 49

« Odpoveď #113 kedy: 26. Február , 2009, 14:11:10 »

johnzo  Aj ja ta zdravim....=).mas stastie ze osm tu fotku stym komentarom nevidela Neser ma!   Bavím sa skvele
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #114 kedy: 26. Február , 2009, 14:12:26 »

Mily Johnzo,  :)

dovol mi vyslovit Tebe par slov, skutocne len par...

Uz ked budes menovat, tak MENUJ AJ OSTATNYCH Si píš!!! Si píš!!! Si píš!!!  :)
Dalej, za OT pokladam toto:
Priklad: Aparaty - kde sa bavime o danej znacke a nejaky k*k*t napise: " Servus Mato, kde si bol v piatok ?"

ALE kedze sme boli v teme VITAJ BEBBENKA a pisali sme k jej privitaniu, tak to neberem ako OT, pricom voci GITAROVEMU foru to beriem ako OT. Lenze uz ked tak, tak sa trosku rozliadni a pochopis, kolko OT negitarovych tem tu je, Johnzo. :)
Pisali sa aj sprostosti, teda mozem za seba povedat, ze NIC sproste som nenapisal, narozdiel od Teba. Nepouzil som tam sproste slova, kedze si to ani nedovolim.
Pekny den prajem.

S pozdravom  Zdravíčko

Branko  Na zdravie!
Zaznamenané

johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #115 kedy: 26. Február , 2009, 14:59:33 »

Mily Johnzo,  :)

dovol mi vyslovit Tebe par slov, skutocne len par...

Uz ked budes menovat, tak MENUJ AJ OSTATNYCH Si píš!!! Si píš!!! Si píš!!!  :)
Dalej, za OT pokladam toto:
Priklad: Aparaty - kde sa bavime o danej znacke a nejaky k*k*t napise: " Servus Mato, kde si bol v piatok ?"

ALE kedze sme boli v teme VITAJ BEBBENKA a pisali sme k jej privitaniu, tak to neberem ako OT, pricom voci GITAROVEMU foru to beriem ako OT. Lenze uz ked tak, tak sa trosku rozliadni a pochopis, kolko OT negitarovych tem tu je, Johnzo. :)
Pisali sa aj sprostosti, teda mozem za seba povedat, ze NIC sproste som nenapisal, narozdiel od Teba. Nepouzil som tam sproste slova, kedze si to ani nedovolim.
Pekny den prajem.

S pozdravom  Zdravíčko

Branko  Na zdravie!

prepáč, mám menovať? každú chvílu tu je OT, od duskyho, vallu, joe-a, RobaG, niektorých adminov... nechcem nikoho uraziť, ale tu sa OTčkuje furt. nevadí mi to až tak nejak extrémne. mne len vadí že ban, alebo nejaké upozornenie sa tu udeľuje naozaj sporadicky. a keď hej, tak nie tým najzaslužilejším ľuďom.

a to, že si nebol OT v téme beriem, ale tá téma... bolo jasné od začiatku ako to skončí.

a martilLM: ak si dobre pamätám tak bebenkyna fotka bola vylepená aj inde a nie odomňa. síce nie z takým komentárom, ale predsa.

johnzo  Aj ja ta zdravim....=).mas stastie ze osm tu fotku stym komentarom nevidela Neser ma!   Bavím sa skvele

Cmuk chlapci  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 26. Február , 2009, 15:00:56 od johnzo » Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #116 kedy: 26. Február , 2009, 19:46:05 »

johnzo pozrel som si to akurat v trashi, za tu fotku a komentar by som ti v tej chvili dal kludne BAN za oplzlosti, proste si ho dostal, nechapem naco to riesis este dalej a ukazujes prstom na dalsich. mal si ho den a aspon si si pocvicil, ber to z tej lepsej strany  :)
Zaznamenané

o-yep sro
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

Melisko usko

« Odpoveď #117 kedy: 26. Február , 2009, 20:16:06 »

aj asom tu fotku nevidel  Je mi do plaču
Zaznamenané
Bebbenka
nováčik
*
Príspevkov: 49

« Odpoveď #118 kedy: 26. Február , 2009, 20:20:38 »

aj asom tu fotku nevidel  Je mi do plaču

Bud rad Žmurk
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #119 kedy: 26. Február , 2009, 20:21:29 »

Bud rad Žmurk

ale no, si nejaka kriticka na seba  :) ( hentu som nevidel - nechce sa mi hladat v kosi, ale videl som na pokeci )
« Posledná zmena: 26. Február , 2009, 20:21:55 od mario bross » Zaznamenané

Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 19 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.042 sekund, 22 otázok.