Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 19:43:07
Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 19 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Chcem sa vyjadrit ...  (Prečítané 53965 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #225 kedy: 07. Apríl , 2009, 22:26:51 »

mal dostat len dve minuty za hakovanie Bavím sa skvele nechapem ?§!.
Zaznamenané

damned13
pravidelný návštevník
Príspevkov: 609

« Odpoveď #226 kedy: 07. Apríl , 2009, 22:27:28 »

mal dostat len dve minuty za hakovanie Bavím sa skvele nechapem ?§!.
skoro som práve skapal  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Nechajte ma vydýchať Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #227 kedy: 07. Apríl , 2009, 22:27:45 »

dokazoval som si ze niesom GEJ a ze viem byt tvrdy chlap.
Zaznamenané

o-yep sro
zakky
Hosť
« Odpoveď #228 kedy: 07. Apríl , 2009, 22:30:07 »

lacrossa ked clovek nezabrzdi tak zas rozkvitne jak narcis, staci ze som tu ja  Bavím sa skvele
Zaznamenané
damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #229 kedy: 07. Apríl , 2009, 22:30:47 »

dokazoval som si ze niesom GEJ a ze viem byt tvrdy chlap.
To si dokazuješ dosť často, ako si všímam.. asi sa niečo kompenzovalo??  Žmurk aj ja mám klávesnicu, čo sa tvári byť tvrdá.. ktorú keď jebnem o zem sa rozsype ako lego... Zdravíčko
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #230 kedy: 07. Apríl , 2009, 22:32:37 »

To si dokazuješ dosť často, ako si všímam.. asi sa niečo kompenzovalo??  Žmurk aj ja mám klávesnicu, čo sa tvári byť tvrdá.. ktorú keď jebnem o zem sa rozsype ako lego... Zdravíčko

chces ban?  Bavím sa skvele

boze lakros je drze decko, furt tu robi taketo pozerstva ktore odkuka od vadima, ked mu to zeru spoluziaci tak super, ale uz mu bolo X krat povedane ze tu nech sa na to vyjebe
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #231 kedy: 07. Apríl , 2009, 22:33:45 »

hej, kompenzujem si tu orientaciu. ja mam aj lego, nielen klavesnicu.

3. Sme muzikanti, čiže kultúrni ľudia a preto sa tak budeme správať. Polemiky sú vítané, ale urážanie, alebo osočovanie, sa trestá BANom - čiže zákazom vstupu na fórum. Sem patrí aj spam, flame a pod.

je FUCKER ako odpoved osocovanie, urazanie? iba na toto by som chcel dostat odpoved.
Zaznamenané

o-yep sro
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #232 kedy: 07. Apríl , 2009, 22:34:12 »

lacrossa ked clovek nezabrzdi tak zas rozkvitne jak narcis, staci ze som tu ja  Bavím sa skvele
bez neho to tu nema ščávu,prehodnotte trest možno stači žlta karta
Zaznamenané

damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #233 kedy: 07. Apríl , 2009, 22:34:24 »

chces ban?  Bavím sa skvele

boze lakros je drze decko, furt tu robi taketo pozerstva ktore odkuka od vadima, ked mu to zeru spoluziaci tak super, ale uz mu bolo X krat povedane ze tu nech sa na to vyjebe
a za čo?? veď sa chcem len vyjadriť  ha ha ha Ale hej uznávam, asi to niekto musel zastaviť...a to som sa tak dobre bavil  Bavím sa skvele
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #234 kedy: 07. Apríl , 2009, 22:35:05 »

a za čo?? veď sa chcem len vyjadriť

len som srandoval neboj sa Žmurk
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #235 kedy: 07. Apríl , 2009, 22:36:53 »

3. Sme muzikanti, čiže kultúrni ľudia a preto sa tak budeme správať. Polemiky sú vítané, ale urážanie, alebo osočovanie, sa trestá BANom - čiže zákazom vstupu na fórum. Sem patrí aj spam, flame a pod.

je FUCKER ako odpoved osocovanie, urazanie? iba na toto by som chcel dostat odpoved.
to je druh pochvaly Bavím sa skvele kua dnes som v blave dostal pokutu to je problem, prečo by som na zakaze v lavo nemohol vyskušat či sa tam da ist Bavím sa skvele
Zaznamenané

damned13
pravidelný návštevník

« Odpoveď #236 kedy: 07. Apríl , 2009, 22:37:06 »

Ok beriem.. mňa by ten prst asi tak nerozčuľoval.. veď je to len prst.. ale inak v pohodičke  Na zdravie!  
Zaznamenané
Mlha
pravidelný návštevník
Príspevkov: 169

« Odpoveď #237 kedy: 07. Apríl , 2009, 22:38:02 »

preco? tebe by pripadalo slusne keby som ti teraz odkazal zdvihnuty prostrednik? lakros to casto a rad prehana, nebol na to upozornovany prvy raz.
Kľudne. Nepripadalo by mi to slušné, ale ani by som sa neurazil - chápal by som to asi tak že sa nemieniš so mnou na túto tému ďalej baviť - tak som to pochopil aj v jeho prípade. Načo je tá prehnaná "slušnosť"? Ideme sa tu teraz hrať na svetuškársky spolok? Veci sa dajú povedať rôzne - hento bolo podľa mňa "narovinu".
Zaznamenané

Rock it!
Mlha
pravidelný návštevník
Príspevkov: 169

« Odpoveď #238 kedy: 07. Apríl , 2009, 22:40:04 »

Keby napísal namiesto toho "strč sa s jazzom niekam" bolo by to v poho?
Zaznamenané

Rock it!
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #239 kedy: 07. Apríl , 2009, 22:43:07 »

Keby napísal namiesto toho "strč sa s jazzom niekam" bolo by to v poho?

hadam nechces stavat do jednej roviny fuckera ktory sa FUCKER nevola od STRČ SA so STRČ SA.
lakros ma proste ego niekde kde by ho mat nemusel a bolo mu to uz povedane na fore milion krat a za urazanie tu uz ma niekolko BANov, takze FUCKER tu ako bodka nebude  :) Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 19 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.081 sekund, 23 otázok.