Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 06:48:37
Strán: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 32 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ORANGE  (Prečítané 80492 krát)
0 užívateľov a 34 Hostí prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #255 kedy: 04. Február , 2010, 16:06:24 »

Inak, neviemi preco, ale kazdy Orange lampovy aparat da akoby nastroju novy zivot - az vtedy zacnu fendre hrat, aspon ja mam taky pocit.  Na zdravie!

Moja skusenost s Orange OR120 starou je zas, ze su pomerne makke a az tak trosku fuzzove, oproti inym starym britskym aparatom maju menej agresivny a dynamicky zvuk.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #256 kedy: 04. Február , 2010, 16:14:00 »

Moja skusenost s Orange OR120 starou je zas, ze su pomerne makke a az tak trosku fuzzove, oproti inym starym britskym aparatom maju menej agresivny a dynamicky zvuk.
Neviem, ake ORko si mal Ty, ale tak to, co mam ja je TVRDE jak hovado, ziadne blato a je dost agresivne, az velmi. O dynamike skoda hovorit... Ta je nekonecna. :)

Uz som tu daval priklad: Takyto zvuk dostanem z mojho OR120 kedykolvek - ale gain za polovicou je uz hlasitosnte nevydrzatelny a po druhej minute ma z toho hluku nehorazne boli hlava.

Edit - mam rocnik 1975, a neskusal som to s Gibsnom. Cize gitara moze robit hodne vela - s G skor kresli a je makksia, takze mas v podstate pravdu. Ja som na to hral LEN so singlami.
« Posledná zmena: 04. Február , 2010, 16:15:20 od Branko » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #257 kedy: 04. Február , 2010, 16:17:05 »

Neviem, ake ORko si mal Ty, ale tak to, co mam ja je TVRDE jak hovado, ziadne blato a je dost agresivne, az velmi. O dynamike skoda hovorit... Ta je nekonecna. :)

Toto je tiez pomerne neagresivny zvuk, podobne hralo aj to co som skusal. To bol rocnik 73 tusim. Maju citelne maksi, menej konkretny a stredovejsi zvuk ako stare Marshally a Hiwatty. S nimi som to na mieste porovnaval totiz. Aj Rastis bol svedok, ak si dobre pamatam. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #258 kedy: 04. Február , 2010, 16:19:57 »

Toto je tiez pomerne neagresivny zvuk, podobne hralo aj to co som skusal. To bol rocnik 73 tusim. Maju citelne maksi, menej konkretny a stredovejsi zvuk ako stare Marshally a Hiwatty. S nimi som to na mieste porovnaval totiz. Aj Rastis bol svedok, ak si dobre pamatam. :)
Povedal by som, ze je to take prijemne makke. Tvrdsie "skreslenie" by sa mi uz asi nepacilo... Take sklovite nemam moc rad.
Inak - na mikrofon to hra dost makko. Nazivo uplne iny tlak.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #259 kedy: 04. Február , 2010, 16:25:41 »

Dalsia vec je ta, ze fakt poriadne kreslia, maju take syte stredove trosku ublatene skreslenie. Kreslia ale trosku neskor ako Marshally a zas skor ako Hiwatty z tych rokov.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #260 kedy: 04. Február , 2010, 16:27:54 »

Dalsia vec je ta, ze fakt poriadne kreslia, maju take syte stredove trosku ublatene skreslenie. Kreslia ale trosku neskor ako Marshally a zas skor ako Hiwatty z tych rokov.

a skusali sme to tusim s SGckou s P90, ak sa nemylim...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #261 kedy: 04. Február , 2010, 16:28:55 »

a skusali sme to tusim s SGckou s P90, ak sa nemylim...

A s nejakym Stratom este. Myslim, ze sme sa dost rychlo zhodli, ze to bol taky kvazi najblatovejsi aparat zo skusanych.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #262 kedy: 04. Február , 2010, 16:30:00 »

hej, bol.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #263 kedy: 04. Február , 2010, 16:42:36 »

Neviem, ake ORko si mal Ty, ale tak to, co mam ja je TVRDE jak hovado, ziadne blato a je dost agresivne, az velmi.

a potom hned za tym ze je prijemne makke tak ja uz neviem  Bavím sa skvele
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #264 kedy: 04. Február , 2010, 17:04:50 »

nemudruj, ked si na to nehral, lebo sa z toho o chvilu bude dat vydolovat aj zvuk dual recta  Bavím sa skvele
Zaznamenané
tibor7
stály hosť
Príspevkov: 962

« Odpoveď #265 kedy: 04. Február , 2010, 17:21:52 »

Veľmi záleží už len na tom či sú v tom pôvodné lampy alebo menené za nejaké iné...
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #266 kedy: 04. Február , 2010, 17:28:31 »

Skreslenie ma prijemne makke, az po totalnom vyhuleni naplno. Pred polovickou to ma dost tvrdy konkretny sound - aspon to moje takto hra.  Na zdravie!
Zaznamenané

joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« Odpoveď #267 kedy: 04. Február , 2010, 17:41:04 »

Skreslenie ma prijemne makke, az po totalnom vyhuleni naplno. Pred polovickou to ma dost tvrdy konkretny sound - aspon to moje takto hra.  Na zdravie!

no nie som si isty no myslim si ze progac skusa tie aparaty len totalne vyhulene.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #268 kedy: 04. Február , 2010, 17:54:23 »

no nie som si isty no myslim si ze progac skusa tie aparaty len totalne vyhulene.

Aj aj. Orange ma inak aj cisty zvuk pomerne hladky, ale zvonivejsi a plnsi ako Marshall. Oproti Hiwattu je ale vyslovene jemny a akoby pomaly.
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #269 kedy: 04. Február , 2010, 18:32:18 »

no to ma ale kazda lampa, pretoze to nestiha a sa to prevali... takze asi tak...
Zaznamenané

Strán: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 32 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.078 sekund, 23 otázok.