Branko
|
|
« kedy: 09. December , 2008, 15:13:05 » |
|
Prave pred chvilou sa mi stala nemila vec. Siel som sa prihlasit na svoj ICQ ucet a ako program pouzivam QIP. Po prihlaseni ani jeden kontakt nebol online a prisla mi sprava z ICQ centra. (zobrazilo mi ho ako nepridaneho do kontaktov - myslim to ICQ system) Sprava znie: ICQ version 5.1 is no longer supported. Download a free authorized ICQ version from ICQ's official website. Viem, ze QIP patri este pod 5.1. Neviem, ci QIP bude este funkcny, pretoze ani ich stranka nejde, ani jeden free download nefunguje. Chcem sa preto opytat, ci niekto nevie o nejakom "patche", alebo niecom podobnom, aby som znova rozbehol QIP, tak ako predtym. Nepouzivam Infium, hoci som uz aj to skusal nainstalovat a nic. To iste. Ak by ste poznali nejaky program s funkciami QIP - u, tak by som bol vdacny. ICQ6 nepouzivam a ani nemam v plane ho pouzivat. DAKUJEM velmi pekne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 09. December , 2008, 15:16:38 » |
|
Ja fičím na Trilliane, ale len preto, že mi ho dohodil Bambus :-D Čo má QIP, čo nemá Trillian?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 09. December , 2008, 15:17:52 » |
|
pockam si pokial updatnu qip zatial to riesim cez g-talk, kedze sa cez neho da pripojit aj na AIM a tam ak si vytvaras konto a ako username zadas svoje icq cislo, tak mas po starostiach to hnusne zelene ICQ6 ma ani nehne nainstalovat Ja fičím na Trilliane, ale len preto, že mi ho dohodil Bambus :-D Čo má QIP, čo nemá Trillian?
co podporuje trilian? qip nedavno spustil podporu aj pre g-talk (co sa mi celkom hodi), je jednoduchy na spravu, pekne animovane smajliky, nezerie vela systemovych prostriedkov..
|
|
« Posledná zmena: 09. December , 2008, 15:20:02 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 09. December , 2008, 15:19:15 » |
|
Ja fičím na Trilliane, ale len preto, že mi ho dohodil Bambus :-D Čo má QIP, čo nemá Trillian?
Tak hlavne by som chcel mat moznost INVIS FOR ALL, a vidietelny pre ludi, ktorych vyberiem zo zoznamu. Dalej, aby bol bezpecny pri prihlaseni. Na telefonovanie cez icq, a podobne sracky si nepotrpim... na to mam skype. Ak niekto ma nieco zaujimave, hodte screen...ak to nevadi. Diky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Alfonz2
pravidelný návštevník
Príspevkov: 337
...
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 09. December , 2008, 15:22:33 » |
|
sakra mne sa stalo presne to isté... v tom je nejaký odrb kua Prave pred chvilou sa mi stala nemila vec. Siel som sa prihlasit na svoj ICQ ucet a ako program pouzivam QIP. Po prihlaseni ani jeden kontakt nebol online a prisla mi sprava z ICQ centra. (zobrazilo mi ho ako nepridaneho do kontaktov - myslim to ICQ system) Sprava znie: ICQ version 5.1 is no longer supported. Download a free authorized ICQ version from ICQ's official website. Viem, ze QIP patri este pod 5.1. Neviem, ci QIP bude este funkcny, pretoze ani ich stranka nejde, ani jeden free download nefunguje. Chcem sa preto opytat, ci niekto nevie o nejakom "patche", alebo niecom podobnom, aby som znova rozbehol QIP, tak ako predtym. Nepouzivam Infium, hoci som uz aj to skusal nainstalovat a nic. To iste. Ak by ste poznali nejaky program s funkciami QIP - u, tak by som bol vdacny. ICQ6 nepouzivam a ani nemam v plane ho pouzivat. DAKUJEM velmi pekne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 09. December , 2008, 15:27:38 » |
|
Tak hlavne by som chcel mat moznost INVIS FOR ALL, a vidietelny pre ludi, ktorych vyberiem zo zoznamu. Dalej, aby bol bezpecny pri prihlaseni. Na telefonovanie cez icq, a podobne sracky si nepotrpim... na to mam skype.
Ak niekto ma nieco zaujimave, hodte screen...ak to nevadi. Diky
invisible for all znamena, ze ti nastavi status invisible pre vsetky konta, ktore mas aktivne v qipe. cize ked mas icq, g-talk, jabber, qip.ru tak ti na vsetkych nastavi invisible. toto vie tusim kazdy komunikator
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 09. December , 2008, 15:31:38 » |
|
invisble for all znamena ze si neviditelny aj pretych co mas vo visible liste pokial si dobre pametam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 09. December , 2008, 15:32:33 » |
|
invisible for all znamena, ze ti nastavi status invisible pre vsetky konta, ktore mas aktivne v qipe. cize ked mas icq, g-talk, jabber, qip.ru tak ti na vsetkych nastavi invisible. toto vie tusim kazdy komunikator
AAAAANO.. toto viem.. ale chcem mat tak nastavene, ze budem viditelny pre ludi, ktorych si vyberiem. Nechcem zvysok davat do ignoru. Vies ako to myslim, vsak?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 09. December , 2008, 15:34:48 » |
|
invisble for all znamena ze si neviditelny aj pretych co mas vo visible liste pokial si dobre pametam
tak tak.. presne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 09. December , 2008, 15:40:19 » |
|
mne to fungovalo aj takto..alebo som daval "master" status, pre vsetky? branko: visible list tiez nie je specialita len qip-u, pokial viem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 09. December , 2008, 15:51:13 » |
|
traktor: mirandu som skusal x-krat a nikdy sa mi nechcelo babrat s konfiguraciou (ale mozno jej dam znova sancu ).. file transfer uz bezi v poriadku? lebo svojho casu mi to nefungovalo
|
|
« Posledná zmena: 09. December , 2008, 15:56:58 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 09. December , 2008, 15:51:15 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 09. December , 2008, 15:55:43 » |
|
traktor: mirandu som skusal x-krat a nikdy sa mi nechcelo babrat s konfiguraciou.. file transfer uz bezi v poriadku? lebo svojho casu mi to nefungovalo
ked si stiahnes nejaky pack tak to je v pohode s konfiguraciou ,akurat veci co nepotrebujes povypinas ...file transfer ..no je to trosku problem ..napr. mne to s niektorymi ludmi blbne ale niektorym znamim to ide bez problemov ...vsetko zalezi od toho ake icq.dll tam mas(predtym ako som si tam dal nove kvoli icq6 a jeho xtra statusom som nemal ziadne problemy, ale urcite sa to zachvilu vyriesi)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 09. December , 2008, 15:59:02 » |
|
ked si stiahnes nejaky pack tak to je v pohode s konfiguraciou ,akurat veci co nepotrebujes povypinas
...file transfer ..no je to trosku problem ..napr. mne to s niektorymi ludmi blbne ale niektorym znamim to ide bez problemov ...vsetko zalezi od toho ake icq.dll tam mas(predtym ako som si tam dal nove kvoli icq6 a jeho xtra statusom som nemal ziadne problemy, ale urcite sa to zachvilu vyriesi)
Inak, v QIP je beznym problemom posielanie. hlavne na icq
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|