brmbolec
|
|
« kedy: 09. December , 2008, 23:52:33 » |
|
http://www.lubosandrst.cz/cs/pro-kytaristy/kytarova-klinika-v-ct.htmlMožno ste na ČT sledovali pár rokov dozadu spomínanú reláciu/školu. Tu je trochu obkec od autora prečo skončila. Myslím si že to bol zaujimavý projekt, ktorý kôli prachom nebol dokončený... Dole na stránke je súbor .pdf na stiahnutie s teoretickými vecami ktoré boli vysvetlované v škole, prstoklady a tak. Je tam aj program jednotlivých lekcií ktoré neboli realizované...
|
|
|
Zaznamenané
|
Malé, ale potešia
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 09. December , 2008, 23:58:12 » |
|
http://www.lubosandrst.cz/cs/pro-kytaristy/kytarova-klinika-v-ct.htmlMožno ste na ČT sledovali pár rokov dozadu spomínanú reláciu/školu. Tu je trochu obkec od autora prečo skončila. Myslím si že to bol zaujimavý projekt, ktorý kôli prachom nebol dokončený... Dole na stránke je súbor .pdf na stiahnutie s teoretickými vecami ktoré boli vysvetlované v škole, prstoklady a tak. Je tam aj program jednotlivých lekcií ktoré neboli realizované... nie je ta relacia v archive ct? inak odporucam jeho ucebnice, ja som sa z nich velmi vela naucil
|
|
« Posledná zmena: 09. December , 2008, 23:58:37 od Zeck »
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
brmbolec
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 10. December , 2008, 00:01:37 » |
|
nie je ta relacia v archive ct? inak odporucam jeho ucebnice, ja som sa z nich velmi vela naucil netuším...ak náhodou objavíte linky, isto by potešili
|
|
|
Zaznamenané
|
Malé, ale potešia
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 10. December , 2008, 00:03:31 » |
|
netuším...ak náhodou objavíte linky, isto by potešili
takze v archive to nie je. skoda
|
|
« Posledná zmena: 10. December , 2008, 00:04:59 od Zeck »
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Lookash
pravidelný návštevník
Príspevkov: 214
Slow Child Try
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 10. December , 2008, 00:11:42 » |
|
ja mam nejake diely v mizernej kvalite na VHS, poctivo som to vtej dobe nahraval a tiez mi to vela dalo. Keby vysla reedicia na DVD nevahal by som...Ziadne zbytocne rychlostne somariny ale pekna pocitova hra, fajny blues
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 10. December , 2008, 00:15:39 » |
|
ja mam nejake diely v mizernej kvalite na VHS, poctivo som to vtej dobe nahraval a tiez mi to vela dalo. Keby vysla reedicia na DVD nevahal by som...Ziadne zbytocne rychlostne somariny ale pekna pocitova hra, fajny blues vies to zdigitalizovat?
|
|
« Posledná zmena: 10. December , 2008, 00:18:38 od Zeck »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 10. December , 2008, 00:17:49 » |
|
vies to zdigitalizovat? ak nie, odkial si? Ja to skusim pohladat niekde na fore. A ak nie, tak napisem samotnemu Lubosovi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lookash
pravidelný návštevník
Slow Child Try
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 10. December , 2008, 00:19:44 » |
|
vies to zdigitalizovat? vidis to aj som zabudol ze mi to kamos zdigitalizoval, niekde to mam hodene na DVDckach ako avicka, jeden diel tusim na 1 DVD, nevedel to inak.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brmbolec
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 10. December , 2008, 00:21:25 » |
|
ono by bolo možno fajn pokiaľ by sa zobudila nejaká televízia a ten program dotiahla do konca. Tie veci a hostia čo sa mali točiť by boli fakt na úrovni myslím. Nepoznáte niekto nejakú veľkú rybu v STV, ČT? Možno by teraz bola správna chvíľa po šalení deciek z Ronyho Janečka
|
|
|
Zaznamenané
|
Malé, ale potešia
|
|
|
brmbolec
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 10. December , 2008, 00:24:55 » |
|
Ja to skusim pohladat niekde na fore. A ak nie, tak napisem samotnemu Lubosovi. Vzhledem k tomu, že k natáčení podobného pořadu v dohledné době asi nedojde je škoda, že Kytarová klinika nevyšla na videokazetách nebo DVD. Stále od vás dostávám podobné dotazy a mou jedinou odpovědí je; ptejte se v televizi, která je jediným vlastníkem zmíněného pořadu.
|
|
|
Zaznamenané
|
Malé, ale potešia
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 10. December , 2008, 00:25:42 » |
|
Vzhledem k tomu, že k natáčení podobného pořadu v dohledné době asi nedojde je škoda, že Kytarová klinika nevyšla na videokazetách nebo DVD. Stále od vás dostávám podobné dotazy a mou jedinou odpovědí je; ptejte se v televizi, která je jediným vlastníkem zmíněného pořadu.
Tak napisem do TV.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 10. December , 2008, 00:27:10 » |
|
Vzhledem k tomu, že k natáčení podobného pořadu v dohledné době asi nedojde je škoda, že Kytarová klinika nevyšla na videokazetách nebo DVD. Stále od vás dostávám podobné dotazy a mou jedinou odpovědí je; ptejte se v televizi, která je jediným vlastníkem zmíněného pořadu.
vies co, neverim ze nema aspon JEDNU KOPIU z kazdej relacie. ved to natacal...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lookash
pravidelný návštevník
Slow Child Try
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 10. December , 2008, 00:30:17 » |
|
Tak napisem do TV. hej a prihovor sa aj pre opakovanie "Na Kloboucku" . Ked budes pisat do STV opytaj sa na Feriho Griglakovu skolu co mal volakedy a tiez Chodelka mal myslim, to si zas ti rychlejsi prijdu na svoje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 10. December , 2008, 00:32:25 » |
|
hej a prihovor sa aj pre opakovanie "Na Kloboucku" . Ked budes pisat do STV opytaj sa na Feriho Griglakovu skolu co mal volakedy a tiez Chodelka mal myslim, to si zas ti rychlejsi prijdu na svoje Tie Chodelkove nie su na YT ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brmbolec
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 10. December , 2008, 00:33:02 » |
|
vies co, neverim ze nema aspon JEDNU KOPIU z kazdej relacie. ved to natacal...
možno chce aby písali do TV, ak by sa pokračovalo pre veľký záujem v točení, tak by z toho isto niečo káplo. Prípadne nechce aby ho otravovali. Ale relácia to bola fajín.
|
|
|
Zaznamenané
|
Malé, ale potešia
|
|
|
|