zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #165 kedy: 24. Február , 2009, 00:01:56 » |
|
Nieeeee Ja menenie snimacov nemam velmi rad. Ostanem verny EMG na tej gitare. jasne sak EMG su spicka, ked to staci profikom po celom svete musi to aj tuna internetistom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #166 kedy: 24. Február , 2009, 00:02:30 » |
|
to je japonec
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516
lenivy cvicit
|
|
« Odpoveď #167 kedy: 24. Február , 2009, 00:04:00 » |
|
Som na PDA, ale predpokladam, ze to video je nejaky maly shreder(resp. nejaky OT).. Ja som myslel videa z fabrik gibson, prs... kde ukazuju tie susiace haly.. Ja som nechcel zacat OT, len som reagoval na par stran dozadu, ze "south korea". Pokial tam neni PRC tak v tom nevidim problem :-).
|
|
|
Zaznamenané
|
Hi Bender! Hi Fender!
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #169 kedy: 24. Február , 2009, 00:10:15 » |
|
toto hra lepsie ako satriani
|
|
« Posledná zmena: 24. Február , 2009, 00:28:21 od musicman »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #171 kedy: 24. Február , 2009, 17:02:50 » |
|
vy dvaja si zalozte kapelu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zacky.V
Hosť
|
|
« Odpoveď #172 kedy: 24. Február , 2009, 17:05:42 » |
|
vy dvaja si zalozte kapelu neboj s uzivatelom Synyster.G sa uz dlhsie pozname a je fakt ze mame nieco spolocne,on obdivuje Synyho a ja zas Zackyho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #173 kedy: 24. Február , 2009, 17:31:55 » |
|
Miško..jasné, je to vec chuti, ja som skúšal na SOLDANO SLO 100 a DIEZEL EINSTEIN 100 a gain si nenastavujem nejak moc vysoko, čiže tie EMG to krásne doplnia, ak máš vyslovene HIGAINOVÝ amp, resp ideš s gainom k 3/4 sú vždy lepšie trochu slabšie snímače..
absolutne suhlasim ,je to vec chuti. ja mam radsej tiez menej gainu a nakopnem to tymi SD... ono tie SD nie su vyrazne slabsie ako EMG, len o malinko, su to tiez aktivky... mne sa pacia viac
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Synyster.G
nováčik
Príspevkov: 17
|
|
« Odpoveď #174 kedy: 24. Február , 2009, 17:33:53 » |
|
hehe akoze je to super ze su aj na slovensku synstrove gitary :D ehe jeba heh eal eta cena je napicu hehe to z ameriky by ma mozno vysla lacnejsie ako tu zo slovneksa sak v amerike stiji synstrovka Standard 500Eur a tu na slovensku pomaly 700Eur to b yosm uz radsej z z Amiriky bral D: hee len tie vybvovacky to bude jeba .D:D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #175 kedy: 24. Február , 2009, 17:36:28 » |
|
hehe akoze je to super ze su aj na slovensku synstrove gitary :D ehe jeba heh eal eta cena je napicu hehe to z ameriky by ma mozno vysla lacnejsie ako tu zo slovneksa sak v amerike stiji synstrovka Standard 500Eur a tu na slovensku pomaly 700Eur to b yosm uz radsej z z Amiriky bral D: hee len tie vybvovacky to bude jeba .D:D mal by si si prestelovat jazyk z azetu na toto forum, ja niesom fajnsmeker pravopisu a podobnych veci, ale toto je aj na mna moc
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zacky.V
Hosť
|
|
« Odpoveď #176 kedy: 24. Február , 2009, 17:38:47 » |
|
hehe akoze je to super ze su aj na slovensku synstrove gitary :D ehe jeba heh eal eta cena je napicu hehe to z ameriky by ma mozno vysla lacnejsie ako tu zo slovneksa sak v amerike stiji synstrovka Standard 500Eur a tu na slovensku pomaly 700Eur to b yosm uz radsej z z Amiriky bral D: hee len tie vybvovacky to bude jeba .D:D jo mozno na Ebay vide lacnejsie ae hmm s USA n.m ci by som objednal....bp to nevidis naziVo a neVes V akom staVe to pride atd... P.S. Pis normalne v!!! odkaz od Progrockera
|
|
« Posledná zmena: 24. Február , 2009, 18:03:52 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zacky.V
Hosť
|
|
« Odpoveď #177 kedy: 24. Február , 2009, 17:39:26 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Synyster.G
nováčik
|
|
« Odpoveď #178 kedy: 24. Február , 2009, 17:47:38 » |
|
mal by si si prestelovat jazyk z azetu na toto forum, ja niesom fajnsmeker pravopisu a podobnych veci, ale toto je aj na mna moc
jasne dam si uz pozor :D:D aleeee deee to mocc toto :D a co ty si na ake gitary???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Synyster.G
nováčik
|
|
« Odpoveď #179 kedy: 24. Február , 2009, 17:49:24 » |
|
stava sa ja viem :D no jo viem ze to nebudem vidiet na zivo ale tak zas ak to pride v poriadku tak by som bol teda rad staci len vyskusat natreba sa bat to objednat :D len treba mas najskor peniazov :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|