Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 05:20:43
Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 43 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Schecter gitary  (Prečítané 117535 krát)
0 užívateľov a 51 Hostí prehliada túto tému.
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #225 kedy: 26. Február , 2009, 22:58:43 »

Akurat, ako som dnes hral, tak som zistil taku vec, ze pri powerchordoch mam pocit, ako by bolo malo gainu a pri solach to krasne taha. Co beriem ako velke plus, pretoze "dole" je zvuk konkretny a pevny jak prasa, "hore" zasa spevny, fakt velmi podarene snimace a celkova koncepcia gitary. Ta menzura je uplne super.  Na zdravie!

si povedal, ze dneska budu fotky  Ja som čert.. :)
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #226 kedy: 26. Február , 2009, 23:27:55 »

Najlepsi je ten pocit pnutia, kde struna trepe ako daaabel.  Bacha na vec kamo! Ziadne sracky, blato a podobne makkosti.  Ja som čert..

Ake tam mas struny? Hrubku myslim. Ja tak moc spekulujem, ze si budem musiet nakoniec vybrat tu cervenu, lebo nic ine ma aj tak neoslovuje. ha ha ha Akurat tie snimace. Ked pozeram ukazky na youtube, tak nikto nezahra nic normalne, nieco neskreslene, len metal. Momentalne som skor na tucny zvuk. Ako si uz daval alebo toto .
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #227 kedy: 26. Február , 2009, 23:33:42 »

Ake tam mas struny? Hrubku myslim. Ja tak moc spekulujem, ze si budem musiet nakoniec vybrat tu cervenu, lebo nic ine ma aj tak neoslovuje. ha ha ha Akurat tie snimace. Ked pozeram ukazky na youtube, tak nikto nezahra nic normalne, nieco neskreslene, len metal. Momentalne som skor na tucny zvuk. Ako si uz daval alebo toto .
Struny typujem 9-56. Strasne na nic. Mne velmi nesedia, ale to sa zmeni o par hodin.  Ja som čert..
Co sa tyka zvuku z toho prveho videa - dnes som presne taky nakrutil - taky ten tlusty pevny zvuk. Ako fakt, PEVNY a TLUSTY - tieto dva prvky su hned cititelne.
Inak ta cervena ma mapleTOP, cize nemusi byt taka agresivna, ako celomahagon, ale zasa ako vyhodu vidim to, ze moze byt viac spevna na sola. Ale aj tento celomahagon spieva jak divy. Plny zvuk po celom hmatniku.  Na zdravie!
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #228 kedy: 26. Február , 2009, 23:37:44 »

Inak ta cervena ma mapleTOP, cize nemusi byt taka agresivna, ako celomahagon
ja by som povedal, ze prave vdaka tomu javorovemu topu moze byt agresivnejsia. vdaka vyskam, ktore ten javor prida. alebo si pod agresivitou predstavujeme nieco ine? :)
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #229 kedy: 26. Február , 2009, 23:41:35 »

ja by som povedal, ze prave vdaka tomu javorovemu topu moze byt agresivnejsia. vdaka vyskam, ktore ten javor prida. alebo si pod agresivitou predstavujeme nieco ine? :)
Jasne, ze ine. Agresivita nie je pridanie vysok, ale celkovo taky kusavy zvuk, vrciaci. A to nemusi byt pridanim vysok. Ale aj stredov napr. Na zdravie!
Osobne som skusal zopar Mapletop-ovych gitar a nepacili sa mi az tak, ako "celomahagon", alebo "celolipa".
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #230 kedy: 26. Február , 2009, 23:54:09 »

to druhe video, to hra cez POD XT, ak som dobre pochopil,lebo spanielsky neviem :)..ale aspon vidno,ze aj z PODa sa da dostat skvely zvuk
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #231 kedy: 27. Február , 2009, 19:33:15 »

Vsak som aj chcel... ale dosli mi baterky vo fotaku. Zajtra nafotim.  Na zdravie!

tie fotky tu uz boli ?
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #232 kedy: 27. Február , 2009, 19:37:53 »

tie fotky tu uz boli ?
Uz sa na tom pracuje. Preinstaluvaval som Win, tak trosku mi to trva. Dnes budem mat vlastnu temu, tak este pockajte.  Na zdravie! Na zdravie!
 Zdravíčko
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #233 kedy: 27. Február , 2009, 19:43:21 »

Preinstaluvaval som Win, tak trosku mi to trva.
takze nepomohli rady? (sorry za OT)
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #234 kedy: 27. Február , 2009, 19:46:03 »

takze nepomohli rady? (sorry za OT)
Pomohli rady, len nebolo to cele dokonale. Par veci mi blblo, tak som to dnes dal nanovo a slape to jak hodinky.
Ked vyjde Win7 hned kupujem. Mal som Betu, pecka soft.  Na zdravie!
Samozrejme VDAKA za pomoc.  Zdravíčko
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #235 kedy: 27. Február , 2009, 19:47:17 »

...hned kupujem.

toto je tvoja najpouzivanejsia veta na fore  Na zdravie!
Zaznamenané

stoka!
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #236 kedy: 27. Február , 2009, 19:51:34 »

neprovokuj lebo si kupi aj teba  ha ha ha

branko:som zvedavy na foto, musime uz dakedy dohodnut s palim pivo, by som rad pri tej prilezitosti aj opacil keby sa dalo :)
« Posledná zmena: 27. Február , 2009, 19:51:52 od styrioci » Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #237 kedy: 27. Február , 2009, 19:53:38 »

Zatial sa stalo so vsetkym, okrem Mark V.
Tie signature pedale to marec isti.  :)
Zaznamenané

kero
nováčik
*
Príspevkov: 41

« Odpoveď #238 kedy: 27. Február , 2009, 20:08:20 »

Ja som objednal Schecter Demon 7 tak uvidim co to bude uz sa na nu velmi tesim viem ze to sice nie je Hellraiser ale mne spravi urcite velku radost :)  Bravooo
« Posledná zmena: 27. Február , 2009, 20:14:19 od kero » Zaznamenané

"... do i look like someone who cares about gods things ? I AM THE PAIN" ... ujo Pinhead (Hellraiser)
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #239 kedy: 27. Február , 2009, 20:19:23 »

neprovokuj lebo si kupi aj teba  ha ha ha

branko:som zvedavy na foto, musime uz dakedy dohodnut s palim pivo, by som rad pri tej prilezitosti aj opacil keby sa dalo :)

ty si das pivo a Branko si da teba...  Bavím sa skvele Brano, sem s tou temou.. nafot fotky ale vies ako - jak v emerike.. ze gitaru na postel aby bolo pekne vidno povliecky a v pozadi polonaha sestra.. :D
Zaznamenané

Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 43 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.053 sekund, 23 otázok.