musicman
|
|
« Odpoveď #240 kedy: 27. Február , 2009, 20:22:18 » |
|
ty si das pivo a Branko si da teba... Brano, sem s tou temou.. nafot fotky ale vies ako - jak v emerike.. ze gitaru na postel aby bolo pekne vidno povliecky a v pozadi polonaha sestra.. :D decka izba, rozkutana postel, na stole pocitac, na stene plagaty idolov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #241 kedy: 27. Február , 2009, 20:23:44 » |
|
decka izba, rozkutana postel, na stole pocitac, na stene plagaty idolov.
jaj.. to je nemecky styl co som ja povedal.. sry..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #242 kedy: 05. Marec , 2009, 22:10:49 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #243 kedy: 05. Marec , 2009, 22:14:40 » |
|
Pekna veru ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #244 kedy: 05. Marec , 2009, 22:27:07 » |
|
Pekna veru ... sak treba kupit
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #245 kedy: 05. Marec , 2009, 23:23:08 » |
|
sak treba kupit Pockam kym to ujo Uli skopiruje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #246 kedy: 22. Máj , 2009, 15:50:53 » |
|
Dnes som bol v PO a mali tam Schecter Omen 7 tak som ho vzal nachvilu doruky a uz som rozhodnuty Seriem na ibanez Ten schecteracky krk mi presne sadol do pazurov... a takisto mi ziaden problem nerobila ani ta kobylka
|
|
|
Zaznamenané
|
Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
|
|
|
br4nik
|
|
« Odpoveď #247 kedy: 24. Máj , 2009, 11:52:55 » |
|
mne sa paci deluxe schlechter...len neviem ci by sa to oplatilo mne kupovat stoji este menej co moja sg400 takze tam asi nebude rozdiel ani v kvalite...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zacky.V
Hosť
|
|
« Odpoveď #248 kedy: 28. Máj , 2009, 18:21:57 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #249 kedy: 29. Máj , 2009, 10:31:57 » |
|
som to nakoniec presunul sem nech tam neni bordel.. mam taku issue.. s kamaratom sme si kupili kazdy schecteru c-7... ja mam bielu on cervenu a ta moja hra, napriek tomu, ze je to konstrukcne cca rovnake- inak.. neviem cim to moze byt, ale moja je ako keby taka tvrdsia, u neho je to na dotyk nespocetnekrat pohodlnejsie a pritom by to malo mat rovnake rozmery vsetko.. obe gitary boli zostelovane u Neuszera, no napriek tomu mam z toho nejake zmiesane pocity. Proste sa namakam jak fras na tej mojej, vyslovene mam pocit ako keby som mal prekazku pri hre.. na tej jeho pohoda.. (aj sme robili test ze ci naslepo viem ktora je ktora.. 12/12 som tafil krasne.. ) neviete cim to moze byt sposobene? cele je to take tvrde a nepoddajne, vyslovene ze nepohodlne.. vlastne zvukovo je to rovnake, ale ja si pripadam jak keby som presiel 2fazovym treningom na mr. Olympia (trochu pomohlo ze som dal okusok nizsie kobylu) .. co sa strun tyka on ma ernie ball 9/10 hybridy.. ja mam DR 10iny.. (tenke by mali byt rozdiel na hrubych by to prave malo byt cca to iste)
|
|
« Posledná zmena: 29. Máj , 2009, 10:34:39 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #250 kedy: 29. Máj , 2009, 10:41:56 » |
|
som to nakoniec presunul sem nech tam neni bordel.. mam taku issue.. s kamaratom sme si kupili kazdy schecteru c-7... ja mam bielu on cervenu a ta moja hra, napriek tomu, ze je to konstrukcne cca rovnake- inak.. neviem cim to moze byt, ale moja je ako keby taka tvrdsia, u neho je to na dotyk nespocetnekrat pohodlnejsie a pritom by to malo mat rovnake rozmery vsetko.. obe gitary boli zostelovane u Neuszera, no napriek tomu mam z toho nejake zmiesane pocity. Proste sa namakam jak fras na tej mojej, vyslovene mam pocit ako keby som mal prekazku pri hre.. na tej jeho pohoda.. (aj sme robili test ze ci naslepo viem ktora je ktora.. 12/12 som tafil krasne.. ) neviete cim to moze byt sposobene? cele je to take tvrde a nepoddajne, vyslovene ze nepohodlne.. vlastne zvukovo je to rovnake, ale ja si pripadam jak keby som presiel 2fazovym treningom na mr. Olympia (trochu pomohlo ze som dal okusok nizsie kobylu) .. co sa strun tyka on ma ernie ball 9/10 hybridy.. ja mam DR 10iny.. (tenke by mali byt rozdiel na hrubych by to prave malo byt cca to iste)
to je najbeznejsia vec ze sa dohmat u totalne rovnakych nastrojov velmi lisi a ked je to raz blbe tak s tym neurobi zazrak ziadny gitarar, moze ta presviedcat... tiez som sa s tymto problemom natrapil a nakoniec gitaru predal. nekupuj uz cez net ked vyslovene nemusis
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #251 kedy: 29. Máj , 2009, 10:49:28 » |
|
Another day of emptiness This life is wearing him down .... dik a presne toho som sa obaval
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #252 kedy: 29. Máj , 2009, 10:51:40 » |
|
to je najbeznejsia vec ze sa dohmat u totalne rovnakych nastrojov velmi lisi a ked je to raz blbe tak s tym neurobi zazrak ziadny gitarar, moze ta presviedcat... tiez som sa s tymto problemom natrapil a nakoniec gitaru predal. nekupuj uz cez net ked vyslovene nemusis No to si mal co napisat. Cely problem bude nakoniec aj tak v tych strunach a v nicom inom. Teda ak to vobec problem je. Mne sa na tej bielej C-7 nehralo vyslovene zle. Hralo sa mi na nej proste inak.
|
|
« Posledná zmena: 29. Máj , 2009, 10:52:26 od Misko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Wundrbaum
náhodný pocestný
Príspevkov: 90
|
|
« Odpoveď #253 kedy: 29. Máj , 2009, 11:06:07 » |
|
aspon vam tie gitary funguju a ne jak ten moj zazrak.....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #254 kedy: 29. Máj , 2009, 11:23:23 » |
|
az dovcera kym zacal frflat Cubo som si myslel, ze tieto azijske Schcecter su zazrak predciaci perpetum mobile... Kaolko, tak Ti dakujem pekne, uz si ziaden Schecter teda nekupim inak kupte si dve sady rovnakych strun, vymente ich, dajte to zostelovat jednemu cloveku a potom skumajte... tak si myslim...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|