Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
22. November , 2024, 16:42:51
Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Trojnásobná nominace pro výrobky BEHRINGER  (Prečítané 35517 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516

lenivy cvicit

« Odpoveď #90 kedy: 01. Január , 2009, 15:56:47 »

Ked to cinania poskladaju podla tej istej schemy, nechapem preco by to mal byt az taky rozdiel? Mozno iba nejake lacne elektronky..ale aky je rozdiel v cene? Okrem toho si myslim, ze v pivi to vyladia a v behringeri to daju dokopy, otestuju ze to vydava zvuk a ide to do obchodu...
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #91 kedy: 01. Január , 2009, 16:03:32 »

sice dost OT, ale ked uz sme pri tych kopiach tak sa pozrite ako su na tom s kvalitou cinske auta, ktore chcu predavat aj v europe http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?f=817&t=808078&sid=e7d2a867d4b7d1cd7e34815999f17fd8  ?§!.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #92 kedy: 01. Január , 2009, 16:03:57 »

Ked to cinania poskladaju podla tej istej schemy, nechapem preco by to mal byt az taky rozdiel? Mozno iba nejake lacne elektronky..ale aky je rozdiel v cene? Okrem toho si myslim, ze v pivi to vyladia a v behringeri to daju dokopy, otestuju ze to vydava zvuk a ide to do obchodu...
Ale ved schema moze byt rovnaka. Su tam ine ovplyvnujuce faktory, ako suciastky a pod. Mas odpor za korunu a mas odpor za 50 korun.
Ktory si myslis, ze je lepsi? a ktory sa dava do ktoreho ampu Huh! nie je to az take zlozite vsak?  Žmurk
 Na zdravie!
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #93 kedy: 01. Január , 2009, 16:04:38 »

to je jedno hral som na vela robenych plexin a 800viek a ani jedna nehrala ako origoš vždy to bolo horšie a niekedy o velmi vela,pri tom použili vraj super sučiastky aj tak to tak nehralo to bude asi tym napisom a duchom z marshall stajne Bavím sa skvele
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #94 kedy: 01. Január , 2009, 16:08:47 »

to je jedno hral som na vela robenych plexin a 800viek a ani jedna nehrala ako origoš vždy to bolo horšie a niekedy o velmi vela,pri tom použili vraj super sučiastky aj tak to tak nehralo to bude asi tym napisom a duchom z marshall stajne Bavím sa skvele
Nie, je to výstupákom ... odpor je furt len odpor, kondenzátor detto, v dnešnej dobe sú ich tolerancie veľmi malé, ale výstupák pre lampáč je tak trochu alchýmia. Treba nájsť správny materiál plechov, správne počty závitov, ich správne rozmiestnenie atď atď ... Preto kópie hrajú odlišne. Odpory a kondenzátory pozapájaš do identického zapojenia, ale pokiaľ nemáš originálny výstupák, nebude to nikdy ono. Veľakrát sa stalo, že ak na Marshalle zhorelo trafo a nejaký miestny borec ho previnul podľa seba, hralo to síce, ale nie ako Marshall.
« Posledná zmena: 01. Január , 2009, 16:10:44 od Predator » Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #95 kedy: 01. Január , 2009, 16:09:05 »

Najvacsia sranda je, ked napise predajca kopie, ze "hra to lepsie ako original... "  ha ha ha

Moze to hrat akurat inak, nie lepsie/horsie. Dual je Dual a nic nie je lepsie, horsie. Hra to proste tak. Takisto ak JCM800 a pod.  Na zdravie!
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #96 kedy: 01. Január , 2009, 16:14:31 »

Ale ved schema moze byt rovnaka. Su tam ine ovplyvnujuce faktory, ako suciastky a pod. Mas odpor za korunu a mas odpor za 50 korun.
Ktory si myslis, ze je lepsi? a ktory sa dava do ktoreho ampu Huh! nie je to az take zlozite vsak?  Žmurk
 Na zdravie!
Pokiaľ dodržíš patričné výkonové zaťaženie a toleranciu, tak je to fakt úplne jedno ... Horšie je to s výstupákom, jednak je vplyv na zvuk veľmi výrazný a po druhé už malá zmena v spôsobe prekladania vrstiev, počtoch závitov, hrúbke izolačnej fólie medzi vrstvami, materiále jadra atď ... sa prejaví veľmi citeľne. Vyrobiť identickú kópiu je teda takmer nemožné.
« Posledná zmena: 01. Január , 2009, 16:15:55 od Predator » Zaznamenané
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516

lenivy cvicit

« Odpoveď #97 kedy: 01. Január , 2009, 16:19:11 »

Branko mne to nemusis vysvetlovat, ja som nepisal ze to hra presne tak isto. Ale mas za polovicnu cenu nieco co ked sa postelujes hra velmi podobne, navyse nikde nepisu, ze toto ma hrat ako jsx, toto ma hrat ako 6505... To tu pisete akoby to hralo ako tranzistorak s pretrhnutym reprakom. Co som pozeral ukazky hra to celkom normalne.
Este raz - nikde nie je napisane, ze za polovicnu cenu mas povedzme 6505 a nikto ta nenuti si to kupovat.

K suciastkam - myslim si to iste ako predator, rozdiel nemoze byt v nejakej kvalite rezistorov, tam su na to moc nizke frekvencie (mozno som povedal blbost, je mi to jedno :) ).
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #98 kedy: 01. Január , 2009, 16:22:26 »

keby si vydal vlastne CD so svojimi skladbami, na ktorych si pracoval a predavalo by sa za 10 Sk, vzapati by niekto vydal "vlastne" CD, pricom len okopiroval tvoje a predaval by ho za 1 Sk a mal by s tym uspech u chudobnych studentoch... 

ako by si to ty ako autor a povodca CD vnimal?

vsetkych plagiatorov by mali rad radom upalovat.  Bleee

keby som vydal to CD, mal by som tie skladby autorsky chranene, takze keby ich niekto okopiroval, porusil by autorsky zakon :)
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
predator
Hosť
« Odpoveď #99 kedy: 01. Január , 2009, 16:22:56 »

Branko mne to nemusis vysvetlovat, ja som nepisal ze to hra presne tak isto. Ale mas za polovicnu cenu nieco co ked sa postelujes hra velmi podobne, navyse nikde nepisu, ze toto ma hrat ako jsx, toto ma hrat ako 6505... To tu pisete akoby to hralo ako tranzistorak s pretrhnutym reprakom. Co som pozeral ukazky hra to celkom normalne.
Este raz - nikde nie je napisane, ze za polovicnu cenu mas povedzme 6505 a nikto ta nenuti si to kupovat.

K suciastkam - myslim si to iste ako predator, rozdiel nemoze byt v nejakej kvalite rezistorov, tam su na to moc nizke frekvencie (mozno som povedal blbost, je mi to jedno :) ).
Povedal si to dobre. Pre použitie v nízkofrekvenčnej oblasti je vlastne úplne jedno, aký rezistor, len nech znesie požadovaný prúd a nech má požadovanú hodnotu. Tie špeciálne veci sa začnú prejavovať až pri stovkách kilohertzoch, keď sa začnú uplatňovať parazitné kapacitancie a induktancie, t.j. rezistor sa začne správať aj ako kondenzátor a indukčnosť. Ale toto sa samozrejme pri audio frekvenciách nemá šancu prejaviť, na to sú moc malé.
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #100 kedy: 01. Január , 2009, 16:29:39 »

to je sice pekne, ale co to meni na fakte, ze je to kradez, plagiatorstvo, zlocin a ze je to navyse aj uchylne Huh!

ked je to kradez, plagiatorstvo, zlocin, tak to daj na sud, lebo taketo veci sa davaju na sud :)..teda ak mas dokazy,ze to je to,co hovoris. Kedze sa to normalne predava na volnom trhu, dotknute firmy mozu kedykolvek podat trestne oznamenie... podali? nepodali? mne je to osobne fakt jedno, pokial sa to vyraba a normalne predava,tak si to ktokolvek moze normalne kupit.
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #101 kedy: 01. Január , 2009, 16:34:57 »

...Vyrobiť identickú kópiu je teda takmer nemožné.

Som rad, ze si to napisal. Toto som chcel pocut.  Na zdravie!
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #102 kedy: 01. Január , 2009, 16:36:49 »

Branko mne to nemusis vysvetlovat, ja som nepisal ze to hra presne tak isto. Ale mas za polovicnu cenu nieco co ked sa postelujes hra velmi podobne, navyse nikde nepisu, ze toto ma hrat ako jsx, toto ma hrat ako 6505... To tu pisete akoby to hralo ako tranzistorak s pretrhnutym reprakom...
Ale pisu, veruze pisu... Model  333XL ma hrat ako JSX. Model 333 ma hrat ako Triple XXX a toto co ma musicman ma hrat ako 5150.  Na zdravie!
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #103 kedy: 01. Január , 2009, 16:38:40 »

Ale pisu, veruze pisu... Model  333XL ma hrat ako JSX. Model 333 ma hrat ako Triple XXX a toto co ma musicman ma hrat ako 5150.  Na zdravie!

zaujimalo by ma keby niekto porobil z toho nahravky na origoz bedni ze by menil iba hlavy kto by to rozoznal.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #104 kedy: 01. Január , 2009, 16:42:36 »

zaujimalo by ma keby niekto porobil z toho nahravky na origoz bedni ze by menil iba hlavy kto by to rozoznal.
Ten tvoj model je podareny. Toto im naozaj vyslo. Ale JSX ma naozaj daleko od Bugery 333XL. Pocutelny rozdiel jak svina. Uplne vazne. Hovorim, ze Cisty zvuk moze byt... co sa tyka rozdielu samozrejme. Ale aj tak su tam odchylky. Skreslenie...skoda hodnotit... Iny charakter zvuku.
Zaznamenané

Strán: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.08 sekund, 23 otázok.