Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Referencie na filmy

Started by endy, 09. Január , 2009, 13:03:17

endy

Zakladam tuto temu, pretoze rad si pozriem dobry film ako relax, ked niekto pozna nejaky co ma hlavu aj patu a pointu mohol by sem napisat nazov a v skratke o com ten film je, pripadne link(napriklad z www.imdb.com) pripadne ak ma niekto nejaky oblubeny co stoji za to vidiet ;) dik  :drink:

cubo

Zahrada - od Sulika...
Mulholland Drive - David Lynch
A takisto Jakubiskove filmy zo sedemdesiatych :drink:

musicman

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts

Branko

Pozrite si super film Crossroads so Steveom Vaiom. Perfektny film.  :drink:
A este taky skor dokument The Secret. Zmenilo mi to zivot.
:zdar:

cubo

Quote from: Branko on 09. Január , 2009, 13:14:41

hej Crossroads som videl, fajny filmec  :drink: Bluesman from Long Island  ;D

lacrosse

Quote from: Branko on 09. Január , 2009, 13:14:41
fajna pi.ovina...dobry film su pelisky...potom mlcanie jahniat(a ostatne diely)..a marecku podejte mi pero
www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby

lacrosse

Quote from: cubo on 09. Január , 2009, 13:07:20
Zahrada - od Sulika...
Mulholland Drive - David Lynch
A takisto Jakubiskove filmy zo sedemdesiatych :drink:
zahrada od tona sulika???

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby

Branko

Quote from: lacrosse on 09. Január , 2009, 13:17:25
fajna pi.ovina...
Tak keby som mal vymenovat vsetky moje oblubene filmy, tak zapisem pol strany tejto temy.
Sak ano, aj Pelisky, Dedictvi, Rambo4 je nater ;D ;D, ... atd atd.

midnightstranger

Od Tarkovskeho vsetky, hlavne Andrej Rublov a Stalker. Taktiez Kim Ki Duk tiez vsetky filmy. Moj milacik Alfred Hitchcock - Vertigo, Rope a hlavne Rear Window(robil som nan interpretaciu v diplomovke)

A takto by som mohol pokracovat do rana. :zdar:
Quote from: Progrocker on 15. August , 2007, 00:27:32
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. ;)

lacrosse

Quote from: Branko on 09. Január , 2009, 13:19:53
Tak keby som mal vymenovat vsetky moje oblubene filmy, tak zapisem pol strany tejto temy.
Sak ano, aj Pelisky, Dedictvi, Rambo4 je nater ;D ;D, ... atd atd.
kurwa hosi ma moc nebaivlo..bolo to take hmm..mam rad psycho thrilery...aj horory ale skor take ako psycho nie 3:15 zomries ;D

www.mkmb.sk/adamnoska

lacrosse

Quote from: midnightstranger on 09. Január , 2009, 13:21:42
Od Tarkovskeho vsetky, hlavne Andrej Rublov a Stalker. Taktiez Kim Ki Duk tiez vsetky filmy. Moj milacik Alfred Hitchcock - Vertigo, Rope a hlavne Rear Window(robil som nan interpretaciu v diplomovke)

A takto by som mohol pokracovat do rana. :zdar:
jasne od hitchcocka mam vsetky filmy..taku dvd sadu..je to supa

www.mkmb.sk/adamnoska

proghopik

Ani tu radsej nezacnem pisat, moc zdlhave by to bolo. Momentalne som pozeral viacero filmov od Kieslowskeho. Zacnite od neho Kratkymi pribehmi o laske a zabijani.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

midnightstranger

Quote from: Branko on 09. Január , 2009, 13:19:53

Rambo4 je nater ;D ;D, ... atd atd.

Podla mna jediny hodnotnejsi je Rambo 1, lebo je tam krasne zobrazeny vietnamsky syndrom, ale tiez jeho hodnota nie moc vysoka. Ale je to klasika. :drink:
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. ;)

midnightstranger

Quote from: Progrocker on 09. Január , 2009, 13:24:10
Ani tu radsej nezacnem pisat, moc zdlhave by to bolo. Momentalne som pozeral viacero filmov od Kieslowskeho. Zacnite od neho Kratkymi pribehmi o laske a zabijani.
A potom zvolna prejst na Dvojaky zivot Veroniky a trilogiu Biela, Modra, Cervena  :drink:

kaolko

Quote from: midnightstranger on 09. Január , 2009, 13:21:42
Od Tarkovskeho vsetky, hlavne Andrej Rublov a Stalker.

Stalkera davali teraz nedavno, pomerne tazky film
.. jo ja mam rad Zelenu Milu, neviem preco, miestami je to velmi sentimentalne, ale dobre. A este Walk to Remember.. a Young Amateurs