johnzo
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 30. Marec , 2009, 23:39:54 » |
|
aby sme sa chápali úplne.
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 30. Marec , 2009, 23:57:11 » |
|
uz viem. nenapada ma, ako to poriesit seriozne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
C3llario.HQ
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 31. Marec , 2009, 00:16:28 » |
|
ja mááám zase taký probleem an mojej ibaneze ze ekd tam vlozim paku tak sa heglaa celá...ale ma už 19 rokov tak možno je to len na tej pake jak su tie biele kruzky uz odrate a preto tam dobre nedrzí....a aj mam taku ze ju len zasunem nic nesrobujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 31. Marec , 2009, 00:17:00 » |
|
uz viem. nenapada ma, ako to poriesit seriozne...
nedal by sa zohnať klasický normálny armholder a vymeniť to proste? nikde som to nevidel predávať... poprípade, dokázal by to niekto nejako vyrobiť? *posrané antibiotiká... o pol druhej musím ešte nespať...
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 31. Marec , 2009, 00:18:59 » |
|
*posrané antibiotiká... o pol druhej musím ešte nespať...
bud rad ze to mas len z tych tabletiek
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 31. Marec , 2009, 01:04:12 » |
|
nedal by sa zohnať klasický normálny armholder a vymeniť to proste? nikde som to nevidel predávať...
poprípade, dokázal by to niekto nejako vyrobiť?
*posrané antibiotiká... o pol druhej musím ešte nespať...
za 130 Ti predam cierny novy Gotoh, aj Ti ho tam namontujem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 31. Marec , 2009, 03:35:15 » |
|
akoze nehnevajte sa na mna nikto, ale taketo tazkotonazne sracky jak tu riesite som este v zivote nevidel, za prve. akoze ti nevadi ze to tremolo ti za chvilu vyskoci z tych sraciek na ktoryh ti to plave pod 60° uhlom ku telu gitary? za druhe. naco ti je vlastne paka ak sa mozem spytat? za tretie. 1 den intenzivneho skumania fungovania tremola ti zodpovie vsetky tvoje otazky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 31. Marec , 2009, 09:35:39 » |
|
akoze nehnevajte sa na mna nikto, ale taketo tazkotonazne sracky jak tu riesite som este v zivote nevidel, za prve. akoze ti nevadi ze to tremolo ti za chvilu vyskoci z tych sraciek na ktoryh ti to plave pod 60° uhlom ku telu gitary? za druhe. naco ti je vlastne paka ak sa mozem spytat? za tretie. 1 den intenzivneho skumania fungovania tremola ti zodpovie vsetky tvoje otazky
OMFG ja viem veľmi dobre ako funguje tremolo, Pán Inteligentný. a na tej fotke je pod 60° lebo som asi držal páku aby bolo vidieť celý ten j*ebnutý systém. go fuck yourself a načo mi je páka? a načo je páka čojaviem van halenovi, vaiovi? načo sú nám vôbec rôzne wah pedaly, overdrive-i, delaye a všetky tieto hovadiny? a načo sú nám vôbec gitary? za 130 Ti predam cierny novy Gotoh, aj Ti ho tam namontujem.
naozaj necítim potrebu minúť 130€ na hovadinu
|
|
« Posledná zmena: 31. Marec , 2009, 09:38:22 od johnzo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 31. Marec , 2009, 09:41:09 » |
|
nedala by sa na tu paku dat nejaka gumena podlozka..resp taky kruzok co by bol tesne nad zavitom a prilnul by k tej komore tremolo paky?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 31. Marec , 2009, 09:44:25 » |
|
... naozaj necítim potrebu minúť 130€ na hovadinu hovadinu mas na gitare cica nac sem pises, ked necitis potrebu
|
|
« Posledná zmena: 31. Marec , 2009, 09:44:42 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 31. Marec , 2009, 09:50:56 » |
|
prepac, nechcel som ta urazit aj ked moj prispevok bol dobre mieneny a vobec nevypovedal o mojej "inteligencii" za to ten tvoj vypoveda o tvojej "neinteligencii". takze ty chapes ako funguje tremolo ale nechapes ako funguje zavit hej? a samozrejme ked pakujes ako van hallen tak som ani nic nepovedal s tym pouzivanim paky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 31. Marec , 2009, 09:52:13 » |
|
inak ten gotoh je vyborny system.. ja mam 1996T a som spokojny, obrovsky rozdiel aj v sustaine, ladenie mi drzi aj 2 tyzdne a to fakt nesrandujem.. obcas akurat jemne clovek doladi a je to..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 31. Marec , 2009, 10:12:57 » |
|
prepac, nechcel som ta urazit aj ked moj prispevok bol dobre mieneny a vobec nevypovedal o mojej "inteligencii" za to ten tvoj vypoveda o tvojej "neinteligencii". takze ty chapes ako funguje tremolo ale nechapes ako funguje zavit hej? a samozrejme ked pakujes ako van hallen tak som ani nic nepovedal s tym pouzivanim paky pán uberinteligentný, kde si došiel na to, že nechápem ako funguje závit? hovadinu mas na gitare cica nac sem pises, ked necitis potrebu dobre, upresním: cítim potrebu pákovať, ale nie až takú aby som dal 130€ za nového floyda inak ten gotoh je vyborny system.. ja mam 1996T a som spokojny, obrovsky rozdiel aj v sustaine, ladenie mi drzi aj 2 tyzdne a to fakt nesrandujem.. obcas akurat jemne clovek doladi a je to..
mne sa gitara rozladzuje len pri teplotných zmenách. inak skoro vôbec. minule som ju naslopaný zabalil po skúške gitaru aj s namontovanou pákou do obalu, struny boli úplne povolené, zostala tak cca 12 hodín, lebo doma som ju hneď nevybalil a bola rozladená len o zopár centov. takto, došiel som na to ako to spraviť na klasický systém úplne zadarmo, resp. za cenu novej páky. ale neviem či to bude fungovať potrebujem vedieť aký vnútorný priemer má ten šrobovací klobúčik na páke.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 31. Marec , 2009, 11:02:03 » |
|
nedala by sa na tu paku dat nejaka gumena podlozka..resp taky kruzok co by bol tesne nad zavitom a prilnul by k tej komore tremolo paky?
presne to iste aj mne napadlo, resp oblepit tu cast, ktora ide do puzdra vacsim mnozstvom pasky/izolacky tak aby to tesnilo.. aj ta finta s cervikom, co spominal rastis by sa dala..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 31. Marec , 2009, 11:05:31 » |
|
presne to iste aj mne napadlo, resp oblepit tu cast, ktora ide do puzdra vacsim mnozstvom pasky/izolacky tak aby to tesnilo..
aj ta finta s cervikom, co spominal rastis by sa dala..
s izolačkou a páskami a gumami... mám to všetko dávno odskúšané, je to napeetchu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|