Dejvo
Hosť
|
|
« kedy: 14. Január , 2009, 21:35:09 » |
|
Mada Music, Medená 16, Bratislava Profi servis el.gitár, basgitár, ak.gitary, kl.gitary... Od maličkostí ako celkové nastavenie nástroja, výmeny snímačov, elektroniky, generálky, prepražcovania až po úpravy individuálne pre zákazníka
Kontakt: 02 / 52634517 0908 702 097 Staráme sa aj gitary/basy kaplám: Desmod, I.M.T.Smile, Semish (Rumburax ), Henry Tóth a vela ďalších...
|
|
« Posledná zmena: 17. Január , 2009, 15:21:57 od Dejvo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 14. Január , 2009, 21:48:57 » |
|
este stale vam robi servis p. Neuszer?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PalinkoZa
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 14. Január , 2009, 21:54:18 » |
|
a v Ziline by sa to nedalo ?
|
|
|
Zaznamenané
|
Randall G3 150W, Laney 200W
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 15. Január , 2009, 08:19:06 » |
|
este stale vam robi servis p. Neuszer?
Neuszer robi iba vacsie upravy ktore nemozeme robit na predajni a robi aj individualne, ale spolupracuje s nami.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubaka
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 15. Január , 2009, 21:03:55 » |
|
Pekne na to ides kolego ma to koncepciu jako Trnavské furé rulez
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 16. Január , 2009, 09:56:16 » |
|
Dejvo, vymena snimacov sa robi teda zrejme priamo na predajni ak sa nemylim? Ja som v elektronike zbehly asi ako fanusik Slovanu pri pisani diplomovky, cize sa zrejme obratim na vas ludkovia. Co stoji takyto maly chirurgicky zakrok? Dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 16. Január , 2009, 12:20:28 » |
|
Dejvo, vymena snimacov sa robi teda zrejme priamo na predajni ak sa nemylim? Ja som v elektronike zbehly asi ako fanusik Slovanu pri pisani diplomovky, cize sa zrejme obratim na vas ludkovia. Co stoji takyto maly chirurgicky zakrok? Dik
vela urcite nie, kedze tam pajkujes par kablikov, horsie je to pri aktivke. ale ja som to robil vsetko sam. a tiez som zbehly asi ako fanusik Spartaku pri pisani diplomovky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 17. Január , 2009, 02:58:16 » |
|
som zbehly asi ako fanusik Spartaku pri pisani diplomovky A ked som zbehly v pisani diplomovky a niesom fanusik ziadneho hokejoveho timu, tak to znamena ze viem menit snimace ... faajn, idem vyskusat
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
xing
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 17. Január , 2009, 11:39:13 » |
|
Mada Kosice nieco podobne nechysta? Ci kosicka a bratislavska Mada nemaju nic spolocne?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 17. Január , 2009, 12:27:19 » |
|
Mada Kosice nieco podobne nechysta? Ci kosicka a bratislavska Mada nemaju nic spolocne?
majitela myslim, ze takyto servis je zalezitost vysostne konkretnej predajne..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 17. Január , 2009, 15:17:04 » |
|
Ano robi sa to priamo na predajni, jeden den doneses gitaru a na druhy den ju mas hotovu. Cena je 10,- EUR.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 17. Január , 2009, 15:18:53 » |
|
majitela myslim, ze takyto servis je zalezitost vysostne konkretnej predajne.. Je to nasa predajna v Kosiciach. MADA Slovakia má predajne v BA, KE, ZV, PO a ZA. A ci kolegovci v KE robia nieco, priznam sa, neviem, treba tam znehnut a spytat sa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
majo
nováčik
Príspevkov: 10
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 17. Január , 2009, 17:04:06 » |
|
kolko by stalo nastanevie floyd rose a naladenie oktav? dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 17. Január , 2009, 17:19:31 » |
|
kolko by stalo nastanevie floyd rose a naladenie oktav? dik
Dojdi.Spravím ti to.Ked nemáš gitaru z mady tak ta vypoklonkuju.Najskôr do mady treba niečo vraziť a pak máš super servis najma vdaka majstrovi Dejvovi
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 18. Január , 2009, 09:41:23 » |
|
Dojdi.Spravím ti to.Ked nemáš gitaru z mady tak ta vypoklonkuju.Najskôr do mady treba niečo vraziť a pak máš super servis najma vdaka majstrovi Dejvovi Rado, ale ved tak to vobec nie je ! My robime servis kazdemu zakaznikovi!!! Samozrejme, ak je niekto nas pravidelny zakaznik a ma od nas aj nastroje, chodi pravidelne k nam, tak ma aj bonusy k tomu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|