marrtin
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 17. Máj , 2010, 19:46:17 » |
|
už nejde ďalej ťahať tiahlom, to by asi krk neprežil, tak tie šachty znížiť a znížiť aj floyd...
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 17. Máj , 2010, 19:54:40 » |
|
už nejde ďalej ťahať tiahlom, to by asi krk neprežil, tak tie šachty znížiť a znížiť aj floyd...
Aha tak, no riesenie to je, ale je otazne ci to bude fungovat, lebo nemusis mat spravne prehnutie krku a v niektorych polohach mozu struny drncat o prazce a ledenie moze byt tiez v haji. Neviem no, ty musis vidiet ako je na tom krk.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 18. Máj , 2010, 00:01:03 » |
|
Profi ... MMM porozpravaj nieco o profi ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 18. Máj , 2010, 09:37:44 » |
|
Profi ... MMM porozpravaj nieco o profi ...
Viem, nebol som v praci, bola to moja chyba, no nemal som sa ti ako ozvat rano..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 18. Máj , 2010, 09:59:19 » |
|
....najlepšie by som vedel situáciu odhadnúť keby som tú gitaru mal v ruke....to tiahlo môže byť aj zaseknuté....treba ho povoliť a jemne ohnúť krk do oboch strán....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 18. Máj , 2010, 12:39:44 » |
|
Poslali sme to, islo to od nas z BA.
|
|
« Posledná zmena: 18. Máj , 2010, 14:42:51 od MMM »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 18. Máj , 2010, 14:03:29 » |
|
....ďakujem za ochotu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 18. Máj , 2010, 14:25:21 » |
|
Ale na bratislavsku MADU nemozem krive slovo povedat, maximalna spokojnost! Raz som si objednal struny ernie ball a prisli do dvoch dni a nielen ze som nemusel platil postovne ale som dokonca neplatil ani za tie struny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 18. Máj , 2010, 14:43:30 » |
|
Ale na bratislavsku MADU nemozem krive slovo povedat, maximalna spokojnost! Raz som si objednal struny ernie ball a prisli do dvoch dni a nielen ze som nemusel platil postovne ale som dokonca neplatil ani za tie struny A to kedy sa stalo??
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 18. Máj , 2010, 14:45:36 » |
|
a ja koko*t tam vzdy platim
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 18. Máj , 2010, 14:47:43 » |
|
A to kedy sa stalo?? asi pred rokom, mozno aj pred dvoma
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 18. Máj , 2010, 21:46:45 » |
|
to čo ti dali grátis? inak dnes som dostal úplne grátis pivo v krčme kde som bol prvýkrát v živote a čašník ma vôbec nepoznal...
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 19. Máj , 2010, 08:37:45 » |
|
....."MMM".....ako sa pozeráte na prípadnú reklamáciu basových strún....je to u vás beznádejný prípad .....alebo sa to v pohode dá..... ....aby si ma nechápal zle, že ktovie čo robím zo strunami, ale jednoducho mám takú skúsenosť, že nezávisle od značky a materiálu niekedy drapnem strunu....hrávame len skúšky dva krát do týždňa a zvykne sa roztrhnúť tak do 6tich týždňov....pri úplne normálnom ladení a štýle hrania....potom ak prekonajú túto zabehávaciu dobu....tak potom už držia kým ich nevymením....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 19. Máj , 2010, 08:42:52 » |
|
....."MMM".....ako sa pozeráte na prípadnú reklamáciu basových strún....je to u vás beznádejný prípad .....alebo sa to v pohode dá..... ....aby si ma nechápal zle, že ktovie čo robím zo strunami, ale jednoducho mám takú skúsenosť, že nezávisle od značky a materiálu niekedy drapnem strunu....hrávame len skúšky dva krát do týždňa a zvykne sa roztrhnúť tak do 6tich týždňov....pri úplne normálnom ladení a štýle hrania....potom ak prekonajú túto zabehávaciu dobu....tak potom už držia kým ich nevymením.... tesim sa na jeho odpoved.. tvoje trhanie strun moze byt zapricinene celkovym stavom tvojho nastroja a nie nekvalitnostou strun.. ako priklad uvediem nasledovne: -kamarat xy ma gitaru a pravidelne sa stazuje ze trha struny, ze niekedy aj jednu za tyzden, jeho styl hry poznam a struny vyslovene hladka... ja som za posledne 3 roky strunu netrhol a to obcas vytahujem v poho o jedenapol tona a jebem do strun ako besny.. cize pochybujem ze sa take nieco da riesit reklamaciou, a ak ano bude sa na struny vztahovat taka aka je na spotrebny material..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 19. Máj , 2010, 09:05:27 » |