Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Kubove bordelotvoriče

Started by kubog, 18. Január , 2009, 13:04:23

Roberto

prdel je ta, ze som slasha v zivote nevidel s goldtopom a zrazu mu 15 rokov po rozpadnuti spravi gibson goldtop  8)
"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

kubog

Goldtop používal naživo  :) Napr na November Rain, Sweet Child o Mine, Estranged, tuším aj dont cry, Live n Let die atd... Stači pozrieť pár koncertov  :drink:

Roberto

och, koncerty nemozem.. neviem ci cela tlupa bola viac spita, alebo zhulena a je to casto bolestive pocuvat. albumy su fajn.
"Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me." ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."

rastis

Quote from: Roberto on 18. Január , 2009, 14:26:03
prdel je ta, ze som slasha v zivote nevidel s goldtopom a zrazu mu 15 rokov po rozpadnuti spravi gibson goldtop  8)

casto som ho videl praveze s Goldtopom...

inak Kubog - ten Goldtop je vazne sexi, nevidi sa casto medzi ludmi :)

kubog

Roberto musím uznať že niektoré ich koncerty (rozumej asi väčšina  :laugh: ) sú fakt pain in the ass. Ale Paríž a Tokio sú masakre najväčšie  :on1:

Rastis : Ďakujem  :)

brko

hej dobry je ten goldtop len by mi vadil ten cierny pickguard a ramceky ..

spyros

Quote from: brko on 18. Január , 2009, 15:16:44hej dobry je ten goldtop len by mi vadil ten cierny pickguard a ramceky ..

To by mi vadilo najmenej.
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

styrioci

Quote from: Progrocker on 18. Január , 2009, 14:02:29
Treba Plexinu na ten Goldtop.
smirgel na ten goldtop :laugh: podla mna je to najzvratenejsia farba aku som videl na gitare :) nastastie vzhlad nehra a verim, ze z toho lezie celkom pekny rockovy zvucik :drink:

homar

Quote from: styrioci on 18. Január , 2009, 20:42:36
smirgel na ten goldtop :laugh: podla mna je to najzvratenejsia farba aku som videl na gitare :) nastastie vzhlad nehra a verim, ze z toho lezie celkom pekny rockovy zvucik :drink:
jeziiis, to by bola skoda, tiez to neni moja najoblubenjesia farba na LP, ale prave s tym ciernym pickguardom sa mi to velmi paci, take netradicne mi to pripada :)
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System

udry

Rozoberat farbu  :uff: Ta čierna na Marshalloch nevadi ?  :)

styrioci

Quote from: udry on 18. Január , 2009, 20:50:29
nie, to je rockova farba, ta moze byt..  :drink:

homar

Quote from: udry on 18. Január , 2009, 20:50:29
jasne ze ne, vsak marshall je najkrajsi v ciernom, aj ked mam doma aj modry :)

udry

Quote from: homar on 18. Január , 2009, 21:00:52
jasne ze ne, vsak marshall je najkrajsi v ciernom, aj ked mam doma aj modry :)
Kamoš mal kedysi dááávno červeny. A všetci šli na nom oči nechat.A ešte tie reči,aky to ma super zvuk. / a vnutri mal prerobenu Tesla 130 /

homar

Quote from: udry on 18. Január , 2009, 21:05:01
Kamoš mal kedysi dááávno červeny. A všetci šli na nom oči nechat.A ešte tie reči,aky to ma super zvuk. / a vnutri mal prerobenu Tesla 130 /
tak ja mam origos ;)

udry