Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

kaolko

len sa chcem rychlo opytat, kedze som nestihol postrehnut. Rozhovor s Jimmim Cimbalom, ktoreho autormi boli Dusky a Semish ak ma pamat neklame,  bol uz uverejneny? Vdaka

pista58

o-yep sro

kaolko

pista58

je to prepisane, hodne dlhy text. mam ho teraz ja - upravujem tam niektore veci nech to nieje odslova, ale trochu citatelne. ak pojde vsetko ako ma, tak vecer to ma zakky naspat a moze ist von.
o-yep sro

Branko

Kuuurnik... :laugh:
Den bez fora... bolest v srdci.  ;D ;D

Co sa stalo?  :drink:

Martinlm

Branko

Quote from: Martinlm on 20. Február , 2009, 11:35:19
Bola inventura :)
Mohli by ste to oznamit predom, ze sa chysta vypadok fora a to z jednoducheho dovodu, ked s niekym nieco riesis cez PM a nemas iny kontakt. - Niekedy je to naozaj dolezita vec.  :drink:

:zdar:

zakky

aj nam by to niekto mohol oznamit ze kedy sa nieco dojebe, poprpade nam aj poslat ze co opravit a tak  ;D

joe

kua toto nech sa neopakuje čo my zavislaci mame robit ,som z toho na tabletkach,  dost že neide ekonomika a ešte aj forum.. ]:-> ]:->

joe

Quote from: Zakky on 20. Február , 2009, 12:02:31
prepac :)
prepač ]:-> kto mi zaplati navštevu psychiatra a predpisane tabletky,teraz ich musim dobrat ]:->

zakky

Quote from: joe on 20. Február , 2009, 12:04:13
prepač ]:-> kto mi zaplati navštevu psychiatra a predpisane tabletky,teraz ich musim dobrat ]:->

nikto, sorry sa vies ze je kriza  8)

temo

Prípadne žaloba za ušlý zisk  ;D ;D ;D
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zeck

este dobre ze ta bavi len forum - drogy, ruleta a automaty idu viac do penazi ;D
"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk

styrioci

Quote from: joe on 20. Február , 2009, 12:01:24
kua toto nech sa neopakuje čo my zavislaci mame robit ,som z toho na tabletkach,  dost že neide ekonomika a ešte aj forum.. ]:-> ]:->
mohol si cvicit na gitare, alebo sa oddavat sex. radovankam...ale chapem, cvicenie v tvojom pripade uz nema vyznam, sexualne radovanky v tvojom veku uz mas tiez naplanovane len parkrat do roka ako VIP akciu... a este sa aj dojebe forum. asi by som tiez skoncil na tabletkach  ;D