Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

styrioci

Quote from: MaTeS on 25. Február , 2009, 22:31:32
definujme problem
vela ludi berie forum ako chat pocas pracovnej doby

Quote from: MaTeS on 25. Február , 2009, 22:31:32
idealny stav a sposob ako sa k nemu dostat, co zmenit
naucit sa pouzivat ine online komunikacne prostriedky.. pripadne riadit sa podla pravidla 9. to by pre zaciatok stacilo :) jo a niektori admini by sa mohli viac snazit byt prikladom

Branko

Quote from: joe on 25. Február , 2009, 22:34:57
každysi sam urči čo na čo je ..pre mna je to tu len sranda..čo tu mam brat važne že niekto spoza monitoru povie na nejaku hviezdu že je na hovno,pritom chudak nema ani paru o šovbiznise,alebo  si mysli ked si kupi drahy aparat ten bude hrat za neho a  bude z neho gitarista s dobrym zvukom???nekomentujem legendy o starych nastrojoch a aparatoch ..pre mna to je na srandu a Valla bol uplne v pohode , :zdar:
:zdar:
Pod toto sa uplne podpisujem.  :drink:
Valla aj mne chyba. Ozivoval forum aspon.  :zdar:

joe

Quote from: temo on 25. Február , 2009, 22:33:46
Myslím že mnohí by mali prehodnotiť svoj psychický stav a nevybíjať si tu svoje mindráky  :-9
presnem si to povedal ;D ;D tak si tu spravte cenzuru abude  

Bebbenka

No tak budete sa rozoberat niake OT a potom sa zmaze..=)..tez nevidim roblem.. ;D

mario bross

Quote from: Bebbenka on 25. Február , 2009, 22:38:31
No tak budete sa rozoberat niake OT a potom sa zmaze..=)..tez nevidim roblem.. ;D

a co si myslis, ze sa doteraz deje resp. snazi sa diat ?

MaTeS

OT musi niekto mazat a myslim, ze ludia co to robia to robia nezistne na ukor inych veci, takze to OK nie je.
FALLGRAPP

temo

Ide o to že ked tu nebude humor a určitý druh pobavenia tak sem 80% ľudí nebude chodiť,ďalšia vec...pre koho je toto fórum určené?pre deti čo začínajú z gitarou.....pre mudrlantov čo dávajú rozumy a sami ničomu nerozumejú alebo pre koho?  :-9
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mario bross

valla bol pre vas humor ? ja som sa na jeho prispevkoch nesmial veru  :drink:

joe

presne tak jedine baba ma rozum ja si velakrat vymažem kokotinky
alebo si ma zvolte za diktatora ako v Rime a bude to povinne OTčkovanie a admini dostanu ban za davanie banov ;D

styrioci

Quote from: Branko on 25. Február , 2009, 22:37:11
Valla aj mne chyba. Ozivoval forum aspon.  :zdar:
cim? nadavkami, OT-ckami, smajlami, ktorych jebol aj tam kde nemusel. vypovedna hodnota drvivej vacsiny jeho prispevkov 0 bodov a ak, tak napisane tak, ze pokial to niekto pochopi tak zostarne za monitorom?...nechcem vyzerat ako suchar, zabavu mam rad, vsak si videl aj na met.sk ;D, ale ...podaj prst a zoberu ti obe ruky... bude to tu benevoletnejsie voci ot a zachvilu tu bude z fora chat...

temo

Quote from: mario bross on 25. Február , 2009, 22:41:05
valla bol pre vas humor ? ja som sa na jeho prispevkoch nesmial veru  :drink:
:-9
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mario bross

MMM

Mne Valla nikdy nevadil, ..a verim ze viacerym nie. Obcas nezaskodi sa pobavit.

homar

najvacsia p*čovina je niekedy prave tato tema...vela krat sa tu preberaju malichernosti
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System

styrioci

zlatko, naozaj citis potrebu sa vyjadrovat k veciam, o ktorych nemas ponatia? tato debata sa tu riesi uz po niekolkykrat este z cias, ked si tu davno nebola regnuta  ;)