styrioci
|
|
« Odpoveď #150 kedy: 25. Február , 2009, 22:35:38 » |
|
definujme problem
vela ludi berie forum ako chat pocas pracovnej doby idealny stav a sposob ako sa k nemu dostat, co zmenit
naucit sa pouzivat ine online komunikacne prostriedky.. pripadne riadit sa podla pravidla 9. to by pre zaciatok stacilo jo a niektori admini by sa mohli viac snazit byt prikladom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #151 kedy: 25. Február , 2009, 22:37:11 » |
|
každysi sam urči čo na čo je ..pre mna je to tu len sranda..čo tu mam brat važne že niekto spoza monitoru povie na nejaku hviezdu že je na hovno,pritom chudak nema ani paru o šovbiznise,alebo si mysli ked si kupi drahy aparat ten bude hrat za neho a bude z neho gitarista s dobrym zvukom???nekomentujem legendy o starych nastrojoch a aparatoch ..pre mna to je na srandu a Valla bol uplne v pohode , Pod toto sa uplne podpisujem. Valla aj mne chyba. Ozivoval forum aspon.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #152 kedy: 25. Február , 2009, 22:38:15 » |
|
Myslím že mnohí by mali prehodnotiť svoj psychický stav a nevybíjať si tu svoje mindráky presnem si to povedal tak si tu spravte cenzuru abude
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bebbenka
nováčik
Príspevkov: 49
|
|
« Odpoveď #153 kedy: 25. Február , 2009, 22:38:31 » |
|
No tak budete sa rozoberat niake OT a potom sa zmaze..=)..tez nevidim roblem..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #154 kedy: 25. Február , 2009, 22:39:38 » |
|
No tak budete sa rozoberat niake OT a potom sa zmaze..=)..tez nevidim roblem.. a co si myslis, ze sa doteraz deje resp. snazi sa diat ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #155 kedy: 25. Február , 2009, 22:40:10 » |
|
No tak budete sa rozoberat niake OT a potom sa zmaze..=)..tez nevidim roblem.. OT musi niekto mazat a myslim, ze ludia co to robia to robia nezistne na ukor inych veci, takze to OK nie je.
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #156 kedy: 25. Február , 2009, 22:40:26 » |
|
Ide o to že ked tu nebude humor a určitý druh pobavenia tak sem 80% ľudí nebude chodiť,ďalšia vec...pre koho je toto fórum určené?pre deti čo začínajú z gitarou.....pre mudrlantov čo dávajú rozumy a sami ničomu nerozumejú alebo pre koho?
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #157 kedy: 25. Február , 2009, 22:41:05 » |
|
valla bol pre vas humor ? ja som sa na jeho prispevkoch nesmial veru
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #158 kedy: 25. Február , 2009, 22:41:58 » |
|
No tak budete sa rozoberat niake OT a potom sa zmaze..=)..tez nevidim roblem.. presne tak jedine baba ma rozum ja si velakrat vymažem kokotinky alebo si ma zvolte za diktatora ako v Rime a bude to povinne OTčkovanie a admini dostanu ban za davanie banov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #159 kedy: 25. Február , 2009, 22:42:03 » |
|
Valla aj mne chyba. Ozivoval forum aspon. cim? nadavkami, OT-ckami, smajlami, ktorych jebol aj tam kde nemusel. vypovedna hodnota drvivej vacsiny jeho prispevkov 0 bodov a ak, tak napisane tak, ze pokial to niekto pochopi tak zostarne za monitorom?...nechcem vyzerat ako suchar, zabavu mam rad, vsak si videl aj na met.sk , ale ...podaj prst a zoberu ti obe ruky... bude to tu benevoletnejsie voci ot a zachvilu tu bude z fora chat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #160 kedy: 25. Február , 2009, 22:42:22 » |
|
valla bol pre vas humor ? ja som sa na jeho prispevkoch nesmial veru
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #161 kedy: 25. Február , 2009, 22:43:07 » |
|
co ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #162 kedy: 25. Február , 2009, 22:43:20 » |
|
Mne Valla nikdy nevadil, ..a verim ze viacerym nie. Obcas nezaskodi sa pobavit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #163 kedy: 25. Február , 2009, 22:43:24 » |
|
najvacsia p*čovina je niekedy prave tato tema...vela krat sa tu preberaju malichernosti
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #164 kedy: 25. Február , 2009, 22:43:48 » |
|
No tak budete sa rozoberat niake OT a potom sa zmaze..=)..tez nevidim roblem.. zlatko, naozaj citis potrebu sa vyjadrovat k veciam, o ktorych nemas ponatia? tato debata sa tu riesi uz po niekolkykrat este z cias, ked si tu davno nebola regnuta
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|