Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

MMM

Quote from: mario bross on 25. Február , 2009, 23:37:17
z coho ? jaka naddimenzia ? chces porovnavat vyhodenim niekoho z fora pre zle spravanie, so zabitim cloveka vo svete ?  ???

Myslel som viacero veci, nie len toto. Berete to tak vazne, ze som z vas tazko chory  ;D ..

proghopik

Chcelo by to tusim zalozit nejaku separatnu temu o Gibsonoch celkovo. Casto sa k tomu sklzne a aspon by som mal kde filozofovat (vid teraz v teme Guns...). :)
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Semish

Quote from: Progrocker on 05. Marec , 2009, 12:38:33
Chcelo by to tusim zalozit nejaku separatnu temu o Gibsonoch celkovo. Casto sa k tomu sklzne a aspon by som mal kde filozofovat (vid teraz v teme Guns...). :)

Ved zaloz, pokecas si :).

mario bross

lenze tam by si si musel pisat sam so sebou  ;D

styrioci

Quote from: Progrocker on 05. Marec , 2009, 12:38:33
Casto Progac k tomu sklzne a aspon by mal kde filozofovat
toto je vystiznejsie.a vsak si zaloz :P

johnzo

aleluja aleluja aleluja forum o všetkom iz bek  !!! !!!
Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot

mario bross

ale s nim aj nove pravidla o mazani v nom, takze ziadne stazonavie, ze zmizla len tak bez varovania kulturistika a ako vravi samotny nazov, to forum uz NIE JE o vsetkom a su tam tiez urcite hranice.

johnzo

Quote from: mario bross on 05. Marec , 2009, 23:16:15
ale s nim aj nove pravidla o mazani v nom, takze ziadne stazonavie, ze zmizla len tak bez varovania kulturistika a ako vravi samotny nazov, to forum uz NIE JE o vsetkom a su tam tiez urcite hranice.

kde si môžem prečítať tie pravidlá?  :drink:
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
[/quot

mario bross

teraz som Ti ich povedal  ;D

johnzo

Quote from: mario bross on 05. Marec , 2009, 23:17:02
teraz som Ti ich povedal  ;D

takže sa tam bude mazať podla nálady?  ;D
[/quot

homar

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System

pista58

presne tak. ked bude mat admin/upratovac pocit ze stacilo, tak to tam zmaze aj cele  :zdar:
o-yep sro

Martinlm

Quote from: mario bross on 05. Marec , 2009, 23:16:15
Nevieme sa dohodnut ;D

Podla mna je dobra tema o posilnovani na nasom fore viac vytana, ako nadavanie v teme o Desmode.

mario bross

ale ved to bol martin priklad toho, ze ked sa zmazala, tak aka vzbura tu nastala. mne ta tema neprekazala  :zdar:

johnzo

Quote from: Martinlm on 05. Marec , 2009, 23:24:38
Nevieme sa dohodnut ;D

Podla mna je dobra tema o posilnovani na nasom fore viac vytana, ako nadavanie v teme o Desmode.

plne súhlasím. téma o posilovaní bola úplne korektná, desmod sa síce aspoň trošku týka hudby( ;D), ale urážať by sme nemuseli nikoho.
[/quot