Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

Dejvo

Chcem len hodit ukazku a nechcem kvoli tomu sa srat s chujovinami...  :zdar:

styrioci

Quote from: Dejvo on 12. Marec , 2009, 09:20:21
Chcem len hodit ukazku a nechcem kvoli tomu sa srat s chujovinami...  :zdar:
tak zase skusat to hore dole od neviem koho a dva dni cakat, ci pojde alebo nepojde tento upload sa ti nezda sranie s chujovinami? miesto toho mozes mat za 5s vygoogleny nejaky free upload audio suborov a za minutku-dve uploadnute  ;)

Dejvo

Quote from: styrioci on 12. Marec , 2009, 09:27:40
tak zase skusat to hore dole od neviem koho a dva dni cakat, ci pojde alebo nepojde tento upload sa ti nezda sranie s chujovinami? miesto toho mozes mat za 5s vygoogleny nejaky free upload audio suborov a za minutku-dve uploadnute  ;)

Ide mi o ten princip, proste clovek sem chce nieco dat a nejde to. A nejde to lebo niekde je asi problem, tak som to skusak z viacerych compov a podobne a hovno z toho.

Ked toho budem mat viac a bude to 100% tak spravim profil na myspace a bude.

rastis

principialne by tu upload vobec nemusel byt v dnesnych dobach a moznostiach... zbytocne zasieranie ftp... (nebrat osobne)

Dejvo

Quote from: rastis on 12. Marec , 2009, 10:30:27
principialne by tu upload vobec nemusel byt v dnesnych dobach a moznostiach... zbytocne zasieranie ftp... (nebrat osobne)

No tak nech sa zrusi, ale pokial tu je, tak nech je funkcny.

Branko

Quote from: Dejvo on 12. Marec , 2009, 11:20:17
No tak nech sa zrusi, ale pokial tu je, tak nech je funkcny.
Presne tak.  :drink:
Naco to tu potom je, ked je to na picu funkcne ???  :zdar:

Martinlm

Z neznamych dovodov sa to sprava velmi zvlastne. Zda sa, ze mp3 do cca 1MB funguju. To vypnutie by sa mozno mohlo zvazit, na obrazky je to sikovne a rychle, ale ani to nie je pravidlom, mp3 sa az tak casto nevadaju, aby to niekto nemohol zavesit niekam inam. Samozrejme free sharing by sa nemal preferovat, ak tam mp3ka vydrzi 2 tyzdne a koniec.

mario bross

ved to, niekedy kliknem na starsku ukazku a nic, je nenajdena, takze ja som rad, ze tu ta moznost je a je to elegantne. ale, ak samozrejme, to bude sposobovat problemy, tak nieje o com.

aspon na tie obrazky by som to nechal, lebo nacitavanie z imageshack je strasne.

spyros

Quote from: Martinlm on 12. Marec , 2009, 17:35:48Z neznamych dovodov sa to sprava velmi zvlastne. Zda sa, ze mp3 do cca 1MB funguju. To vypnutie by sa mozno mohlo zvazit, na obrazky je to sikovne a rychle, ale ani to nie je pravidlom, mp3 sa az tak casto nevadaju, aby to niekto nemohol zavesit niekam inam. Samozrejme free sharing by sa nemal preferovat, ak tam mp3ka vydrzi 2 tyzdne a koniec.

Hmm, nema to poskytoval hostingu, tak nastavene?

Inak ak by bol zaujem, tak mozem na niektorom svojom serveri spojazdnit nejaky podobny uplaoding na media.
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

Martinlm

upload_max_filesize   2M   2M

Potlesk pre spyrosa. Som rad, ze je to obmedzenie servera, aspon nemusim s tym nic robit, len sa prisposobim limitu :)

Limit bol znizeny na 2MB.

Dejvo

kto to zmazal ked som napisal, ze Zakky je teply ? Alebo buzerant ?  8) urazam sa, ze moje urazky tu nie su  :laugh:

Takze zakladna otazka: Ako teda funguje ten upload ? Aky je limit ? Funguje to ?

Martinlm

Quote from: Martinlm on 12. Marec , 2009, 17:58:49
upload_max_filesize   2M   2M

Potlesk pre spyrosa. Som rad, ze je to obmedzenie servera, aspon nemusim s tym nic robit, len sa prisposobim limitu :)

Limit bol znizeny na 2MB.

Semish

Quote from: Dejvo on 12. Marec , 2009, 19:11:15

Takze zakladna otazka: Ako teda funguje ten upload ? Aky je limit ? Funguje to ?

Nepytaj sa furt teple otazky.

Dejvo

Quote from: Martinlm on 12. Marec , 2009, 19:13:31

No fasa, to budu mat tie mp3 zavratnu kvalitu. No tak aspon teda dufam ze to pojde.  :zdar:

Quote from: Semish on 12. Marec , 2009, 19:14:49
Nepytaj sa furt teple otazky.

Aha, som zabudol, tu su sami homofobici

Martinlm