Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

Semish

spyros

Quote from: Dejvo on 12. Marec , 2009, 19:15:47Aha, som zabudol, tu su sami homofobici

Semish je predsa agent na Maleho Makkeho, tak co by si chcel...  :drink:
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

johnzo

http://www.esnips.com/

je to síce trošku warez, ale asi najlepší hosting na mp3 ukážky. pokiaľ ma pamäť neklame tak dáta tam zostanú večne, netreba nič sťahovať, prehrá sa to priamo v stránke(sťahovanie súborov do kompu ma nikdy nejak extra nebavilo). :drink:
Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot

johnzo

CHCEM BAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sedím tu, vypisujem kokotiny a "nemám čas" cvičiť. kua aspoň na tri týždne by bodol  :drink:
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
[/quot

pista58

Quote from: johnzo on 16. Marec , 2009, 13:08:06
CHCEM BAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sedím tu, vypisujem kokotiny a "nemám čas" cvičiť. kua aspoň na tri týždne by bodol  :drink:

:-\ sak sem nechod, bud silny  :P :drink:
o-yep sro

johnzo

Quote from: pista58 on 16. Marec , 2009, 13:12:16
:-\ sak sem nechod, bud silny  :P :drink:

nedá sa, je to silnejšie ako ja  ;D
[/quot

styrioci

johnzo

Quote from: styrioci on 16. Marec , 2009, 13:15:45
vsak si rytmus, si zakon, daj si ho sam  ;)

idem zahodiť modem  ;D alebo, nedá sa nastaviť, aby ma to po dvoch hodinách na fóre vyplo?  ;D
[/quot

styrioci

Quote from: johnzo on 16. Marec , 2009, 14:29:31
idem zahodiť modem  ;D alebo, nedá sa nastaviť, aby ma to po dvoch hodinách na fóre vyplo?  ;D
ked sa prihlasujes, tak si mozes zadat cas v minutach po kolkych ta ma automaticky odhlasit

Martinlm

To nastavuje, ze po kolkych minutach necinnosti ta odhlasi.

traktor

Quote from: johnzo on 16. Marec , 2009, 14:29:31

existuje nieco take ze si tam nastavis ze napriklad na www.sme.sk mozes byt iba pol hodiny denne a potom ta to tam uz nepusti ..ale neviem ako sa to vola

styrioci

Quote from: Martinlm on 16. Marec , 2009, 15:15:48
isto? dole napr v panely je volba doba prihlasenia alebo prihlasit navzdy. funguje to teda ako pises? nepamatam sa presne ale raz ked som sa prihlasil, tak som nechal omylom dobu prihlasenia 60min a potom som sa cudoval, ze ma to samo odhlasilo...ale uz nie som isty ako dlho som bol predtym idle a ci vobec, ked ma to odhlasilo...

mario bross

Quote from: Martinlm on 16. Marec , 2009, 15:15:48

to sa mi nezda. ako pise styrioci vyssie, ja som to mal raz tiez a vyhodilo ma to a to som prisieval.

cubo

Quote from: mario bross on 16. Marec , 2009, 16:22:48
to sa mi nezda. ako pise styrioci vyssie, ja som to mal raz tiez a vyhodilo ma to a to som prisieval.

vsak mu dajte ban ked chce... hadam si nebude stazovat  :P len sa johnza spytajte ze na kolko raci chciet... :drink:

johnzo

;D

zatiaľ som došiel na spôsob, dávam adaptér od modemu mame ;D takže ban netreba, zatiaľ  ;D
[/quot