Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

mario bross

to bola iba dedukcia, lebo sam rudy napisal, nech sa vymaze, ked nechce nikto kecat - a tu sa o tom keca dost.

bigbadbrad

planujete tu spravit QUICK REPLY? len tak ma napadlo, na mnohych forach som to tak videl :)

Maros

QuickReply je spravena, staci zmenit profil-> Editacia profilu->nastavenie vzhldu->Zobrazovať rýchlu odpoveď pri zobrazení témy->zobrazovat...

bigbadbrad

cubo

postrehol som v podpise musicmana akusi tuzbu za kazdu cenu zosmiesnit predatora... myslim si ze je to vrcholne trapne a sproste, o to viac ze sa jedna o upratovaca fora... aj sa s tym bude nieco robit? alebo bude bezna prax ze uzivatelia ( a navyse upratovaci) svojim spravanim budu odtialto vyhanat ludi?

mario bross

suhlasim, taketo zosmiesnovanie by som aj banoval.

musicman

Quote from: cubo on 18. Máj , 2009, 14:43:00
postrehol som v podpise musicmana akusi tuzbu za kazdu cenu zosmiesnit predatora... myslim si ze je to vrcholne trapne a sproste, o to viac ze sa jedna o upratovaca fora... aj sa s tym bude nieco robit? alebo bude bezna prax ze uzivatelia ( a navyse upratovaci) svojim spravanim budu odtialto vyhanat ludi?

o com tocis. citaty slavnych si mozem davat do podpisu.
http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts

cubo

Quote from: musicman on 18. Máj , 2009, 14:45:42
o com tocis. citaty slavnych si mozem davat do podpisu.

a povedz mi za akym zamerom si ich tam davas? myslim si ze ten zamer je nad slnko jasny...

RobG

To nie je urážka, ale vrcholný výrok tohto fóra...veď za toto by od Uliho behringera dostal medailu a za kartón Vampov.... :drink:

mario bross

mne by bolo neprijemne byt povazovany za prizemneho za to, co robis... aj ta avatar a podpis pod nim.

bigbadbrad

tiez si myslim ze tato "kampan" proti predatorovi je nevhodna

mario bross

Quote from: RobG on 18. Máj , 2009, 14:47:54
To nie je urážka, ale vrcholný výrok tohto fóra...veď za toto by od Uliho behringera dostal medailu a za kartón Vampov.... :drink:

na vase chvalenie marshallov si niekto robi srandu ? nemam dovod neverit, ze ten Vamp hra lepsie ako JCM900 alebo iny marshall pre niekoho.

miso_kolo

co je na tom zosmiesnovanie? vsak je to doslovana citacia predatorovho vyroku, nic tam nie je domyslene, prepisane ani vymyslenene, nie je to ani vytrhnute z kontextu. nijako to predatora neuraza, pokial si za tym on sam stoji, tak o co ide?
stoka!

miso_kolo

Quote from: mario bross on 18. Máj , 2009, 14:50:24
na vase chvalenie marshallov si niekto robi srandu ? nemam dovod neverit, ze ten Vamp hra lepsie ako JCM900 alebo iny marshall pre niekoho.

tak potom o co ide? co je na tom musicmanovom podpise smiesne? nic
stoka!

cubo

Ing. Michal, zvukový inžinier Metal &HipHop GURU -- toto je co? ci tiez citat?