Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

musicman

Quote from: styrioci on 18. Máj , 2009, 15:38:09
ano on vypisoval priamo, vy to mate napisane nepriamo. ci sa stale chcete skryvat za to, ze ste nic priamo nenapisali, aj ked je to X ludom viac nez jasne, ako su tie vase vtipky myslene?

odkial ty vies ako to myslim ja ? mozna ze si myslis ze ho mam za kokota a vobec tak to nie je.  ty si to vysvetlujes po svojom. Behringer na hrad   :drink:
http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts

cubo

Quote from: miso_kolo on 18. Máj , 2009, 15:42:22
zakky zda sa mi ze niekomu slapeme na boha  ;D ;D

hej? ze o tom neviem...

zakky

Quote from: cubo on 18. Máj , 2009, 15:40:23
ani jedna priama... nepriamych az az... a tie su este neprijemnejsie...

urob presne to iste z mojich citacii alebo misovych. mne to vadit nebude

alebo ze by to neslo? cim to bude?

miso_kolo

Quote from: musicman on 18. Máj , 2009, 15:43:51
odkial ty vies ako to myslim ja ? mozna ze si myslis ze ho mam za kokota a vobec tak to nie je.  ty si to vysvetlujes po svojom. Behringer na hrad   :drink:

aj keby si si myslel o neviem kom ze je koko*t, pokial to nenapises, je to ok. je to normalne, kazdy ma niekoho za kokota. o tebe si tiez 1000 ludi mysli ze si koko*t a nedostali za to este ban  ;D ;D
stoka!

cubo

Quote from: Zakky on 18. Máj , 2009, 15:44:06
urob presne to iste z mojich citacii alebo misovych. mne to vadit nebude

alebo ze by to neslo? cim to bude?

nie urob to iste... to je ako "ja som sa ti vysral na hlavu a ty urob to iste" niesom debil aby som sa po tebe este opicil... :)

styrioci

Quote from: miso_kolo on 18. Máj , 2009, 15:42:22
zakky zda sa mi ze niekomu slapeme na boha  ;D ;D
dobre, takze ti vobec nebude vadit a nebude neprijemne, ked si na nejakom inom fore dam do avataru tvoju fotku a do popdpisu nieco v style, ze "miso kolejak je boh lebo ma drahy gear a juraj duc mu fajci koko*t"?

styrioci

Quote from: musicman on 18. Máj , 2009, 15:43:51
jasne a ja som ruzova ponorka so zltou vrtulkou  ;D

musicman

Quote from: styrioci on 18. Máj , 2009, 15:46:48
dobre, takze ti vobec nebude vadit a nebude neprijemne, ked si na nejakom inom fore dam do avataru tvoju fotku a do popdpisu nieco v style, ze "miso kolejak je boh lebo ma drahy gear a juraj duc mu fajci koko*t"?

na to treba aj trochu inteligencie nie len zavist  ;D
http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts

zakky

nie nebude mi nic vadit sak rastis mal tiez take o mne napisane volakde :) a nezabudaj ze my tu nikde nepiseme ze predy niekomu fajci atd... ani jedno hanlive slovo tu nieje

miso_kolo

moju fotku si mozes dat kdekolvek, aj nad postel alebo do zachodu, je mi to uplne ukradnute... a s tym druhym rozhodne nesuhlasim, lebo som to JA nikdy nepovedal a ani nenapisal, ok? cokolvek co som kedy napisal mozem pouzit kdekolvek chces, mozes si to dat aj vytetovat ne chrbat premna zamna...  ty si to este nepochopil?
stoka!

styrioci

Quote from: musicman on 18. Máj , 2009, 15:48:51
na to treba aj trochu inteligencie nie len zavist  ;D
myslis, ze toho zakkyho mu zavidim?  :laugh:

styrioci

Quote from: miso_kolo on 18. Máj , 2009, 15:49:08
moju fotku si mozes dat kdekolvek, aj nad postel alebo do zachodu, je mi to uplne ukradnute... a s tym druhym rozhodne nesuhlasim, lebo som to JA nikdy nepovedal a ani nenapisal, ok? ty si to este nepochopil?
ale vsak ja som nepovedal, ze to je tvoj citat, ale co ak si pre mna boh a myslim to 100% vazne?  ;)

cubo

Quote from: miso_kolo on 18. Máj , 2009, 15:49:08
moju fotku si mozes dat kdekolvek, aj nad postel alebo do zachodu, je mi to uplne ukradnute... a s tym druhym rozhodne nesuhlasim, lebo som to JA nikdy nepovedal a ani nenapisal, ok? cokolvek co som kedy napisal mozem pouzit kdekolvek chces, mozes si to dat aj vytetovat ne chrbat premna zamna...  ty si to este nepochopil?

a vies preco? lebo nemas ani stipku sebaucty... :drink:

miso_kolo

Quote from: styrioci on 18. Máj , 2009, 15:50:26
ale vsak ja som nepovedal, ze to je tvoj citat? ale co ak si pre mna boh a myslim to 100% vazne?  ;)

boh pre teba mozem byt jedine mojou hrou, lebo gear sa da kupit...
stoka!

miso_kolo

Quote from: cubo on 18. Máj , 2009, 15:51:05
a vies preco? lebo nemas ani stipku sebaucty... :drink:

moja sebaucta len zacina tam kde tvoja konci to si bud isty... ale je mi uplne ukradnute ci nejaky pajac z hornej dolnej ma na zachode nalepenu moju fotku alebo nebodaj je ta fotka na modelarskom fore... vsetky moje fotky co su na internete su dobre a stojim si za nimi
stoka!