Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

styrioci

Quote from: miso_kolo on 18. Máj , 2009, 15:52:18
boh pre teba mozem byt jedine mojou hrou, lebo gear sa da kupit...
ale proste ty mas bozske VHT, najlepsi aparat na svete... pre mna si naozaj boh, ja na taky aparat nikdy nebudem mat lebo som z prasivych kosic, ktore su na vychod od mikulasa

miso_kolo

Quote from: styrioci on 18. Máj , 2009, 15:54:42
ale proste ty mas bozske VHT, najlepsi aparat na svete... pre mna si naozaj boh, ja na taky aparat nikdy nebudem mat lebo som z prasivych kosic, ktore su na vychod od mikulasa

nezabudaj ze toto si povedal ty, nie ja... ja si myslim nieco ine.  ja si myslim ze ty si upne normalny a toto nemyslis vazne, alebo sa mylim? myslim ze aj kosice su uplne normalne mesto dokonca sa mi tam aj celkom pacilo.  a kto to tu vravel o tej sebaucte?

a som rad ze sa ti paci moje vht, mozes si prist nan kludne kedykolvek zahrat... a vies ze zacinas robit zo seba tak trochu hlupaka?
stoka!

cubo

Quote from: styrioci on 18. Máj , 2009, 15:54:42

;D

styrioci

Quote from: miso_kolo on 18. Máj , 2009, 15:57:04
nezabudaj ze toto si povedal ty, nie ja... ja si myslim nieco ine.  ja si myslim ze ty si upne normalny a toto nemyslis vazne, alebo sa mylim? myslim ze aj kosice su uplne normalne mesto dokonca sa mi tam aj celkom pacilo.  a kto to tu vravel o tej sebaucte?
ale vsak ja to myslim uplne vazne, tak ako som to napisal. hadam si nemyslis, ze som to napisal ako prekrutenu reakciu na vase predatorovske podpisy  :)

miso_kolo

a este jedna vec, keby sme boli lepsi kamarati, aj ti to vht bez problemov poziciam, aby si bol boh aj ty
stoka!

miso_kolo

Quote from: styrioci on 18. Máj , 2009, 15:59:06
ale vsak ja to myslim uplne vazne, tak ako som to napisal. hadam si nemyslis, ze som to napisal ako prekrutenu reakciu na vase predatorovske podpisy  :)

tak potom si to kludne napis do podpisu, budem rad... ale tu vetu so zakkym si vybav u neho  ;D
stoka!

kaolko

a som rad ze sa ti paci moje vht, mozes si prist nan kludne kedykolvek zahrat...

ach zase bude hluk  ;D  :laugh:

miso_kolo

a 4oci este si tam daj prosim aj moj  link na bandzone
stoka!

styrioci

Quote from: miso_kolo on 18. Máj , 2009, 15:59:59
a este jedna vec, keby sme boli lepsi kamarati, aj ti to vht bez problemov poziciam, aby si bol boh aj ty
nie, to by si fakt spravil? teraz som dojaty, asi sa vydam na strastiplnu vypravu zo svojej dediny do toho bajneho mesta, tam daleko na zapade

cubo

a vies ze zacinas robit zo seba tak trochu hlupaka?

:laugh: zabite ma... to hovori ten pravy...

Pitu

Musicmanove správanie nie je vhodné, dostal ban na 2 dni. Dúfam, že si dá do poriadku svoj podpis a avatar. Odporúčam aj Zakkymu.
Nemám chuť o tom s nikým debatovať, tak ma svojimi pripomienkami k tomu nezaťažujte.  :zdar:

Pekné prežitie dnešného dňa, nehádajte sa, neotravujte fórum blbosťami.  ;)
:drink:

kaolko

Quote from: styrioci on 18. Máj , 2009, 16:02:27
nie, to by si fakt spravil? teraz som dojaty, asi sa vydam na strastiplnu vypravu zo svojej dediny do toho bajneho mesta, tam daleko na zapade

kam chces ist? ostan tam kde si .. BA je uz plna turistov  ;D

traktor

Quote from: Pitu on 18. Máj , 2009, 16:03:17
Musicmanove správanie nie je vhodné, dostal ban na 2 dni. Dúfam, že si dá do poriadku svoj podpis a avatar. Odporúčam aj Zakkymu.
Nemám chuť o tom s nikým debatovať, tak ma svojimi pripomienkami k tomu nezaťažujte.  :zdar:

nooooo a sme doma  ;D ;D

styrioci

a vies ze zacinas robit zo seba tak trochu hlupaka?
:ohmy: nie  :ohmy: naozaj to tak na teba posobi?

cubo

Quote from: Pitu on 18. Máj , 2009, 16:03:17

super  :drink: uz som ticho...