Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

mario bross

KONECNE  !!! !!! !!! inac, je to vrchlol takyto vypadok. Ak treba sa skladat na hosting, tak nieje problem, ale zobrat forum na starost a potom na to srat a neplatit...

kaolko

Quote from: Branko on 21. Júl , 2009, 09:59:12
Ja sa musim priznat, ze mne to nejake dusevne a fyzicke problemy nespravilo. Naopak, stravil som krasny tyzden. :-)

hotel?

styrioci

Jedna vec je nezodpovednost kompetentneho cloveka - je to jeho vizitka aj ako web designera. druha vec je, ze ma ten vypadok vobec nezral..  :P

proghopik

Ale ved o nic nejde, aspon ste boli viacej vonku ako tu vypisovat blaboly.
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

pista58

holy, bosy, rozjbany..., vsichni chlapi jsou na picu :o), JSEM ALKOHOLIK, NEJSEM STUDENT VŠ :-), Mrte, Tvrdá muzika pro pořádný chlapy ... a kundy, Big Penis Club, ZENY MUSIA PRI KVALITNEJ FAJKE DOBRE CHRCAT! - A NE ZE NE !!!, VODKA - REDBULL , Viem sa zabávať aj bez NEALKA! , prdenie do vody, Koks & Nutten , Nasrat!, Curak, Mám fpiči, šak som najebaná/ý, Cecky ven !!!!, Šukat mrdat klátit, v neděli se vrátit, support single moms, K&K - Kreténi a kurvy, Kundy, chlast, chlebíčky.....to jsou naše koníčky:):):), Mluvení sprostě jak čurák, Ženy za šporák, Pivo, ženy, rum, Som koko*t(I am the dickhead)[/color], Hacked by m0thman, Jebem ti Skolu, Zo zásady si nedávam papier na hajzli ked seriem na verejných toaletách, Lela Star Fun Club, "I dont give a fuck" should be a valid exam answer, pocuvanie death metalu v rannej elektricke na shitnych sluchatkach , Najebat se a jít spát

curajove sukromie je tvorene tymito skupinami na istom sockoidnom servri. mozno to nieco napovie
o-yep sro

pista58

[10:48:08] juraj duc: este miso chod napisat ze som zbohatlicky kokotek :D
o-yep sro

garde

Quote from: Progrocker on 21. Júl , 2009, 10:46:08
Ale ved o nic nejde, aspon ste boli viacej vonku ako tu vypisovat blaboly.

.....a veruže máš pravdu......  :)
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"

sevo

Quote from: styrioci on 21. Júl , 2009, 10:38:55
druha vec je, ze ma ten vypadok vobec nezral..  :P

A preto si sem napisal az hodinu po prvom prispevku od opatovneho zapnutia fora :drink:
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...

brano_

Webdizajn je asi nieco trochu ine ... ale co to bol vlastne za vypadok? Predsa len to  bola dlha doba ...

Quote from: styrioci on 21. Júl , 2009, 10:38:55
Jedna vec je nezodpovednost kompetentneho cloveka - je to jeho vizitka aj ako web designera. druha vec je, ze ma ten vypadok vobec nezral..  :P

styrioci

Quote from: sevo on 21. Júl , 2009, 16:27:55
A preto si sem napisal az hodinu po prvom prispevku od opatovneho zapnutia fora :drink:
mal som info, ze forum malo bezat od vcera, vcera to este neslo, tak reku dnes, ked som mal trochu volnejsie v praci som si to checkol... ;) nesedel som cely den a nerefreshoval stranku fora, ze ci uz bezi alebo nie :) a tiez som, ako jedna skupinka ludi, nepremigroval na ine forum, aby som si z niekoho ujebaval, lebo som mal abstak ;)

kaolko

ale sak uz neplacte.. je to jedno preco neslo.. kebyze som admin tak to tu v lete asi zavrem uplne a hned by bolo o 10 panicov po lete menej..

musicman

Quote from: kaolko on 21. Júl , 2009, 17:28:44
ale sak uz neplacte.. je to jedno preco neslo.. kebyze som admin tak to tu v lete asi zavrem uplne a hned by bolo o 10 panicov po lete menej..

co komu uslo ?  Plexina je najlepsia hlava.  Gibsony boli dobre len do 70 rokov.  Robenaky nekupovat.   Nieco nove maximalne v roku 2010
http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts

styrioci

Quote from: kaolko on 21. Júl , 2009, 17:28:44
tak to tu v lete asi zavrem uplne a hned by bolo o 10 panicov po lete menej..
pravda, este den-dva prisiel by som o TO. teraz, ked forum bezi, su moje sance mizive :(

rastis

Quote from: musicman on 21. Júl , 2009, 17:36:41
co komu uslo ?  Plexina je najlepsia hlava.  Gibsony boli dobre len do 70 rokov.  Robenaky nekupovat.   Nieco nove maximalne v roku 2010

jebla Pohoda a ja som to nemal kde okomentovat  :'(

udry

Quote from: musicman on 21. Júl , 2009, 17:36:41
... a Hiwatt-y su každym rokom prehnitejšie a prehnitejšie. Kto si trufne tipnut v ktorom roku sa uplne rozpadnu ? ;D