Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

kaolko

Quote from: styrioci on 13. Január , 2010, 14:35:52
zas treba si uvedomit, ze velkostou, co do pocu uzivatelov a jednak inzeratov, sa gitaristi.sk nemozu rovnat s medzinarodnymi forami, kde je tych uzivatelov aj inzeratov niekolko nasobne viac. myslim, ze by bolo zbytocne ak by v kazdej sekcii potom bolo po "5 inzeratov"

s tym suhlasim

rastis

brko

rastis

Branko

Chcem sa spytat, ze ci mozem aj komercne inzerovat na tomto fore. Dakujem.
:drink:

pista58

o-yep sro

zakky

Quote from: Branko on 03. Február , 2010, 10:16:34
Chcem sa spytat, ze ci mozem aj komercne inzerovat na tomto fore. Dakujem.

mozes napis mi na mail fekal.equinox@gmail.com a mozme sa dohodnut

pista58

ty sa potom ozves mne a mozno sa dohodneme  ;D
o-yep sro

Branko

Quote from: pista58 on 03. Február , 2010, 10:44:53
o co konkretne ide?
O nic vazne, len rozmyslam, ze by som si privyrobil predavanim nastrojov, ze by som vzdy nieco dotiahol a tu to predal, nieco ako mala zivnost, tak maximalne 2 gitary denne a nejaky amp raz za tyzden.
Rozmyslam, ze zacnem riesit obchod s nastrojmi z druhej ruky.

Snad nebudem diskriminovany.  ;)

styrioci

vsak to tu robia RobG a Joe vo velkom, tak co sa pytas  ;D

Branko

Quote from: styrioci on 03. Február , 2010, 13:14:35
vsak to tu robia RobG a Joe vo velkom, tak co sa pytas  ;D
Vdaka !!!  :laugh:

mn

.. podla mna zbytocne zahlcovanie, na to to tu nie je urcene. Komercne zalezitosti sa rusia aj na inych forach, ale mna do toho nic, to len postreh. Aj tak sa tu za posledny polrok predalo sialene malo veci a len to tu stoji, bez komentara, bez nicoho. Jednorazove zalezitosti aj veci pomimo su uplne okay podla mna, ale aby sa tu kazdy den nahadzovali a blikali tri nove nastroje na predaj, to by bolo asi uz kontraproduktivne z pohladu fora.

Mame hudebnibazar, muziker, ebay na to. Ludia to aj tu pribezne sleduju, takze o nic neprides v konecnom dosledku.
"Practice cures most tone issues" John Suhr

spyros

Quote from: Branko on 03. Február , 2010, 13:13:25O nic vazne, len rozmyslam, ze by som si privyrobil predavanim nastrojov, ze by som vzdy nieco dotiahol a tu to predal, nieco ako mala zivnost, tak maximalne 2 gitary denne a nejaky amp raz za tyzden. Rozmyslam, ze zacnem riesit obchod s nastrojmi z druhej ruky.

Aka mala zivnost? To je zivnost hned podla vsetkych uvodnych paragrafov zivnostenskeho zakona  ;) ak ma matematika neklame tak mesacne chces 60 gitar predat a 4 ampy? Tak to by si bol makac. Zachvilu Ta Joe vyvedie z omylu.

Quote from: mn on 03. Február , 2010, 13:21:45.. podla mna zbytocne zahlcovanie, na to to tu nie je urcene. Komercne zalezitosti sa rusia aj na inych forach, ale mna do toho nic, to len postreh. Aj tak sa tu za posledny polrok predalo sialene malo veci a len to tu stoji, bez komentara, bez nicoho.

Na inych forach typu Muziker alebo Lidl sa rusia komercne zalezitosti, ale len ked sa tykaju konkurencie.

Tu je to o tom, ze aj ked nepredas, tak podebatujes. A o to ide. Preto sa aj tesim na Brankov biz. Teda ak nezamkne tie temy. To by bolo swinstvo  :evil:
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

Branko

Quote from: spyros on 03. Február , 2010, 13:59:50
Aka mala zivnost? To je zivnost hned podla vsetkych uvodnych paragrafov zivnostenskeho zakona  ;) ak ma matematika neklame tak mesacne chces 60 gitar predat a 4 ampy? Tak to by si bol makac. Zachvilu Ta Joe vyvedie z omylu.

Na inych forach typu Muziker alebo Lidl sa rusia komercne zalezitosti, ale len ked sa tykaju konkurencie.

Tu je to o tom, ze aj ked nepredas, tak podebatujes. A o to ide. Preto sa aj tesim na Brankov biz. Teda ak nezamkne tie temy. To by bolo swinstvo  :evil:
Snad ma nebudes riesit.  ;)

proghopik

Quote from: Branko on 03. Február , 2010, 14:02:10
Snad ma nebudes riesit.  ;)

Urcite hej, ved by si mu liezol do kapusty. Aj inym, by si rychlo zmizol z fora. ;D
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci