Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

homar

dneska mi nejak stale blbne forum, kazdu chvilu to pada, robi to aj inym alebo len mne??
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System

Branko

Quote from: homar on 10. Február , 2010, 18:15:45
dneska mi nejak stale blbne forum, kazdu chvilu to pada, robi to aj inym alebo len mne??
Nie si sam.

kaolko

mne funguje forum uplne normalne bavil som sa o tom s chalanmi z narodneho kontrolneho uradu, nechceli sme to moc este prezentovat ide o to ze je tu taky vladny projekt,  postupne odpajame vychodne slovensko od pristupu k foru vzhladom na momentalny pocet prispevkov s nulovou hodnotou..  robili sme prieskum a na zaklade vysledkov statistiky ma presov dokonca minusove vysledky. preto sa budu tieto situacie stupnovat a do polovice tohto roku budeme opat fungovat na 100% cize bez vas. Viac sa dozviete dnes na markize od hovorkyne Silvie Glendovej.. 

homar

Quote from: kaolko on 10. Február , 2010, 18:27:52
mne funguje forum uplne normalne bavil som sa o tom s chalanmi z narodneho kontrolneho uradu, nechceli sme to moc este prezentovat ide o to ze je tu taky vladny projekt,  postupne odpajame vychodne slovensko od pristupu k foru vzhladom na momentalny pocet prispevkov s nulovou hodnotou..  robili sme prieskum a na zaklade vysledkov statistiky ma presov dokonca minusove vysledky. preto sa budu tieto situacie stupnovat a do polovice tohto roku budeme opat fungovat na 100% cize bez vas. Viac sa dozviete dnes na markize od hovorkyne Silvie Glendovej.. 
no to je pekne kua   ;D  ;D ale ja som z BA, tak nech to slape  ;D  ;D
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System

kaolko

Quote from: homar on 10. Február , 2010, 18:30:24
no to je pekne kua   ;D  ;D ale ja som z BA, tak nech to slape  ;D  ;D

to je zastieraci manever aby sa na nic neprislo a nebolo to okate.. ale nehovor to nikomu.. kym tato sprava dorazi dial upom do presova tak ju aj dvakrat zmazem cize si ju kludne precitaj a potom pojde prec..  ;D

mario bross

lenze z toho vyplyva, ze ked tam dorazi, tak uz bude jedno, ze ju zmazes, pretoze tam uz dorazila. takze si chytro vymysli nieco lepsie  ;D

styrioci

o com sa bavite chalani? co k nam ma dorazit? :-\

kaolko

Quote from: styrioci on 10. Február , 2010, 19:33:57

tlakova niiiiz, vraj vam ma prsat teraz od zajtra

Branko

Quote from: styrioci on 10. Február , 2010, 19:33:57
O vaginalnych parazitoch, ktore k nam pridu z BA.  ;D

styrioci

Quote from: Branko on 10. Február , 2010, 19:35:18
O vaginalnych parazitoch, ktore k nam pridu z BA.  ;D
hej? kaolko dojde konecne? :)

jtakac

Quote from: styrioci on 10. Február , 2010, 20:15:36
hej? kaolko dojde konecne? :)

sa nesmej, lebo donesie plny furik tacok s horcicou  ;D
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch

asdfg

v poslednych mesiacoch zvyknu byvat sem-tam vypadky, pripadne ide forum velmi pomaly tak ako dnes. Ale divne je ze sa na to nikto zatial nestazoval - tak neviem ci je problem u mojho providera, alebo nozaj forum hapruje

brano_

Problem je na fore. Pravdepodobne hosting nestiha z casu na cas.

Quote from: asdfg on 03. Marec , 2010, 15:11:25
v poslednych mesiacoch zvyknu byvat sem-tam vypadky, pripadne ide forum velmi pomaly tak ako dnes. Ale divne je ze sa na to nikto zatial nestazoval - tak neviem ci je problem u mojho providera, alebo nozaj forum hapruje

udry

Dnes sa to ....e od rána.

kaolko

ono je to kvoli tomu ze zakky bol odniest gitaru na musicexpo... ono totiz musi stale niekto slapat na stacionari aby forum fungovalo a dnes ho zial nemal kto zastupit.. je ti odpustene zakky  ;D