Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

spyros

Aj Tatry a Namestovo potrebuju zastupenie, ked uz nas politici nepravom prifarili pod Presov resp. Zilinu!

A netreba zabudnut na Stredu nad Bodrogom.
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

rastis

super, zorganizujeme demokraticke voby adminov. budu sa konat raz za 4 roky :)

traktor

len ci ste si v tej VIP sekcii nespravili nastenkovy tender  :-9

yeah

Quote from: spyros on 17. Marec , 2010, 19:53:37
Aj Tatry a Namestovo potrebuju zastupenie, ked uz nas politici nepravom prifarili pod Presov resp. Zilinu!
Mali vas dat madarom, neviem si predstavit tu kulinarsku krizovatku co by vznikla, granty z EU by sa len tak sypali  :zdar:

jtakac

tak dajte Brankovi aspon funkciu riaditela pre styk...s verejnostou...a kaolko bude námestnik pre veci vnútorné  :whistle:
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch

spyros

Quote from: Pablo Woozy on 17. Marec , 2010, 20:08:05Mali vas dat madarom, neviem si predstavit tu kulinarsku krizovatku co by vznikla, granty z EU by sa len tak sypali  :zdar:

Vy ste tam vsetci Madari - Dunaj aj Torysa tecu do Madarska. Nas Poprad k bratom do Polska  ]:->

Aj v hymne sa spieva, ze nad Tatrou sa blyska a nie nad Kamzikom alebo Sigordom. Z toho nejak vyplyva, ze Tatra uber alles. Ci ako?

traktor

yeah

Quote from: spyros on 17. Marec , 2010, 20:30:20
Vy ste tam vsetci Madari - Dunaj aj Torysa tecu do Madarska. Nas Poprad k bratom do Polska  ]:->

Aj v hymne sa spieva, ze nad Tatrou sa blyska a nie nad Kamzikom alebo Sigordom. Z toho nejak vyplyva, ze Tatra uber alles. Ci ako?
To uz neviem ty si Tatry staval  ;D

pista58

Quote from: spyros on 17. Marec , 2010, 20:30:20

az ti zase cierni vykopu krumple a rozjebu smetiak tak sa zahlad na tatru a povedz si ze ti je radost zit  ;D

o-yep sro

pista58

Quote from: rastis on 17. Marec , 2010, 19:55:48
super, zorganizujeme demokraticke voby adminov. budu sa konat raz za 4 roky :)

este to tak, len nech sa plebs buri  :drink:
o-yep sro

spyros

Quote from: pista58 on 17. Marec , 2010, 21:32:49az ti zase cierni vykopu krumple a rozjebu smetiak tak sa zahlad na tatru a povedz si ze ti je radost zit  ;D

Zase ten intelektualny rasizmus. Miesto zemiakov sa tu sadi repka olejna ako som uz bol pisal a smetiak zamykam. S cim vyvstal dalsi problem, ze mi tu hovada (konkretne z KE) z okolitych chat opieraju odpadove vrecia a zverina (povodne som myslel, ze cienri bratia) mi to rozdrbe po celom pozemku a ja to musim upratovat.

Ako som Ti uz pisal. Viac ako tunajsia socialne zdevastovana mensina ma stvu kavickari na statnych uradoch a centralach velkych firiem v BA  :kiss:
Mam taky pocit hraniciaci s istotou, ze ti vyciacavaju tento stat radovo 1000 krat viac v prepocte na jurosiky...

Branko

Je az neuveritelne, ako z jednej temy prejdete na temu adminov, mensiny, Tatier.  ;D ;D ;D

spyros

Quote from: Branko on 17. Marec , 2010, 21:52:23Je az neuveritelne, ako z jednej temy prejdete na temu adminov, mensiny, Tatier.  ;D ;D ;D

Predsa len to je nase osvedcene strelivo na debatu, kedze zatial si sa velmi nepredviedol, ak neratam poznamku ze axe nemame povazovat za digital.  :drink:

Branko

Quote from: spyros on 17. Marec , 2010, 21:54:53
Predsa len to je nase osvedcene strelivo na debatu, kedze zatial si sa velmi nepredviedol, ak neratam poznamku ze axe nemame povazovat za digital.  :drink:
No nemali by ste, lebo sa to ako digital vobec nesprava.  :drink:
Ale to nepatri do tejto temy, treba si zahrat na zivo a potom pisat.  :zdar:

yeah

Quote from: Branko on 17. Marec , 2010, 21:57:18
No nemali by ste, lebo sa to ako digital vobec nesprava.  :drink:
Ale to nepatri do tejto temy, treba si zahrat na zivo a potom pisat.  :zdar:
A neni ti to jedno, ze by si to "oni" nemali mysliet? Ze ta to vobec naplna na sedemdesiatich stranach presviedcat uzku skupinu desiatich ludi ktori maju nulovy vplyv na tvoje vysledky o niecom... a si len picu robia z teba v skutocnosti by im to bolo jedno.