Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

Branko

Mali by sme obcas skocit na pivko, kolko nas tu je, lebo za PC to niekedy vyzera fakt hrozne... nepochopene debaty vdaka internetovej komunikacii obcas privadzaju nase "vztahy" do nepriatelstiev. Postretaval som uz viacero ludi z fora a spravaju sa uplne inak nez vystupuju na fore - ci uz pasivne/aktivne, veselo/podrazdene... Tie dni, ktore som mohol stravit s dotycnimi fakt stali za to, v rychlosti spomeniem jjaannkkkoove skusanie aparatov - jeden uzasny den, normalny clovek. Pevne verim, ze vacsina z nas je tu takisto v pohode ako Janko. :)  Semish, Karol - to iste !!! Obaja si nasli cas na mna, poskusali sme gitary, amp, Axe, atd...

Obcas tiez nemam svoj den a obcas ma vytoci nejaka fakt nekala poznamka, ci uz na vec, ktoru mam odskusanu a tvrdohlavo citam opaky, ktore mi nedaju zareagovat podrazdene.. Viem, zareagujem nespravne, zle, sprosto - som clovek, tak ako aj vy ostatni a tiez nemate svoje dni a tiez sa doslova zle citaju protikladne vety, na ktorych je vasa pravda.

Takze KAZDEMU, komu som nejak "ublizil" sa ospravedlnujem.

Mario - mrzi ma, ze si nacal tuto temu, aj ked... mohol si sa na to vyjebat, mavnut rukou a ist spokojne spat. A na druhej strane Ti dakujem, ze si to "otvoril", aspon vies, aky mam na to cele nazor.

A uplne na zaver: Budem reagovat a prispievat normalne a nepodrazdene vtedy, ak nebudem neustale stredobodom robenia si pice zo mna zato, komu som co nahraval, za vyjadrenie svojho nazoru na dany nastroj, zvuk, pocit z nastroja, atd..  a AJ ZATO, ak som si v niecom neisty a oprava mna je stylom - si koko*t z vychodu, nic nevies. (obrazne povedane)  :)

:drink: :zdar:

Pitu

choďte si ľahnúť, chalani, ráno múdrejšie večera.. :)

Semish

Ako tak citam tie mudre reci v teme o Mark V, nebolo by lepsie to tu vazne na par dni vypnut cele?

Mozte sa aspon poprechadzat po vonku, venovat sa frajerkam, pocvicit trosku na gitare, pozriet viac videi na youtube a tak podobne.

rastis

ne - my tu netravime volny cas, ale pracovny :)

Dejvo

Quote from: Semish on 30. Marec , 2010, 17:53:33
Ako tak citam tie mudre reci v teme o Mark V, nebolo by lepsie to tu vazne na par dni vypnut cele?

Mozte sa aspon poprechadzat po vonku, venovat sa frajerkam, pocvicit trosku na gitare, pozriet viac videi na youtube a tak podobne.

Podla  mna by sa mal vypnut Branko. A bez srandy.

udry

Zamykáte,zamykate,to je diskriminácia čínskych vyrobkov. A taká vyborná téma to je-som dnešné príspevky čítal jednym dychom. ;D

rastis

Quote from: udry on 07. Apríl , 2010, 17:02:15
Zamykáte,zamykate,to je diskriminácia čínskych vyrobkov. A taká vyborná téma to je-som dnešné príspevky čítal jednym dychom. ;D

sklzlo to trochu hlboko u par zainteresovanych. okrem toho Cina nedodrzuje ludske prava, takze aka diskriminacia ?

udry

v poslednej dobe som si všimol nicky niektorych novych userov,kua o sa neda ani vyslovit  ;D

Semish

Quote from: udry on 03. Máj , 2010, 10:41:43
v poslednej dobe som si všimol nicky niektorych novych userov,kua o sa neda ani vyslovit  ;D

To budu nejaki boti, normalni ludia si take nieco snad ani nemozu vymysliet.

kaolko

bud su to vsetko boti alebo chalniska co hraju metalcore.. niekedy je tam aj prienik tychto dvoch mnozin

pista58

toto presne napadlo aj mna  :laugh:
o-yep sro

udry

Quote from: Semish on 03. Máj , 2010, 10:43:23
To budu nejaki boti, normalni ludia si take nieco snad ani nemozu vymysliet.
boti-to su dáky špioni ? tak v tom bude mat určite prsty cia,kgb,sis ....   ;D

kaolko

boti su vlastne automaticki 'roboti' ak si videl terminatora tak toto je to iste len to nema cervene oci a srandovny rozkrok

mn

Quote from: kaolko on 03. Máj , 2010, 11:03:05
boti su vlastne automaticki 'roboti' ak si videl terminatora tak toto je to iste len to nema cervene oci a srandovny rozkrok

;D
"Practice cures most tone issues" John Suhr

kaolko

no a potom tu este mavame obcas aj tzv kobotov..  jedneho takeho sme sa teraz dva dni dozadu zbavili, kobot je clovek bezny uzivatel ktory nema co povedat ale rad urazi vsetkych moznych clenov v danom momente debatujucich na istu temu..  vacsinou sa tak chovaju lebo maju spolocny znak ako uz spomenuti terminatori- cervene oci vyrobene okolo roku 68 a srandovny rozkrok