Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

Locksmith

kobot je hlavne uzivatel u ktoreho si si do poslednej chvile neni isty ci to naozaj clovek alebo zle spraveny robot:D

spyros

A ja som zil v tom, ze kobot je user, ktory si vytvori druhu identitu, aby sa nenudil v praci... ale kobot moze byt zjavne aj original.
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

kaolko

spyros.. ked ho milujes nie je co riesit.. kobot original

styrioci

Quote from: spyros on 03. Máj , 2010, 13:14:30
A ja som zil v tom, ze kobot je user, ktory si vytvori druhu identitu, aby sa nenudil v praci... ale kobot moze byt zjavne aj original.
tam sa ti poplietlo jedno pismenko

pista58

APELUJEM NA SUDNOST A ZDRAVY ROZUM INZERENTOM

neupdatujte si inzerat kazdu hodinu hlaskami UP, bump, haf, brekeke, cize totalne bezdovodne ale max raz za 24 hodin.
keby bol ten inzerat tak zaujimavy ako si to o nom mysli jeho predajca, tak ho nemusi neustale pripominat.
o-yep sro

spyros

Quote from: pista58 on 17. Máj , 2010, 21:38:56APELUJEM NA SUDNOST A ZDRAVY ROZUM INZERENTOM

neupdatujte si inzerat kazdu hodinu hlaskami UP, bump, haf, brekeke, cize totalne bezdovodne ale max raz za 24 hodin.
keby bol ten inzerat tak zaujimavy ako si to o nom mysli jeho predajca, tak ho nemusi neustale pripominat.

Zavidis, ze nemas tolko casu?

Inak tiez zamykanie temat na diskusnom fore je trochu cudne.
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

pista58

Quote from: spyros on 17. Máj , 2010, 21:42:52
Zavidis, ze nemas tolko casu?

Inak tiez zamykanie temat na diskusnom fore je trochu cudne.

hej, zavidim aj tym co dokazu napisat vacsiu kokotinu ako ja  ;D
o-yep sro

RobG

jtakac

Quote from: pista58 on 17. Máj , 2010, 21:38:56
APELUJEM NA SUDNOST A ZDRAVY ROZUM INZERENTOM

tu sa neda nic ine, len suhlasit  :drink:
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch

musicman

JSX stoji nove 1300E a na ebay sa predavaju okolo 700-800E   BUMP, BREKEKE, UF  ;) :drink:
http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts

Branko

jtakac

Quote from: musicman on 17. Máj , 2010, 21:56:50
JSX stoji nove 1300E a na ebay sa predavaju okolo 700-800E   BUMP, BREKEKE, UF  ;) :drink:

presne tak, ked nikto nekupuje, problem bude asi v cene, treba predavat za realne ceny, nie pisat rozne citoslovce kazde dve hodiny  ;D
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch

Branko

Quote from: musicman on 17. Máj , 2010, 21:56:50
JSX stoji nove 1300E a na ebay sa predavaju okolo 700-800E   BUMP, BREKEKE, UF  ;) :drink:

Quote from: jtakac on 17. Máj , 2010, 22:00:12
presne tak, ked nikto nekupuje, problem bude asi v cene, treba predavat za realne ceny, nie pisat rozne citoslovce kazde dve hodiny  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=cDBE_pNa9Yg

udry

Prečo je tema Desmod zamknutá? Čoskoro vychadza novy album,dnes mal premieru v radiu novy singel  a fanušik nema dat kde info.   ;)

proghopik

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci