Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

cubo

Quote from: Pablo Woozy on 11. Jún , 2010, 10:00:22
Chcel by som sa spytat panov operatorov ako je to so sluzbou "vymazanie uctu"? Totiz vyskusal som to asi pred 3-4 dnami, ale to neni celkom to co som hladal, kedze sa je to jak na fasbuku, ze tu furt mozes prist. Ale ani o to by neslo, ved ked nechcem nechodim. Cize nie preto som mazal ucet. Chcel vediet ako je na tom toto forum so zmazanim konta natrvalo. Prispevky mozu ostat, ale malo by byt jasne, ze uz nie som clenom fora. Chapete.

Este taky detail, pisalo, ze to ma byt schvalene adminom (zmazanie), ale neviem akoze co ma byt schvalene... to ze si ho mozem obnovit?  :zdar:

to je jak v holandsku s asistovanymi samovrazdami  ;D

pista58

sak chod do Editacia profilu a v lavom menu mas Zmazat ucet alebo nieco take.
o-yep sro

yeah

Quote from: cubo on 11. Jún , 2010, 10:04:09
to je jak v holandsku s asistovanymi samovrazdami  ;D
nechapem  :)
Quote from: pista58 on 11. Jún , 2010, 10:04:22
sak chod do Editacia profilu a v lavom menu mas Zmazat ucet alebo nieco take.
Myslim, ze to som urobil, ved o tom aj pisem, alebo sa mylim?

rastis

ano - treba aby admin to zmazanie potvrdil a az potom sa to zmaze... ide hlavne o ten uplatok, jak aj Rudy naznacil...

pista58

Quote from: Pablo Woozy on 11. Jún , 2010, 10:07:15
nechapem  :)Myslim, ze to som urobil, ved o tom aj pisem, alebo sa mylim?

prepac, len narychlo som precital na prvy krat co si pisal
o-yep sro

cubo

Quote from: Pablo Woozy on 11. Jún , 2010, 10:07:15
nechapem  :)Myslim, ze to som urobil, ved o tom aj pisem, alebo sa mylim?

akoze ved staci tu nechodit naco potrebujes zmazat ucet :) to je akoze potrebujem spachat samovrazdu legalnym sposobom, nestaci mi hodit si to  :zdar:

yeah

Quote from: rastis on 11. Jún , 2010, 10:07:49
ano - treba aby admin to zmazanie potvrdil a az potom sa to zmaze... ide hlavne o ten uplatok, jak aj Rudy naznacil...
Ahaa, uz chapem, nevsimol som si udryho reakciu. No, vsak, akoze neni to otazka zivota a smrti, zeby som sa siel zbesniet bo mi niekto nevyhovie alebo co. Ale rad by som bol v kvazi trvalom "offline" statuse. A Rudy ty tu co potom este robis, ked ta zrusili?  :laugh:

pista58

o-yep sro

styrioci

Quote from: Pablo Woozy on 11. Jún , 2010, 10:18:17
Ale rad by som bol v kvazi trvalom "offline" statuse.
staci sa neprihlasit :)

Quote from: Pablo Woozy on 11. Jún , 2010, 10:18:17A Rudy ty tu co potom este robis, ked ta zrusili?  :laugh:
bol slaboch a nevydrzal to tu bez nas, podobny pripad ako jtakac  ;D  :kiss:

proghopik

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

yeah

Quote from: cubo on 11. Jún , 2010, 10:09:04
akoze ved staci tu nechodit naco potrebujes zmazat ucet :) to je akoze potrebujem spachat samovrazdu legalnym sposobom, nestaci mi hodit si to  :zdar:
Ja viem ja viem  :drink: ide o to, ze fakt tu poslednou dobou pisem hluposti, ktoru nikomu na osoh nebudu a navyse je tu zopar veci popisanych ktore mi dobre meno nerobia a zase manualne mazat no neviem. Preto sa pytam.

jtakac

Pablo, hadam nas len nechces opustit, co tu budeme bez teba robit  ??? :'(

ale podla mna sa sem aj tak raz vratis, je to proste silnejsie ako ty  ;D
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch

kaolko

a este je aj emo! zmazte ho!  ;D

pista58

Quote from: jtakac on 11. Jún , 2010, 10:22:11
ale podla mna sa sem aj tak raz vratis, je to proste silnejsie ako ty  ;D

vies o com hovoris  ;D
o-yep sro

rastis

Quote from: Pablo Woozy on 11. Jún , 2010, 10:21:31
Ja viem ja viem  :drink: ide o to, ze fakt tu poslednou dobou pisem hluposti, ktoru nikomu na osoh nebudu a navyse je tu zopar veci popisanych ktore mi dobre meno nerobia a zase manualne mazat no neviem. Preto sa pytam.

praveze si sa dost zlepsil v poslednej dobe, ja som si Ta uz aj trochu oblubil  :whistle: