Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

udry

Quote from: styrioci on 11. Jún , 2010, 10:19:48

bol slaboch a nevydrzal to tu bez nas,   ;D  :kiss:
Ano,priznavam-som slaboch. Nedokazal som bez vás žit. Kto raz okusi toto forum už nikdy neodolá. ;D  Len smrt nás rozdelí.  :drink:  ;D

jtakac

Quote from: pista58 on 11. Jún , 2010, 10:24:00
vies o com hovoris  ;D

pista, ja vzdy viem, o com hovorim  ;D
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch

yeah

Ako fakt nejde o to, ze chodit-nechodit. Ved mal som obdobia ked som si povedal, ze tu nebudem liezt a bolo. Islo fakt o daco ine. Inak tiez som predtym nez som skusal mazat skusal prehliadat vlastne prispevky naraz, co myslim ide, ale uz tam neni funkcia edit/zmazat. Dalsia vec je, ze ked sa tu mozem prihlasit, tak aj ked nepisem, ma to taha precitat si nejake prispevky a kto ma citat po vas tie kktiny?  ;D

rastis

ale mazat vlastne prispevky si predsa mozes, vsak to robi X ludi...

spyros

Quote from: Pablo Woozy on 11. Jún , 2010, 10:33:00Ako fakt nejde o to, ze chodit-nechodit. Ved mal som obdobia ked som si povedal, ze tu nebudem liezt a bolo. Islo fakt o daco ine. Inak tiez som predtym nez som skusal mazat skusal prehliadat vlastne prispevky naraz, co myslim ide, ale uz tam neni funkcia edit/zmazat. Dalsia vec je, ze ked sa tu mozem prihlasit, tak aj ked nepisem, ma to taha precitat si nejake prispevky a kto ma citat po vas tie kktiny?  ;D

To by si tu nechal Branka samotneho voci supom?

Jednoduchsie ako zmazat ucet je zmenit tvoje heslo adminom a mas. Ked si nahodou rozmyslis, tak si opytas od admin heslo  :zdar: Inak ak zmazes svoje prispevky, tak okrem toho ze zmizne logika niektorych prispevkov, tak aj tak gro ostane v kvotaciach. Aspon ja teda kvotujem takmer vsetko na co odpovedam.
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

Pitu

Quote from: Pablo Woozy on 11. Jún , 2010, 10:21:31
:drink: ide o to, ze fakt tu poslednou dobou pisem hluposti, ktoru nikomu na osoh nebudu a navyse je tu zopar veci popisanych ktore mi dobre meno nerobia a zase manualne mazat no neviem. Preto sa pytam.

toto ma naozaj pobavilo..  ;D
Je milé od teba, že si taký sebakritický, ale neboj sa, tu sa iní strapňujú častokrát oveľa viac a nič sa nedeje. Kľudne ostaň medzi nami. ;)

kaolko

Yugi00 dostal ban ci ako?

yeah

Quote from: spyros on 11. Jún , 2010, 10:57:46

Jednoduchsie ako zmazat ucet je zmenit tvoje heslo adminom a mas. Ked si nahodou rozmyslis, tak si opytas od admin heslo  :zdar: Inak ak zmazes svoje prispevky, tak okrem toho ze zmizne logika niektorych prispevkov, tak aj tak gro ostane v kvotaciach. Aspon ja teda kvotujem takmer vsetko na co odpovedam.
Ja myslim, ze Branko ma svoj rozum a navyse za niektore spory ma tiez svoj podiel viny  :)
On si je toho vedomy  :drink: Myslim, ze poslednou dobou sa mu zacalo celkom darit, tak sa snad vyjebe na handrkovanie o somarinach.

Akoze ziadne zvlastne globalne mazanie sa nebude konat, skratka som mal chvilkovi pocit, ze niekedy je (pisat) menej viac.

Quote from: Pitu on 11. Jún , 2010, 11:44:00
toto ma naozaj pobavilo..  ;D
Je milé od teba, že si taký sebakritický, ale neboj sa, tu sa iní strapňujú častokrát oveľa viac a nič sa nedeje. Kľudne ostaň medzi nami. ;)
Vsak o to ide, ze ked obcas citam niektore debaty tak sa sam seba pytam, ci aj moje nazory zneju tak debilne v kontexte  ;D A predsalen az taky anonym tu nie som  :)

Ale nechajme to tak, v podstate na tom netrvam, len som chcel zistit ake su moznosti. Dik.  :zdar:

kaolko

Quote from: kaolko on 11. Jún , 2010, 23:35:02
Yugi00 dostal ban ci ako?

nikto nic? lebo ja as pytam hlavne informativne je to moj znamy tak on sam je prekvapeny.. ci to je vramci moratoria ci ako?

Branko

Quote from: Pablo Woozy on 12. Jún , 2010, 00:03:29
...
Myslim, ze poslednou dobou sa mu zacalo celkom darit, tak sa snad vyjebe na handrkovanie o somarinach.
...
Tak tak, poslednu dobu sem ani nechodim, obcas ceknem nejake vtipne posty a tak..  ;D
Cize vyjebavam sa pomaly na prazdne reci a handrkovanie o somarinach.  :drink:

Branko

Quote from: spyros on 11. Jún , 2010, 10:57:46
...
Ja som to vedel, ze mas kridla...  :on1:

mn

Quote from: Branko on 12. Jún , 2010, 02:11:03
Tak tak, poslednu dobu sem ani nechodim, obcas ceknem nejake vtipne posty a tak..  ;D
Cize vyjebavam sa pomaly na prazdne reci a handrkovanie o somarinach.  :drink:

:palm:  ;D
no comment
"Practice cures most tone issues" John Suhr

spyros

Quote from: Branko on 12. Jún , 2010, 02:29:47Ja som to vedel, ze mas kridla...  :on1:

Tak tak ja som dobry ako anjelik a ani Red Bull nepijem.

PS: Inak ozaj mas nejake lepsie obdobie, ze si sa nam zamiloval?

Branko

Quote from: spyros on 12. Jún , 2010, 07:45:07
...
PS: Inak ozaj mas nejake lepsie obdobie, ze si sa nam zamiloval?
To by si nepochopil...  \m/

spyros

Quote from: Branko on 12. Jún , 2010, 08:41:59To by si nepochopil...  \m/

To je mozne, mna zaujima len sex, tatry a telecastre :kiss: