Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

MMM

Rada najmudrejsich rozhodla?

mario bross

ale no, sak kazdy bumpuje inzerat posvojom a branko to nerobil kazde 4 hodiny, ako iny kolega, takze nechapem to podjebovanie. ale dobry smajl rasto  ;D radsej kupte uz tu moju gitaru  ;D

Quote from: MMM on 13. Júl , 2010, 17:42:05
Ja sa nechcem do tohto zapajat, chcel by som ale aby sa dali zase zamykat inzeraty, je to mozne??

zrejme neni, lebo nezamknutie temy je spatna kontrola alebo spatna vazba ludi, ci kupujuci niekoho neklame, alebo tak

mario bross

Quote from: MMM on 13. Júl , 2010, 17:43:12

jasne, lebo rada najkupujucejsopredavacich zamykala

rastis

Quote from: MMM on 13. Júl , 2010, 17:43:12

hej + bolo to podporene hlasovaniv vo fore

MMM

Jake klamanie, sak tu ide o pojeb. prispevky ktore niektori pisu do inzeratov. Kto chce kupovat, ma ss.

MMM

Ale tak v podstate to je jedno, aj tak tu nema cenu inzerovat.

rastis

Quote from: mario bross on 13. Júl , 2010, 17:43:16
ale no, sak kazdy bumpuje inzerat posvojom a branko to nerobil kazde 4 hodiny, ako iny kolega, takze nechapem to podjebovanie. ale dobry smajl rasto  ;D radsej kupte uz tu moju gitaru  ;D...

ja som inak nechapal, ze preco si progac samovolne zacal strngat, myslel som reku, ci dnes neni nahodou Brana :)

Branko

Quote from: MMM on 13. Júl , 2010, 17:44:43
Jake klamanie, sak tu ide o pojeb. prispevky ktore niektori pisu do inzeratov. Kto chce kupovat, ma ss.
+1

Quote from: MMM on 13. Júl , 2010, 17:45:08
Ale tak v podstate to je jedno, aj tak tu nema cenu inzerovat.
+1

:drink:

mario bross

-2  a uz je to opat na nule v poriadku a rovnovahe  :)

Branko

Quote from: mario bross on 13. Júl , 2010, 17:47:33
V rovnovahe to bude, ked Ti dojdu svice na ten moj midiboard.  ;D

Krtko

Quote from: mario bross on 13. Júl , 2010, 17:47:33

+1 ( ha!  :laugh: )

proghopik

Quote from: rastis on 13. Júl , 2010, 17:45:18
ja som inak nechapal, ze preco si progac samovolne zacal strngat, myslel som reku, ci dnes neni nahodou Brana :)

Mam uz slinu z toho tepla, idem konecne na pivo. Ked chces dojdi do Doobraffky tam vies kde, aj Robo dojde. :drink:
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

Locksmith

reeller_sk

mám otázku prečo mi nefunguje animovaný avatar?
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

Zeck

Quote from: reeller_sk on 22. Júl , 2010, 15:07:24
mám otázku prečo mi nefunguje animovaný avatar?

zeby preto ze fotku mas vo formate .png?
potrebujes gif. :zdar:
"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk