Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

kaolko

jebte uz vsetci na tie animovane avatary sak na to sa neda kukat.. furt sa to hybe jak jebnute

reeller_sk

Quote from: Zeck on 22. Júl , 2010, 16:08:47
zeby preto ze fotku mas vo formate .png?
potrebujes gif. :zdar:
Ja som to upoval ako gif, to som kukal aj ja, že je to png, asi to je zakázané nie? :drink:
Quote from: kaolko on 22. Júl , 2010, 16:50:17
jebte uz vsetci na tie animovane avatary sak na to sa neda kukat.. furt sa to hybe jak jebnute
tento môj ale presne vystihuje toto fórum ;D ;D ;D

Ale mohol by sa vyjadriť niekto na to určený :)
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

Krtko

Quote from: reeller_sk on 22. Júl , 2010, 17:03:08
Ja som to upoval ako gif, to som kukal aj ja, že je to png, asi to je zakázané nie? :drink:tento môj ale presne vystihuje toto fórum ;D ;D ;D

Ale mohol by sa vyjadriť niekto na to určený :)

ano je to zakazane a toto inteligentne forum ked uploadujes .gif tak ho hned konvertuje do .png a iba vyvolenym to nespravy ako proghiphoperovy, skvelym sposobom ako riesit svoju nespokojnost s forom okrem pouzivania radoby vtipnych animovanych avatarov je tiez zmazanie uctu.

reeller_sk

šak sa len pýtam, netreba sa hneď urážať :) :zdar: :drink:
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"

rastis

animovany avatar by mal ist, vsak viaceri ho maju. pripadne ked sa uploadopm sem konvertuje na png, tak ho neuploaduj, ale linkuj odniekadial inakadial. a hlavne si rozmysli, co chces aby Ti blikalo, nech to je trochu decentne...

reeller_sk

Keď to bude niekoho moc vyrušovať, tak to dám dole.  :zdar:
I love my VHT!

mario bross

reeller_sk

I love my VHT!

Branko

Branko

Inak admini, mohli by ste uz zmenit tie nazvy mesiacov a aj tuto chybu "Naposledy aktívni" (myslene jednotne cislo)

:zdar:

udry

Quote from: Branko on 26. Júl , 2010, 22:47:02
Joemu musi byt co ?  ;D
Joe kope jamu pre bazén,tak nemá čas. ;D  ale rastis bol parkrát prihlaseny a nič,to mi je divné  :drink:

pista58

adminom uplne ide karta  :-\
o-yep sro

rastis

pista58

opat je na fore znamy DUGO jav a opat je rieseny tak ako vtedy na zaciatku - zle. neriesi sa tu podjebavanie, ale az vynadanie rypakovi. nie moc systemove.
o-yep sro

rastis

naznacujes, ze zlo tu plodi Branko ?