Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

gm_viktor

aj ja som to zmeskal, skoda :)

len skoda ze v poslednej dobe sa tu deju skor taketo veci a radu tu clovek nedostane, na vacsinu otazok ani nie su reakcie, len na temy stredoveky sound a gitara za 50e, vtedy je aspon zabava

kaolko

Quote from: poweredby on 25. August , 2010, 16:06:04
to zas ja opačne,ked som príspevok vyššie písal,musel som fest rozmýšlať či tá hádka vlastne bola dnes,ruku na klát by som za to nedal ;D

ak si to rozmyslis ozvi sa mi  :zdar:

rastis

Quote from: gm_viktor on 25. August , 2010, 16:05:46...a radu tu clovek nedostane...

skoda, ze niektori na poskytnutu radu nenapisu ani buu. mozno dostali napicu radu, ale uplne bez odozvy to nechat ?  ;)

spyros

Quote from: rastis on 25. August , 2010, 16:14:23skoda, ze niektori na poskytnutu radu nenapisu ani buu. mozno dostali napicu radu, ale uplne bez odozvy to nechat ?  ;)

Mozno si ich zabanoval, tak nestihli...
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

rastis

jtakac

Branko, jak to, ze si tu prihlaseny, ked mas vraj 30 dni ban..ci zas mi nieco uslo?  ;D
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch

rastis

Quote from: jtakac on 25. August , 2010, 19:14:22
Branko, jak to, ze si tu prihlaseny, ked mas vraj 30 dni ban..ci zas mi nieco uslo?  ;D

vidis, ze by prispieval? prihlaseny moze byt...

Semish

Quote from: rastis on 25. August , 2010, 19:41:58
vidis, ze by prispieval? prihlaseny moze byt...

A ja ze ban znamena ze sa nedostane ani na forum.
Mne to tak obcas robi ked sa pripojim cez mobil, ze : sorry, na tomto fore mas zakaz.

Takze nie je len jeden typ banu?

rastis

Quote from: Semish on 25. August , 2010, 19:43:46

A ja ze ban znamena ze sa nedostane ani na forum.
Mne to tak obcas robi ked sa pripojim cez mobil, ze : sorry, na tomto fore mas zakaz.

Takze nie je len jeden typ banu?

da sa zakazat viacej veci. nemoznost prihlasit sa znamena, ze sa nedostane ani do svojich PM a to mi pride nefer, moze tam mat niekto nieco dolezite... takze BANy sa tu myslia ako nemoznost prispievat...

inak citat forum sa da aj neprihlaseny, takze davat BAN ako nemoznost prihlasit sa mi prijde uplne zbytocne...

cubaka

preco bol dejvovi zamazany ucet ? len sa pytam  :zdar:

spyros

Quote from: cubaka on 26. August , 2010, 00:21:45preco bol dejvovi zamazany ucet ? len sa pytam  :zdar:

Lebo sa Branko posmieval jeho pracovnemu zaradeniu.

cubaka

rastis

Quote from: cubaka on 26. August , 2010, 00:21:45
preco bol dejvovi zamazany ucet ? len sa pytam  :zdar:

lebo ak sa sem niekto unuva po par tyzdnoch nepisania prispiet len preto, aby hrubo a nepekne vynadal inemu uzivatelovi, a toto spravi 2x po sebe, z coho za prvy raz mal za to ban, tak si nemyslim, ze zmazanie uctu je neadekvatne.

Spyros - opat vedla.

spyros

rastis

Quote from: spyros on 26. August , 2010, 10:58:28
I don´t think so.

ten ucet som zmazal ja. asi z nejakeho dovodu. to co si napisal nebol ten dovod. takze ked napisem, ze si bol vedla, tak si bol vedla, nech si myslis cokolvek  ;)

:kiss: :P :on1: :za: :drink: :zdar: