Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

1pablo

zdravim kto je vlastne autor tohto fora ? potrebujem na kec ohladom fóra

kaolko

autorom je guitman ci ako sa to volal.. myslim ze sem uz nechodi

1pablo

tak niekto kompetentny na spravu a pristupy k webu :D  :drink:

rastis

rastis

Quote from: 1pablo on 29. August , 2010, 18:02:28
tak niekto kompetentny na spravu a pristupy k webu :D  :drink:

mas skvely dar klast otazky tak, ze nikdy nerozumiem. ale fakt takmer vzdy :)

1pablo

Quote from: rastis on 29. August , 2010, 18:02:36
co znamena autor ?

Nemyslim SMF ale toho cloveka co si dal pracu toto medium vytvoriť proste hladam niekoho skym mozem prejednat par veci ohladom tohoto fora aj ekompetentny na jeho spravu

kaolko

.. Pitu.. pokial mas ale v plane zavesit si sem reklamu na obrusky co palickujes tak opatrne  ;D

rastis

Quote from: 1pablo on 29. August , 2010, 18:03:30
Nemyslim SMF ale toho cloveka co si dal pracu toto medium vytvoriť proste hladam niekoho skym mozem prejednat par veci ohladom tohoto fora aj ekompetentny na jeho spravu

majitel domeny je Pitu. o hlbsiu administraciu sa stara MartinLM. autorom obsahu som zcasti aj ja + vsetci uzivatelai, co sem pisu... forum zalozil a prvych ludi pred rokmi sem dotiahol Guitman.

MMM

Quote from: rastis on 26. August , 2010, 10:13:32
lebo ak sa sem niekto unuva po par tyzdnoch nepisania prispiet len preto, aby hrubo a nepekne vynadal inemu uzivatelovi, a toto spravi 2x po sebe, z coho za prvy raz mal za to ban, tak si nemyslim, ze zmazanie uctu je neadekvatne.

Spyros - opat vedla.

Dejvoi pisal uz davnejsie, aby ste mu zmazali ucet, takze to je uplne jedno. Len ste ho mohli zmazat uz skor a nie teraz. ked sa akoze do niekoho pustil   :-\

Pitu

Quote from: 1pablo on 29. August , 2010, 17:59:54
zdravim kto je vlastne autor tohto fora ? potrebujem na kec ohladom fóra

čo by si rád, pablo?  :)

kaolko

prave som bol na FB.. 

Dňa 07.10.2010 nás vo veku 52 rokov navždy opustil Radomír Bohuš. Rozlúčka sa bude konať v stredu 13.10.2010 o 11.30 v krematóriu v Bratislave.
dcéra Alexandra

mn

velmi smutne; nepoznal som ho osobne, ale mrzi ma, ze na sklonku zivota sa musel tak trapit .. vyzeral to byt spravny clovek
nech mu je zem lahka
"Practice cures most tone issues" John Suhr

MMM

Hadam nie Radomir z fora, ci?  :ohmy:

cubaka

tiez pozeram na ten facebook jak dili ... ako ano Mato ... ale nechapem