Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

MMM

Tak to je smutne, pomerne mlady clovek.

kaolko

mario bross

fuha tak to ma naozaj sokovalo :( nech mu je zem lahka :( a takisto prajem uprimnu sustrast  :(

zakky

niekedy napisem prispevok odoslem ale neprida mi ho, musim sa nejak vratit a spravit to znovu .... je problem len v mojej hlave ci sa to stalo uz aj niekomu inemu

Yugi00

Ja mam zase problem este stale ze napriklad na mobile ked surfujem po fore tak vsetko ide akonahle vypnem prehliadac a zapnem znova tak mi vypisuje ze lutujeme mate zakaz. Tak musim mazat vsetky cookies, historiu a cache aby sa mi dalo lognut. A toto sa mi stava aj na kompe alebo aj na Macu v robote ale nie tak casto ako na mobile.

Inak PS: :D je to len esteticka pripomienka ale urcite vela z nas ma tuto stranku v zalozkach a aspon mne (nevem ako vam) sa zobrazuje defaultny obrazok zalozky... je to take fadne ze take nic (ziadna graficka ikona) :D ci by sa niekto neujal dat aspon to logo co je pri texte Gitaristi.sk dat ako obrazok zaloziek.... ci?  ;D
Im a little princess

Semish

Z mobilu sa na forum od isteho casu nedostanem vobec :(.
Vraj mam zakaz :)

Yugi00

Quote from: Semish on 14. Október , 2010, 12:41:29
Z mobilu sa na forum od isteho casu nedostanem vobec :(.
Vraj mam zakaz :)
No zalezi asi co mas lebo ja mam Ufona a tam to jedine viem ojebat tak ze si vypnem kazdu tabulku a potom cele Fasari. Zmazem caches a ostatne somariny a potom fici... nekedy to musim aj tak ze vypnut a zapnut 3G/edge aby mi zresetovala IP. Ako ide mi to len je to dost otravne to robit denne 10ky krat...
Im a little princess

Krtko

Quote from: zakky on 14. Október , 2010, 12:12:57
niekedy napisem prispevok odoslem ale neprida mi ho, musim sa nejak vratit a spravit to znovu .... je problem len v mojej hlave ci sa to stalo uz aj niekomu inemu

bezna vec, ked vidim ze to mrzne tak si skopirujem prispevok, vratim sa spät a znova dam napisat prispevok kde ho vlozim, po druhy krat to uz stale ide

kaolko

no nechcelo by sa mi na forum drbat este aj z mobilu  ;D

Yugi00

Quote from: kaolko on 14. Október , 2010, 12:53:03
no nechcelo by sa mi na forum drbat este aj z mobilu  ;D
Vsak si tu stale...  ;D
Im a little princess

kaolko

chlapi nezabudnite pls prehodit cas aj tuto na fore  :zdar:

mn

Quote from: kaolko on 31. Október , 2010, 09:02:10
chlapi nezabudnite pls prehodit cas aj tuto na fore  :zdar:

lebo bude inak karol chodit o hodinu skor z roboty  ;D
"Practice cures most tone issues" John Suhr

kaolko

Quote from: mn on 31. Október , 2010, 09:30:16
lebo bude inak karol chodit o hodinu skor skor z roboty  ;D
;D presne tak.. a to nechceme

Martinlm

dakujem za postreh, hotovo

kaolko

chalani pocujte, nevedel by mi niekto vynulovat pls pocet prispevkov? lebo.. volako ich je tam uz vela a novi clenovia mozu mat zo mna zly pocit, ak je ale nejaka speci cena za to ked dosiahnem 10 000 (napr merci) tak to nechajte tak kludne