Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

Branko

Bolo by fajn, keby sme uz prestali jeden do druheho jebat. Hej, aj ja si rypnem.

Jebme na vsetky mozne kokotiny, podjeby a skusme fungovat normalne. Aspon mesiac.

:zdar:

BrokenWings

Kks... normálne mi to pripomína disfunkčnú rodinu  :laugh:
Nemohol som sorry.

Ale máš pravdu, len sa treba niekedy aj krotiť a nerobiť (zbytočne) niečo, čo iným zdvíha adrenalín.

proghopik

Nejdu ukladat zvukove prilohy... Vzdy hlasi, ze pri ukladani nastala chyba, skuste opat.  :-\
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

mario bross

to od tej aferky s harmony :D

rastis

Quote from: proghoper on 18. Január , 2011, 14:52:22
Nejdu ukladat zvukove prilohy... Vzdy hlasi, ze pri ukladani nastala chyba, skuste opat.  :-\

nastastie, hivatov sme uz poculi dost  :evil:

proghopik

Quote from: rastis on 18. Január , 2011, 15:15:04
nastastie, hivatov sme uz poculi dost  :evil:

Sak som tu este ziadnu nedal normalnu.  ]:->
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

rastis

Quote from: proghoper on 18. Január , 2011, 17:05:25
Sak som tu este ziadnu nedal normalnu.  ]:->

dost pruser, na to ze sa snazis uz 5 rokov  ;)

proghopik

Quote from: rastis on 18. Január , 2011, 17:25:59
dost pruser, na to ze sa snazis uz 5 rokov  ;)

Pruser je skor to, ze sa nesnazim.  ;D

styrioci

pruser su tie aparaty, preto ziadna normalna nahravka nie je ;)

Duger

nejde kalendar, :D ani neviem načo tam je , ani otvoreny som ho nikdy nemal ale nejde  :(

Alfonz2

Quote from: Duger on 30. Január , 2011, 01:28:13
nejde kalendar, :D ani neviem načo tam je , ani otvoreny som ho nikdy nemal ale nejde  :(

žijeme v zlom roku to preto :D
katocaster, Zdenek Vavruša strat, Dowina DE111 LE --> JTamps 808 screamer, TC Nova repeater, TC Polytune, Cry baby --> Koch Studiotone
GUITAR CABLE SHOOTOUT - http://www.youtube.com/playlist?list=PL241AB3DB5E7B1074
Test tubescreamerov - http://youtu.be/h-ssot8PSRI

Duger

pista58

uz dlhsiu dobu sem zavitam len ako host - dnes som bol zvedavy ako dopadlo dnesne spestrenie v teme miso_kolo a kedze boli vysledne BANy ake boli, tak som sa prihlasil ze reku v smetiaku sa dozviem viac. gratulujem, robite to dobre chlapci admini, tak ako uz dlho, aj vdaka vam a vasmu prisnemu a spravodlivemu pristupu a nulovej tolerancii k rieseniu konfliktov sa tu taketo situacie zjavia skutocne len ojedinele  :drink:
o-yep sro

proghopik

rastis

Quote from: pista58 on 01. Február , 2011, 16:27:01
uz dlhsiu dobu sem zavitam len ako host - dnes som bol zvedavy ako dopadlo dnesne spestrenie v teme miso_kolo a kedze boli vysledne BANy ake boli, tak som sa prihlasil ze reku v smetiaku sa dozviem viac. gratulujem, robite to dobre chlapci admini, tak ako uz dlho, aj vdaka vam a vasmu prisnemu a spravodlivemu pristupu a nulovej tolerancii k rieseniu konfliktov sa tu taketo situacie zjavia skutocne len ojedinele  :drink:

je tu vela negativneho, je to tu dlhodobo, ide o konkretnych ludi a nema to nic s adminskymi zasahmi. forum je take, aki su tu ludia. ked tu zostanu len kok*ti, bude to kokotske forum o kokotoch. viac neviem, co sa da k tomu napisat.