Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

styrioci

Quote from: rastis on 25. Marec , 2011, 20:54:45
thrash nikdy nebol verejny - neviem, preco by mal byt.
istu dobu bol pre userov ktory mali nad xxxx prispevkou, teraz uz znova nie je ani pre tych..

Duger

Quote from: pelko on 25. Marec , 2011, 21:12:39
mne sa tá možnosť že "stálice" mali prístup do koša pozdávala...

a čo si cigan že sa chceš v koši prehrabavať ?

pelko

čista závisť že ty si sa nemohol  8)

cubo

bol verejny a rad by som ho mal naspat  :)

kaolko

kos bol dostupny pre tych co su inventar podniku nie?

cubo

Quote from: kaolko on 26. Marec , 2011, 00:33:30
kos bol dostupny pre tych co su inventar podniku nie?

Presne tak. Preco sa to zrusilo?

garde

....možno to bola len chyba v nastavení....ale môžem potvrdiť, že aj ja ako stály hosť teraz koncom februára a začiatkom marca som sa vedel prehrabávať v koši a prispievať tam a celkom som sa aj bavil....

....keby kôš bol verejne prístupný potešilo by ma to, ale ak nebude nič sa nedeje....
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"

mario bross

odpadu sa treba zbavovat a recyklovat. takze z toho co bolo v kosi sa poskladali nove poucne temy

pelko

Quote from: garde on 26. Marec , 2011, 08:28:48
....možno to bola len chyba v nastavení....
nebola to žiadna chyba, Piťu to spravil vedome pre stálych - taká menšia výhoda. A lubilo sa mi to

kubog

Aj mne sa to páčilo, ja chcem trash naspať  ;D

Pitu

Spravil som to v rámci dobrej vôle, ale asi sa väčšina adminou rozhodla, že bude kôš neviditeľný.. :)

Môžeme spraviť aj variantu, čo asi zanedlho aj bude možné, za malý ročný príspevok na údržbu fóra budú mať platiaci prístup do normálne skrytých zložiek. Niektorých VIP častí, prípadne iných nových tém a budú sa môcť aj hrabať v koši.. :)

musicman

ked niekto napise ze admin je koko*t ten to rychlo vymaze a za peniaze sa da potom v kosi precitat ze admin je koko*t.
platena sluzba  ;D
http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts

Pitu

Quote from: musicman on 26. Marec , 2011, 13:50:16
ked niekto napise ze admin je koko*t ten to rychlo vymaze a za peniaze sa da potom v kosi precitat ze admin je koko*t.
platena sluzba  ;D

kľudne si to zaplať, môžem ti dať špeciálnu cenu. To isté si môžeš prečítať o užívateľoch. ;)

Iggy

napriklad na volvofore maju "zumpu" ktora je pristupna vsetkym. presuva sa tam vsetok OT a flame a do tyzdna sa maze. takze kazdy kto sa chce zucastnit jalovej, avsak casto velmi zabavnej debaty, ma ten tyzden sancu, pricom forum sa nezahlcuje a ani to nikde nezavadza.

ovela viac ma ale trapi, ze ked niekto zabudne heslo, musi pomerne pracne obhanat niekoho, kto mu vygeneruje nove, lebo automaticke maily nefunguju. to by sa mohlo dat do poriadku.
(martinlm, dakujem za promptne vyrobenie noveho  8) )
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

Pitu

Quote from: Iggy on 26. Marec , 2011, 14:07:12
napriklad na volvofore maju "zumpu" ktora je pristupna vsetkym. presuva sa tam vsetok OT a flame a do tyzdna sa maze. takze kazdy kto sa chce zucastnit jalovej, avsak casto velmi zabavnej debaty, ma ten tyzden sancu, pricom forum sa nezahlcuje a ani to nikde nezavadza.

to je dobrý nápad - zavedieme na všetky diskusné OT témy..  :drink:

ovela viac ma ale trapi, ze ked niekto zabudne heslo, musi pomerne pracne obhanat niekoho, kto mu vygeneruje nove, lebo automaticke maily nefunguju. to by sa mohlo dat do poriadku.
(martinlm, dakujem za promptne vyrobenie noveho  8) )

hej, pripájam sa.  martinlm - :sos:  :)