Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

kaolko

inak ked nad tym uvazujem neni lahsie z by si kazdy tu farbu nastavil ci je tam technicky problem? normalne nech maju ti 2 ludia co sa im to takto paci kludne aj tuto cervenociernu ale ze by si ostatni normalni dali nieco prijemnejsie na oci.. inak uz som postrehol prve priznaky noveho looku.. za cely den som tu ani nepachol  ;D

musicman

Quote from: Duger on 28. Marec , 2011, 21:27:56
to funguješ na hybernacii ?

tam sa to tak nevola. zavrem dekel  otvorim dekel  a co som tam mal rozrobene tam je
http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts

Duger

Quote from: musicman on 28. Marec , 2011, 21:49:17
tam sa to tak nevola. zavrem dekel  otvorim dekel  a co som tam mal rozrobene tam je

pardon iHybernacia  :laugh:

Branko

Quote from: Duger on 28. Marec , 2011, 21:27:56
to funguješ na hybernacii ?
To vadi aj keby rok ?  :)

Inak aky je rozdiel medzi "uspat" a "hibernovat" ?

vikur

ak si dobre pametam tak uspat znamena ze zostane napajana operacna pamet aby sa tam uchovalo vsetko co tam bolo nahrate takze prebudenie je rychle ale zas to aj zerie baterku, samozrejme ze len velmi malo

hybernacia je tusim ze obsah ramky sa skopiruje niekde na disk a o prebudeni z hybernacie sa kopiruje z disku vsetko do RAM preto to po prebudeni nejaku chvilku loaduje ale zas to nezerie baterku lebo nemusi byt ta RAM napajana
prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com

Branko

No okej, cize ak to robim na PC, tak vlastne je to jedno, nie ? Nicomu sa neskracuje zivotnost, pripadne nic sa netoci.  ;D

kaolko

Quote from: vikur on 28. Marec , 2011, 22:32:14
ak si dobre pametam tak uspat znamena ze zostane napajana operacna pamet aby sa tam uchovalo vsetko co tam bolo nahrate takze prebudenie je rychle ale zas to aj zerie baterku, samozrejme ze len velmi malo

hybernacia je tusim ze obsah ramky sa skopiruje niekde na disk a o prebudeni z hybernacie sa kopiruje z disku vsetko do RAM preto to po prebudeni nejaku chvilku loaduje ale zas to nezerie baterku lebo nemusi byt ta RAM napajana

bud som kkt alebo maju realny efekt obidva tie pojmy uplne rovnaky.. a to ze pocitac spal a ked otvorim tak uz nespi a je tam to co bolo predtym.. lebo spat a hibernovat su synonymicke pojmy.. len spat sa pouziva u ludi a hibernovat u alienov a medvedov

fataljoe

Quote from: kaolko on 28. Marec , 2011, 22:58:24
bud som kkt alebo maju realny efekt obidva tie pojmy uplne rovnaky.. a to ze pocitac spal a ked otvorim tak uz nespi a je tam to co bolo predtym.. lebo spat a hibernovat su synonymicke pojmy.. len spat sa pouziva u ludi a hibernovat u alienov a medvedov

lenze ked nieco hibernuje tak na to aby si ho zobudil ako zo spanku by ti asi budik nestacil :) preto to tlacidlo hibernovat na notasoch znamena vlastne to iste ako vypnut  ;D
Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!

kaolko

moja babka nakupuje v hibernove obcas

fataljoe

koho moze moj pravnik zazalovat ze mi dojebal zrak tymto tmavym skinom co tu dnes bezi?  ]:->
Not everyone likes METAL....  FUCK THEM!!!!

kaolko

cierno cervenyyy spartak skuu.. ci nic.. ok  ;D

Branko

Je priam neuveritelne, ze napriek tolkej nespokojnosti sa nic nevyriesilo.  :-\ :-\

Jak v nasej vlade.  ;D :zdar:

kaolko

phici je to tak tmave ze ani ten cierny klobuk na tom smileiku neni vidno.. je to jak jarmulka  :zdar:

Pitu

choďte doprdele, ste jak malé deti. Vydržte, kým bude mať martinlm čas to spraviť. Čo tak zobrať na dva dni gitaru, keď sa vám tu zatiaľ nepáči a niečo zmysluplné nacvičiť?   :whistle: ;)

kaolko

ja sa snazim udrzat tu napriek tomu skaredemu layoutu co najviac ludi a ty takto nepekne  ;D