Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

Krtko

Quote from: proghoper on 10. Apríl , 2013, 09:49:26
Inak je ale fakt na povazenie, ze za hakovy krizik hrozi trestne stihanie a za symboly a propagaciu komunizmu nie, pricom "polozil" viac ludi

asi tak.. takyto avatar je minimalne prejav kokotizmu, tak si aspon odpustite osobne utoky

stevino179

nech niekto spraví štatistiku kolko životov položil kapitalizmus - ja hlásam matriarchat  :bravo:

kaolko

Quote from: stevino179 on 10. Apríl , 2013, 10:12:39
nech niekto spraví štatistiku kolko životov položil kapitalizmus - ja hlásam matriarchat  :bravo:

manzelka ti hackla account.. sprav si doma poriadky.. 10000 ocenasov

garde

Quote from: stevino179 on 10. Apríl , 2013, 09:53:30
stalin zabil statisíce to je fakt - ale ty ludia zomreli pri lopate ked niečo budovali / na rozdiel od fašistov/ - potiahli elektriku do celeho ruska vybudovali mesta ................... - neobhajujem konštatujem

....ty vole, kde je reeller aby Ti napísal že si úplne mimo :uff:

Quote from: stevino179 on 10. Apríl , 2013, 10:12:39
nech niekto spraví štatistiku kolko životov položil kapitalizmus - ja hlásam matriarchat  :bravo:

takže vlastne priznávaš že si pod papučou ??? ;D ....
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"

stevino179

keď máš dobru ženu pod papučov je super je tam teplo a pokoj , matriarchat je najlepšie zriadenie ked fungoval nejestvovala armáda neboli vojny spoločnosť prosperovala ...... a potom prišli arici všetko vytrtkali rozbili a od vtedy je to naprd . Muži si vždy len budu dokazovať kto je vačši kkt a hrabať pre seba - žena ma v sebe geneticky zakodovane starať sa - prírodu neojbš

killo

Sa furt niekto potrebuje stazovat.
To som jediny co je spokojny s tym ako to je? Proste si uzivam zivot, vacsinu casu robim co ma bavi, a posledne co potrebujem je analyzovat niekoho kktnost na zaklade centimeter klrat centimeter obrazku, a polemizovat o tom ktore historicke obdobie bolo krutejsie.
Budte radi ze je to tak jak to je a nedeprimujte sa lebo vam prdne z toho cevka v mozgu.
Captain SEXXX !!

garde

....aha tak si zober napríklad Rakúsku a neskôr Rakúsko-Uhorskú monarchiu....

kaolko

Quote from: stevino179 on 10. Apríl , 2013, 10:32:31
keď máš dobru ženu pod papučov je super je tam teplo a pokoj , matriarchat je najlepšie zriadenie ked fungoval nejestvovala armáda neboli vojny spoločnosť prosperovala ...... a potom prišli arici všetko vytrtkali rozbili a od vtedy je to naprd . Muži si vždy len budu dokazovať kto je vačši kkt a hrabať pre seba - žena ma v sebe geneticky zakodovane starať sa - prírodu neojbš

starat sa do toho do coho ju nic  ;D

stevino179

Quote from: killo on 10. Apríl , 2013, 10:36:02
Sa furt niekto potrebuje stazovat.
To som jediny co je spokojny s tym ako to je? Proste si uzivam zivot, vacsinu casu robim co ma bavi, a posledne co potrebujem je analyzovat niekoho kktnost na zaklade centimeter klrat centimeter obrazku, a polemizovat o tom ktore historicke obdobie bolo krutejsie.
Budte radi ze je to tak jak to je a nedeprimujte sa lebo vam prdne z toho cevka v mozgu.
:bravo: tak tak dobre je len aby horšie nebolo

KubBasak

Komunizmus a fašizmus patria na smetisko dejín, rovnako ako zatvárame vrahov či zlodejov, do basy patria aj fašouni a komanči. Ide totiž o porušenie niekoľkých zákonov, okrem spomínanej propagácie, ide často aj o popieranie či obhajovanie zločinov fašizmu/komunizmu, či dokonca o spoluúčasť, zločiny proti ľudskosti atď atď.

Inak odporúčam prečítať si krásnu esej snáď najväčšieho Českoslovesnkého spisovateľa - Karla Čapka "Proč nejsem komunistou"
http://capek.misto.cz/komunista.html

glamrocker

Quote from: KubBasak on 10. Apríl , 2013, 11:26:19
Komunizmus a fašizmus patria na smetisko dejín, rovnako ako zatvárame vrahov či zlodejov, do basy patria aj fašouni a komanči. Ide totiž o porušenie niekoľkých zákonov, okrem spomínanej propagácie, ide často aj o popieranie či obhajovanie zločinov fašizmu/komunizmu, či dokonca o spoluúčasť, zločiny proti ľudskosti atď atď.

Inak odporúčam prečítať si krásnu esej snáď najväčšieho Českoslovesnkého spisovateľa - Karla Čapka "Proč nejsem komunistou"
http://capek.misto.cz/komunista.html

Fasista aj komunista patria do basy len v tom pripade ak to propaguju na verejnosti, inak si moze Fasista doma veselo kreslit hakove krize po stenach a tesit sa z toho

rastis

Quote from: KubBasak on 10. Apríl , 2013, 09:26:18...A áno, považujem vás za kokotov, pičusov a hlupákov  :zdar:

BAN - 3dni. trolinku cez mieru by som povedal.

cubo

kurnik to si tu uz clovek pomaly ani jedinecny avatar nemoze dat  ;D

garde

....to som si nevšimol čo bolo pred tým kvôli tomu avataru, to som si pozrel až teraz ;D ;D ;D ....

styrioci

Quote from: cubo on 10. Apríl , 2013, 13:35:24
kurnik to si tu uz clovek pomaly ani jedinecny avatar nemoze dat  ;D
zarad sa do radu, ovca, a daj si nieco gitarove...   ;D