Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
21. November , 2024, 23:32:23
Strán: 1 ... 124 125 [126] 127 128 129 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: pripomienky / otazky  (Prečítané 409197 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #1875 kedy: 10. Máj , 2013, 18:15:00 »

Cas je klasika mimo.  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #1876 kedy: 11. Máj , 2013, 15:26:27 »

Uz je ok, vdaka.
« Posledná zmena: 11. Máj , 2013, 15:27:18 od Martinlm » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #1877 kedy: 05. Jún , 2013, 03:47:44 »

Cas tu je asi o 25 minut posunuty dozadu.  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #1878 kedy: 05. Jún , 2013, 22:04:20 »

opravene, vdaka!
« Posledná zmena: 05. Jún , 2013, 22:04:43 od Martinlm » Zaznamenané

epiphonic
pravidelný návštevník
Príspevkov: 734

« Odpoveď #1879 kedy: 11. Jún , 2013, 16:03:43 »

Zda sa mi, ze mozno je tu trochu problem aj s pristupom. Vsimol som si, ze tu panuje nieco ako elitarstvo. Len nedavno som sa tu zaregistroval, poprezeral nejake temy co ma zaujimali, zalozil som temu, kde som ziadal o radu... a stretol som sa (v porovnani s inymi forami) s pomerne vlaznym pristupom. Nehovorim, ze to musi byt len chyba diskutujucich, ale priznaky isteho elitarstva (inymi slovami: my sme tu dlho, pozname sa navzajom - kto ty vlastne si?) tu su. Necudujem sa potom, ze aj ludia, ktori su tu novi na toto forum po zlej skusenosti jednoducho zanevru.
Zaznamenané

slow riffs / bong hits
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1880 kedy: 11. Jún , 2013, 16:11:32 »

presiel som si tu inkriminovanu temu..

vsimol som si par veci- ludia ti napisali co mas robit, pisali aj ti co tu neprispievaju tak casto..
zobral si to nakoniec do opravy? vymenil si tie lampy ako ti pisali? problem mas stale, alebo prestal? nakoniec to bol prach podla toho co pises.. to je asi posledna moznost co by ti niekto z paty poradil len tak.. prave kvoli tomu sa to obcas oplati zobrat normalne opravarovi ktory to pozrie a zisti ze kontakty su napecko..

ak ten dojem mas ze to tu funguje ako to funguje, je to tym, ze z tvrdeho jadra co tu kedysi byvalo tu ostalo par jedincov.. a medzi tymi tu panuje domovska atmosfera..

preco to tak je? lebo vsetko uz bolo povedane.. uz sme tu prebrali snad vsetky typy zavad od tych co suvisia s lampami, kondikmi, trafami, reprakmi az po vazbenie kvoli snimacom.. stale si myslim ze rastisov prispevok v tej teme bol najviac k veci..
« Posledná zmena: 11. Jún , 2013, 16:17:41 od kaolko » Zaznamenané

epiphonic
pravidelný návštevník

« Odpoveď #1881 kedy: 11. Jún , 2013, 16:38:06 »

:) lampy som urcite nevymenil, kedze je v zaruke, tak je to podla mna zbytocna investicia na ktoru mimochodom ani nemam peniaze. Povedal som si, ze pockam ako sa to bude vyvijat ale podla vsetkeho to reklamujem a potom dam vediet kde bol problem. Hovorim, neide len o tu jednu temu, presiel som si tu viac roznych tem, sem tam niekde prispel - pripustam ze problem moze byt aj na mojej strane, mozno som postoval hluposti, ktore nestali za zmienku, ale ked ma niekto pocit, ze to tu upada, tak toto moze byt jeden z dovodov. Ked ma niekto zaujem na tom, aby sem ludia chodili, tak ich netreba zosmiesnovat a ignorovat.
Zaznamenané

slow riffs / bong hits
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #1882 kedy: 11. Jún , 2013, 17:11:08 »

povedal clovek s mailovkou el_stupido :-)
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
epiphonic
pravidelný návštevník

« Odpoveď #1883 kedy: 11. Jún , 2013, 17:58:48 »

povedal clovek s mailovkou el_stupido :-)

A?

Nechapem preco prave Ty mas potrebu sa do mna navazat. Riesit moju mailovku a moje prispevky. Slusne som vyjadril svoj nazor. Zrejme sa Ta nejako dotkol. Ano presne takych ako ty som mal na mysli.
« Posledná zmena: 11. Jún , 2013, 18:04:21 od epiphonic » Zaznamenané

slow riffs / bong hits
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #1884 kedy: 11. Jún , 2013, 18:41:15 »

Zda sa mi, ze mozno je tu trochu problem aj s pristupom. Vsimol som si, ze tu panuje nieco ako elitarstvo. Len nedavno som sa tu zaregistroval, poprezeral nejake temy co ma zaujimali, zalozil som temu, kde som ziadal o radu... a stretol som sa (v porovnani s inymi forami) s pomerne vlaznym pristupom. Nehovorim, ze to musi byt len chyba diskutujucich, ale priznaky isteho elitarstva (inymi slovami: my sme tu dlho, pozname sa navzajom - kto ty vlastne si?) tu su. Necudujem sa potom, ze aj ludia, ktori su tu novi na toto forum po zlej skusenosti jednoducho zanevru.
aktivne tu prispieva do 15 ludi, sporadicky mozno do 30. myslis, ze pri takych poctoch sa bude tvoj problem rozpitvavat na 10 stran behom hodiny, hlavne pri takej "blbosti", kde problem moze byt fakt hocico a najlepsie je to zaniest niekomu, kto sa vyzna? navyse tych par ludi sa tu pozna strasne dlho 5-7 a viac rokov, niektori zakladali toto forum, vela ludi sa tu pozna aj osobne,  preto ten tvoj dojem elitarstva.

co sa zaujmu o novacikov tyka, velakrat staci vyhladavat, lebo milion veci uz bolo prebratych x-krat, vela krat niekto zalozi topic a zabudne, ze vobec na nejakom fore bol, velakrat sa clovek nevie spytat a nikto nema zaujem marnit cas a dolovat z niekoho informacie aj ked by rad pomohol. osobne nemam dojem, ze by sa tu polovalo na novacikov, ak ma tema zmysel, tak sa zodpovie a vacsinou sa to zvrhne k OT az po jej vycerpani...

osobne budem rad kazdemu novemu clenovi, ktory bude mat zaujem riesit vsemozne, nemozne, viac ci menej dolezite nuansy ohladom gitar a muziky.. pravdou je, ze slovensko je mala krajina, gitaristov menej a takych, co by mali zaujem riesit forove kecy este menej...preto je vacsina for viacmenej mrtva...

to neber ako utok na teba, len konstatujem Žmurk
« Posledná zmena: 11. Jún , 2013, 18:43:47 od styrioci » Zaznamenané
epiphonic
pravidelný návštevník

« Odpoveď #1885 kedy: 11. Jún , 2013, 19:17:22 »

Jasne v pohode beriem, suhlasim vo viacerych bodoch Žmurk nerad by som sa vracal, k tej teme - v pohode necakal som od toho 10 stranovu diskusiu ani ziadny zazrak a som vdacny za kazdu rozumnu odpoved, ale reakcie niektorych ludi (vid. killo) dokazu znechutit... samozrejme, ze zaniest to niekomu, kto sa vyzna ma napadlo ako prva z moznosti... Bola to moja vobec prva aktivita tu. Nemyslim si, ze by som patril k tym, co idu zakladat temu pre kazdu blbost. Rad si prechadzam uz zalozene temy, dozvedam sa nove veci. Zalozil som aj inu o jednej gitarke co sa mi paci. Neviem Snazil som sa aj zapojit, kde ma napadlo nieco zaujimave mozno aj hodne reakcie (bez odozvy) ---> znie to ako nariekanie decka, s ktorym sa nikto nechce hrat  Bavím sa skvele  tazko zazlievat niekomu, ze namiesto reakcie na prispevok novacika bude radsej pokracovat v rozoberani porov dreva na javorovom tope (obrazne povedane)... ale to uz je asi o inom
Zaznamenané

slow riffs / bong hits
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1886 kedy: 11. Jún , 2013, 19:39:54 »

no je pravda, ze najlepsie zapadli vzdy najvacsie hovada, ako Killo a pod  Ja som čert.. Bavím sa skvele

Na zdravie!
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #1887 kedy: 11. Jún , 2013, 19:46:28 »

ja som tu stare hovedo tiez a nikto nehyka nad fosforeskujicimi bodkami na hmatniku, o ktorych som zalozil topic... ten nezaujem bude vseobecny alebo plati len pre novacikov a vychodnarov...blavacki elitari Bleee
Zaznamenané
epiphonic
pravidelný návštevník

« Odpoveď #1888 kedy: 11. Jún , 2013, 19:49:02 »

:D mne fosforeskujuce bodky pridu trosku gycove - nechcel som vsak nikoho ranit... vidim, ze tade cesta evidentne nevedie Žmurk
Zaznamenané

slow riffs / bong hits
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1889 kedy: 11. Jún , 2013, 21:13:33 »

fosforeskujuce bodky su pre tych co hravaju primarne nazivo.. az raz budes hrat na stagei intro v takej tme ze este aj romovia sa jej boja, tak pochopis  Žmurk
Zaznamenané

Strán: 1 ... 124 125 [126] 127 128 129 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.066 sekund, 23 otázok.