Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

crespi

Este tu niekto hrava na gitare, ci uz len pivne pupky a lets dance v nedelu pred telkou?  ;D

Zvukár Andrej

Quote from: crespi on 14. Marec , 2023, 08:03:57
Este tu niekto hrava na gitare, ci uz len pivne pupky a lets dance v nedelu pred telkou?  ;D
Už ani pivné pupky, chcel som iniciovať "Na pivo v BA" a ani to sa už takmer nikto neozval...

RobG

Šak tí čo hráme, máme pivo na akciách a vo voľnom čase sme radi keď gitary nevidíme a nehovoríme o nich  :)

Branko

Quote from: RobG on 15. Marec , 2023, 19:04:18
Šak tí čo hráme, máme pivo na akciách a vo voľnom čase sme radi keď gitary nevidíme a nehovoríme o nich  :)
Teraz si mi brutalne vytrhol tuto celu vetu z ust.  ;D ;D ;D 100%tne suhlasim.

:drink:

killo

Quote from: Branko on 15. Marec , 2023, 19:12:32

Gitara? To este niekto v dobe VSTs v hudbe pouziva?   :laugh: :laugh: :laugh:
Captain SEXXX !!

rastis

ako keby v dobe klikania boli nejaki hraci na klapky doleziti  :evil:

Locksmith

Nahodou, ja si obcas zahram a stale mam rovnake ciele ako ked sa forum zakladalo. Ze by som sa rad naucil hrat na gitaru :D

killo

Quote from: rastis on 18. Marec , 2023, 22:28:11
ako keby v dobe klikania boli nejaki hraci na klapky doleziti  :evil:

ved aj preto ovela viac klikam v studiu nez hram koncertov :D :D
Captain SEXXX !!

kuker

Quote from: Branko on 15. Marec , 2023, 19:12:32

hej, esteze mi neposielas domace brnkanička, že?  :P

Branko

Quote from: kuker on 24. Marec , 2023, 13:21:57
hej, esteze mi neposielas domace brnkanička, že?  :P
Nastastie ti vsetko predavam.  ;D ;D ;D

kuker

rastis

mam informaciu, ze nechodia maily na obnovu zabudnuteho hesla a vraj nechodia ani maily na potvrdenie noveho prihlasenia.

+ vidim, ze ked odpovedam na sukromnu spravu, prehliadac skonci v chybovej hlaske. sprava sa sice nachadza v odoslanych, ale ci ju realne aj dorucilo tiez nevedno...

Pitu

Quote from: rastis on 07. September , 2026, 09:00:33
+ vidim, ze ked odpovedam na sukromnu spravu, prehliadac skonci v chybovej hlaske. sprava sa sice nachadza v odoslanych, ale ci ju realne aj dorucilo tiez nevedno...

Skúsil som ti ale poslať nejaké správy a aj odpoveď na jednu starú správu. Žiadne chybové hlásenie, mám ich medzi odoslanými. Daj vedieť, či ti došli.

Pitu

Quote from: rastis on 07. September , 2026, 09:00:33
mam informaciu, ze nechodia maily na obnovu zabudnuteho hesla a vraj nechodia ani maily na potvrdenie noveho prihlasenia.

Na toto potrebujeme, aby sa MartinLM pozrel, ak má čas, prečo nechodia emaily na obnovu hesla. A hádam už príde deň, že sa pozriem, ako kompletne nejako updatovať a vynoviť fórum, ako som teraz komplet prerobil portál.

Andrejovi Andrašovanovi som teraz obnovil prístup, aspoň cez adminský prístup vieme takto pomôcť.

Martinlm

Forum bolo aktualizovane a emaily znova chodia.

Musim ale opravit YouTube linky aby sa zobrazovali ako videa.