styrioci
|
|
« kedy: 24. Január , 2009, 15:49:16 » |
|
Stretol sa s tym niekto? Montuje sa to spredu na reprak a malo by to rozptylit smerovost repraku, ma to v reale nejaky vyrazny efekt? resp presnejsie ma to rozpytlit vyssie frekvencie, ktore maju tendenciu byt viac smerove, do priestoru. inac vraj ziadna novinka http://www.webervst.com/blocker.html
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 24. Január , 2009, 15:57:48 » |
|
Stretol sa s tym niekto? Montuje sa to spredu na reprak a malo by to rozptylit smerovost repraku, ma to v reale nejaky vyrazny efekt? resp presnejsie ma to rozpytlit vyssie frekvencie, ktore maju tendenciu byt viac smerove, do priestoru. inac vraj ziadna novinka http://www.webervst.com/blocker.htmlna metroamp fore som si o tom cital, celkom to doporucuju pre male bedne. je to svojim sposobom aj pohlcovac vysok, takze vraj bedna znie drevenejsie a menej jacavo.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 24. Január , 2009, 15:58:49 » |
|
Ouuuha, toto by som veru chcel vyskusat. Ako sa to presne montuje na reprak?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 24. Január , 2009, 16:04:33 » |
|
Ouuuha, toto by som veru chcel vyskusat. Ako sa to presne montuje na reprak?
na tej stranke, co som dal, je vsetko potrebne prisrobuje sa to spredu ako uchycujes kos repraka o bednu..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 24. Január , 2009, 16:09:23 » |
|
Diky. Nevsimol som si tu stranku pod obrazkom. Za 18 dolacov to moze byt celkom slusny pokus. Urcite sa take nieco da aj spravit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 24. Január , 2009, 16:11:58 » |
|
daj pred reprak nieco take a hned pocujes vysledok....
|
|
« Posledná zmena: 24. Január , 2009, 16:12:18 od dusky »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marianguitar
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 24. Január , 2009, 16:12:58 » |
|
V plexite to vyzera bombasticky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 24. Január , 2009, 16:14:26 » |
|
Urcite sa take nieco da aj spravit. klikaci obrazok
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 24. Január , 2009, 16:17:40 » |
|
Do prdele... dobre to vyzera ten koplet.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 24. Január , 2009, 16:20:19 » |
|
Do prdele... dobre to vyzera ten koplet. bedna mohla byt este rustikalnejsia.....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 24. Január , 2009, 16:21:16 » |
|
krtko: tipujem, ze ked to ma rozptylovat zvukove vlny, tak by to malo byt pevne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 24. Január , 2009, 16:23:41 » |
|
Podla mna, ked skocim k nejakemu kovacovi, alebo automechanikovi, tak mi to musi do hodinky vyklepat. Skusim to dat spravit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 24. Január , 2009, 16:24:14 » |
|
posledna poznamka, ak s tym ma zniet bedna drevenejsie tak ta na fotke ma k tomu najlepsie predpoklady......
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 24. Január , 2009, 16:30:35 » |
|
posledna poznamka, ak s tym ma zniet bedna drevenejsie tak ta na fotke ma k tomu najlepsie predpoklady......
neviem ci drevenejsie, podla mna, ak som to spravne pochopil, by to malo rozptylovat vyssie frekvencie do stran a tym eliminovat efekt klasickej malej bedne, ze cim viac na stranu od tej bedne si, tak tym menej vysok pocujes a v podstate pocujes len "dunenie" len ma zaujimalo, ci sa s tym niekto stretol, vraj sa to pouziva uz dlho, tak ci ma niekto odtial aj realnu skusenost, ze aky to ma v praxi efekt
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 23. Október , 2017, 10:46:28 » |
|
dáke skúsenosti s touto vecou príde mi menšie fender blues junior III kombo a rozmýšľal som že by so si tam dal tento beam bocker
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|