Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
28. November , 2024, 14:54:27
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 44 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Je počet poslucháčov merítkom kvality  (Prečítané 89743 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #45 kedy: 25. Február , 2009, 11:11:01 »

Argumenty nebudú? Ak nie, tak ver si čomu chceš, dovi, dopo  Bavím sa skvele  Na zdravie!

nebudu, uz som napisal :-)
Zaznamenané

o-yep sro
predator
Hosť
« Odpoveď #46 kedy: 25. Február , 2009, 11:16:06 »

OK. Ja mám rád kontroverzné názory, ktoré provokujú, otvárajú zdanlivo dávno zodpovedané otázky, načrtávajú nové smery uvažovania mimo konvenčných koľají, ukazujú, že mnohé "nemenné a rokmi overené" pravdy v skutočnosti stoja na piesku a ich trvalá akceptácia je iba vecou zhody náhod. Čo už ... hlavne sa netreba z toho posrať, keď nejde o život, nejde o nič.  Na zdravie!
Zaznamenané
evil
pravidelný návštevník
Príspevkov: 367

« Odpoveď #47 kedy: 25. Február , 2009, 11:20:51 »

umenie skutočne ohodnoti až hystoria nie my!!!!!! ale su už teraz zname bandy ako Beatles,ABBA a Nirvana tam už teraz patriii!!
Pre mna osobne su tieto dve vety hodnotnejsie ako posledne tri zapisane strany
 Zdravíčko Zdravíčko Zdravíčko
Zaznamenané

GODIN RULEZ!!!
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #48 kedy: 25. Február , 2009, 11:21:41 »

OK. Ja mám rád kontroverzné názory, ktoré provokujú, otvárajú zdanlivo dávno zodpovedané otázky, načrtávajú nové smery uvažovania mimo konvenčných koľají, ukazujú, že mnohé "nemenné a rokmi overené" pravdy v skutočnosti stoja na piesku a ich trvalá akceptácia je iba vecou zhody náhod. Čo už ... hlavne sa netreba z toho posrať, keď nejde o život, nejde o nič.  Na zdravie!

Žmurk Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #49 kedy: 25. Február , 2009, 11:39:50 »

Pre mna osobne su tieto dve vety hodnotnejsie ako posledne tri zapisane strany
 Zdravíčko Zdravíčko Zdravíčko
to mi deti našepkali preto je to k veci ,ale je to pravda,tu všetci maju patent na hodnotenie,lebo sa tu hadaju producenti,Metaliky,bitlov,Jacksona a Madony Bavím sa skvele
predsa musia teda najlepšie tomu rozumiet a aj chlastu,my čo pijeme corgonika čo už zmožeme len odfukujeme Zdravíčko
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #50 kedy: 25. Február , 2009, 11:41:00 »

šak nech vymaže len Matesove a  potom tu nebude žiadne prosim premažte
« Posledná zmena: 25. Február , 2009, 11:42:11 od joe » Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #51 kedy: 25. Február , 2009, 11:43:57 »

vcera som sa stretol s much-om a mali sme na tuto temu asi dvojhodinovu diskusiu ktora bola dost zaujmava. mi ponukni teda iny nazor na meritko kvality.
ak si myslis, ze stromy, alebo anteny su meritkom kvality tak ok.  Bavím sa skvele
a este mi povedz z akeho zdroja si vychadzal pri tvojom tvrdení ze klasickych majstrov (skus konkretizovat) pocuva menej ludi nez nirvanu.
ja si myslim presny opak.   Zdravíčko

dobre tak nie nirvanu ale popularnu hudbu...
iny nazor? usi... ked mas dobre usi pocujes co je kvalitne a co nie... meranie kvality podla predanych nosicov je blbost jak trenky...
Zaznamenané
Rotanimod
pravidelný návštevník
Príspevkov: 290

on a journey to become a musician...

« Odpoveď #52 kedy: 25. Február , 2009, 11:44:40 »

iny nazor? usi... ked mas dobre usi pocujes co je kvalitne a co nie... meranie kvality podla predanych nosicov je blbost jak trenky...
kazdy ma vlastne usi a kazdemu sa zda kvalitne nieco ine...
Zaznamenané

Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain
And you are young and life is long and there is time to kill today
And then one day you find ten years have got behind you
No one told you when to run, you missed the starting gun.
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #53 kedy: 25. Február , 2009, 11:45:04 »

Dobre, poďme na to teda ináč ... kvalitu trebárs fyzikálnej teórie určuje to, koľko ľudí jej verí? Teda názor, fungujúci v 16. storočí, že Zem je rovná doska, bol vlastne správny a kvalitný, lebo mu v tom čase verilo najviac ľudí? Kvalitu trebárs auta určuje to, koľko ľudí na ňom jazdí? Najkvalitnejším autom je teda mierne hrdzavý Favorit?

A z opačného konca - ako chceš hľadať nejaké objektívne kritéria na tak subjektívnu vec, ako je hudobná estetika? Nie je to podobne zmysluplné, ako hľadanie kameňa mudrcov?

100% suhlas  Na zdravie!
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #54 kedy: 25. Február , 2009, 11:47:26 »

kazdy ma vlastne usi a kazdemu sa zda kvalitne nieco ine...
toto som už davno povedal  ... debata ala moj tato je silnejši ako tvoja stara mama Bavím sa skvele
Zaznamenané

MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #55 kedy: 25. Február , 2009, 11:48:06 »

kto kde tvrdil, ze kvalitu urcuje pocet predanych nosicov??

a tvrdenie ze ked mas dobre usi... definuj dobre usi
definuj kvalitu

bez toho aby boli definovane zakladne pojmy nemozes vyvodit ziadnu teoriu
Zaznamenané

FALLGRAPP
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #56 kedy: 25. Február , 2009, 11:49:55 »

toto som už davno povedal  ... debata ala moj tato je silnejši ako tvoja stara mama Bavím sa skvele
vsetci vieme aky mas postoj  Na zdravie! teda aspon ja ta poznam na tolko ze ti rozumiem.
Zaznamenané

FALLGRAPP
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #57 kedy: 25. Február , 2009, 11:54:53 »

kto kde tvrdil, ze kvalitu urcuje pocet predanych nosicov??

a tvrdenie ze ked mas dobre usi... definuj dobre usi
definuj kvalitu

bez toho aby boli definovane zakladne pojmy nemozes vyvodit ziadnu teoriu

definuj umenie
nikto to nevie definovat ale kazdy kto sa do tej nedefinovatelnej veci vyzna vie co je dobre umenie a co zle bez toho aby ho definoval... Na zdravie!
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #58 kedy: 25. Február , 2009, 12:00:37 »

podla mna všetko uspešne ma svoje opodstatne ,nepadlo to nikomu z neba a ked sa mi niečo nepači nemusi to byt automaticky tym ,že je to zle ,možno tomu nerozumiem ,alebo mne to nechuti, Zdravíčko
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #59 kedy: 25. Február , 2009, 12:06:08 »

Toto som tvrdil:

1. Niečo tak subjektívne ako umenie sa nedá hodnotiť nijakým definovaným estetickým technicky definovaným kritériom.
2. Počet ľudí počúvajúcich muziku nespĺňa parametre na objektívne estetické kritérium ani zďaleka.

Beatles a ABBA by sa ľuďom páčili bez ohľadu na to, či boli najpredávanejšími alebo nie. To, že je to umelecká kvalita, ešte nevylučuje, že to je komerčne úspešné a dobre sa to predáva. Bohužiaľ, obrátene to neplatí, ak je niečo dobre predávané, nemusí sa automaticky jednať o umeleckú kvalitu. Dobre sa predávali hudobné diela v rôznej kvalitatívnej stupnici - od hudobných skvostov po sračkový gýč, preto údaj o predávanosti ešte sám o sebe nič nehovorí.

Aj Beethovenove diela boli v čase ich vzniku kritikou hodnotené všelijako a často mal biedne obdobia, kritici mu vyhadzovali na oči kadejakých dnes nič nehovoriacich, ale vtedy dobre predávaných brakových skladateľov, a dnes? Kde sú oni a kde je on?
« Posledná zmena: 25. Február , 2009, 12:08:53 od Predator » Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 44 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.107 sekund, 23 otázok.