mcmaros
|
|
« Odpoveď #270 kedy: 25. Február , 2009, 22:10:12 » |
|
My doma pocuvame jedine brnenske rockove, ked uz sa zapne radio.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #271 kedy: 25. Február , 2009, 22:54:48 » |
|
poslednu dobu pocuvam radio Metropola ktore je tusim iba pre BA, vcera a predvcerom zahrali symphony of destruction, ked slovensku muziku, tak pustia jara filipa...nic otravne, popik, stare hity. z alternativnych veci radia_fm je to prijemny oddych na vymenu.
s tym radiom som skoncil hned ako dali Dire Straits - Sultans of swing a odstrihli to solo na konci, vtedy som si povedal ze jebem aj take radio. inak celkovo nemam rad ked radia strihaju zaciatky a konce skladieb.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #272 kedy: 25. Február , 2009, 23:01:42 » |
|
tak ta to nahnevalo? ono osobne to mam vyslovene aby som nesedel v tichu ked sa mi nechce pocuvat nic konkretne, skusim si to niekedy zacat vsimat. ale asi s nimi neskoncim, nechce sa mi hladat ine
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #273 kedy: 25. Február , 2009, 23:34:45 » |
|
tak ta to nahnevalo? ono osobne to mam vyslovene aby som nesedel v tichu ked sa mi nechce pocuvat nic konkretne, skusim si to niekedy zacat vsimat. ale asi s nimi neskoncim, nechce sa mi hladat ine ked to mas ako "křoví" tak je to v pohode, pri praci alebo tak. ale si predstav, soferujem zacali hrat DS a cely cas som sa tesil na to solo :D a oni to usekli svine
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #274 kedy: 26. Február , 2009, 02:14:28 » |
|
budem rad ked sa od zajtra zacnes zabavat na inom fore, verim ze aj na zabavu su lepsie portaly urcite si nenecham rozkazovat od nejakeho buzeranta z internetu joe alebo temo sa vyjadrili v inej teme, ze sem tiez chodia pre zabavu - im toto nenapises, ale na mna vyskakujes ja si budem chodit tam, kde ja uznam za vhodne a mozes mi dat ban aj na 500000000000 rokov
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #275 kedy: 26. Február , 2009, 08:04:07 » |
|
ale vsak to je hlupost. media naschval vychovavaju z ludi blbcov, aby im nemuseli pustat dnes uz nenapodobitelny Beatles, ci Abbu, ale miesto toho ich ojebavali s Cmorikom ? to si chcel povedat ? skus si od toho odstupit 10 krokov a pozret sa na to zdialky. hm ? nezneje Ti to ako blbost ?
Rasto, neviem, preco v tom vidis bludy, ci blbost. Media, vydavatelstva riesia konzum, nie hodnoty. A pre konzum je dolezita rychla obnova, obmenit tovar, aby boli predaje vyssie. Ako vychovavaju? Uz sme tu mali takuto debatu... Niekedy koncom 60-tych rokov obchodnici zistili, ze dovtedajsi mainstream vo veci marketingu, ktory sa sustredoval na priemernu rodinu nie je az tak ucinny, ako keby sa sustredoval na mladsiu generaciu. Nakoniec zakotvil u teenagerov. Tito ludia vo veku 12-13 rokov zacinaju vnimat hudbu, zacinaju riesit oblecenie, urcity styl a podobne. Je to dovod zmeny v pristupe a celkovej zmeny hodnot, ktory sme zachytili od 70-tych rokov. Toto su postrehy obchodnikov, ktori sa venuju problematike. Podla mna tu ,ma uzky suvis s hudbou, ktora sa stala castou "balika" ktory je spolu s oblecenim, jedlom, hodnotami podavana mladym ludom. Su lahko ovplyvnitelni a peniaze maju vzdy, napriek tomu,z e ich nezarabaju. Ak sa zamyslis, zistis, ze logika rychloobratkoveho predaja (zbavit sa stareho a kupit nove, je z pohladu obchodnika vyhodna.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #276 kedy: 26. Február , 2009, 08:12:35 » |
|
Nie dost dobre chapem, preco sa niektori cuduju, tento biznis funguje po urcitu hranicu uplne naopak ako by mal fungovat trhovy princip. Najprv sa "vykrmia" a vychovaju posluchaci a potom sa riesia predaje. Je to uplne znamy a pochopitelny fakt, ktory silno ovplyvnuje vztah kvalita/predajnost .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #277 kedy: 26. Február , 2009, 08:28:24 » |
|
Nie dost dobre chapem, preco sa niektori cuduju, tento biznis funguje po urcitu hranicu uplne naopak ako by mal fungovat trhovy princip. Najprv sa "vykrmia" a vychovaju posluchaci a potom sa riesia predaje. Je to uplne znamy a pochopitelny fakt, ktory silno ovplyvnuje vztah kvalita/predajnost .
90% ludi ma hudbu na salame a chapu ju ako sucast nejakej cinnosti, pri praci, cviceni a pod. t.j. si ju nevychutnavaju a zhltnu hocico, ovsem take co ich nerusi, neutralna hudba, ktora ma zial velmi nizku umelecku hodnotu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #278 kedy: 26. Február , 2009, 09:20:52 » |
|
90% ludi ma hudbu na salame a chapu ju ako sucast nejakej cinnosti, pri praci, cviceni a pod. t.j. si ju nevychutnavaju a zhltnu hocico, ovsem take co ich nerusi, neutralna hudba, ktora ma zial velmi nizku umelecku hodnotu.
A práve preto kvalita klesá. Kto by si dal tú námahu tvoriť a predávať kvalitu, ktorá niečo stojí, keď tých 90% konzumentov zožerie tak isto aj hnoj? Ten, čo v tejto situácii investuje do kvality, zákonite prerába. Na malom trhu to je citeľné. V normálnej situácii je na to protiváha v podobe veľkého trhu, kde sa predá nielen odpad, ale aj kvalita. Malé labely majú práve preto úspech, že ponúkajú niečo iné ako majors, a práve to je dôvod, prečo ich ľudia nespokojní s "konfekciou" vyhľadávajú a kupujú ich produkty. Je to ich recept, ako prežiť tlaky veľkých labelov - "Sme síce malí a neponúkame zvučné mená, ale ponúkame niečo viac za menej peňazí, pre náročných". Tak napriek šíriacemu sa braku môže umenie prežívať a dokonca aj na seba dobre zarobiť. V prirodzene obmedzenom trhu malej krajiny, ktorý sa kvôli zachovaniu ziskov ešte ďalej obmedzuje umelo, však nič také ako protiváha neexistuje. So všetkými dôsledkami na kvalitu novej produkcie a jej klesajúci trend.
|
|
« Posledná zmena: 26. Február , 2009, 09:26:07 od Predator »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #280 kedy: 26. Február , 2009, 09:32:10 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 26. Február , 2009, 09:34:55 od Predator »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #281 kedy: 26. Február , 2009, 09:32:32 » |
|
cele je to o tom ze masy su jednoduche.. ludia nechcu byt unaveni pocuvanim zlozitych melodickych postupov, ani nechcu pri pocuvani radia hladat zmysel zivota (inak by to zapricinilo mozno to, ze zrazu daju vsetci vypoved a pojdu fakt hladat samych seba a to si kapitalizmus nemoze dovolit :D) chcu pocut nieco, co im v pozadi pri akejkolvek cinnosti nebude vadit. Preto vacsina mladych dnes fici na pussycat dolls, desmode a pod srandach, lebo im to staci ako podmaz do bezneho zivota. Zas na underground akehokolvek druhu treba trochu aj vyzriet preto je nas tu par, co si na kvalitnu hudbu potrpime.. proste to inak asi nebude.. pocet posluchacov ale v dnesnej dobe urcite nie je meritkom kvality.. a ak niekto povie ze ano tak kvality coho? kto je ten naslovo vzaty odbornik, ktory sa moze k tomu vzdy vyjadrit spravne?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #282 kedy: 26. Február , 2009, 09:34:39 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #283 kedy: 26. Február , 2009, 09:45:18 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #284 kedy: 26. Február , 2009, 09:55:37 » |
|
A práve rovnaký názor mám aj ja. Či je niečo komerčné alebo nie, mňa to nezaujíma, keď je to kvalitné, počúvam, keď nie, vypnem. A tiež si uvedomujem, že vedieť obstojne hrať je len prvým z mnoho krokov k presadeniu sa. A tiež ma zaráža, že ľudia, čo vedia, nedostanú šancu, brak je podporovaný a nové tváre, čo by boli konkurencieschopné a dokázali by na scéne vyvetrať, do nej nepustia ... Držím palce
|
|
« Posledná zmena: 26. Február , 2009, 09:58:08 od Predator »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|