Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
28. November , 2024, 08:53:45
Strán: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 44 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Je počet poslucháčov merítkom kvality  (Prečítané 89191 krát)
0 užívateľov a 86 Hostí prehliada túto tému.
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #435 kedy: 04. Marec , 2009, 10:41:57 »

V čom boli nekvalitní Kelly Family ?  Spievali falošne ? nemali pesničky ? nevedeli hrať ?
v com boli kvalitni?
Zaznamenané
evil
pravidelný návštevník
Príspevkov: 367

« Odpoveď #436 kedy: 04. Marec , 2009, 10:45:41 »

takze pred par rokmi do zblbnutia hrani Kelly Family boli kvalitni? To len ako priklad...

A cela debata ma jednu velku chybu...pocet posluchacov je meritkom kvality, ale nie je jedinym a to, ze je jedine meratelne, neznamena, ze ine nie su...
Asi si ma nepochopil...pocet posluchacov je istym meritkom kvality...ked si kapela nenajde ziadnych fanusikov, tak asi kvalitni nie su...Pre mna je KF sracka, ale nic to nemeni na tom, ze si svojich posluchacov nasli a ako produkt asi kvalitni boli...

Ked tak, podme sa bavit o konkretnom...predpokladam, ze aj ludia tu na fore sa tazko zhodnu na nejakom mene, ktora kapela je kvalitna a umenie...
Napr. pre mna je urcite kvality a umenie napr. Pearl Jam...plati to pre Vas vsetkych?predpokladam, ze asi nie...
Zaznamenané

GODIN RULEZ!!!
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #437 kedy: 04. Marec , 2009, 10:47:51 »

Ja  Som frajer a Charles Baudelaire  Zdravíčko  sme sa na vcerajsom  pivnom posedeni  Na zdravie! zhodli na tom, ze ako odpoved na problematiku, ktoru nastoluje nazov temy, mozem citovat uryvok z jeho zbierky Parizsky spleen  Je mi do plaču a basne Pes a flakon, ktory mam uvedeny pod ciarou:

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 04. Marec , 2009, 10:49:32 od Zvuk » Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #438 kedy: 04. Marec , 2009, 10:49:08 »

Yngwie: Ten najmenší je dnes v SRN uznávaný štúdiový bubeník, ale má aj nejakú svoju kapelu, jeden z nich spieva v USA, ďalší v SRN..kvalitný boli pre mňa v tom, že mali normálne, počúvateľné pesničky, spevy boli vystavané, super spievali a intonovali, no a v tých časoch im pomáhali nahrávať najlepší nemeckí štúdioví muzikanti, zvukovo to bolo tiež úplne v poriadku...

V neposlednom rade v dejinách muzike zanechali nejakú stopu a nielen pič..vanie na nejakom malom fóre v malej krajine
« Posledná zmena: 04. Marec , 2009, 10:49:42 od RobG » Zaznamenané
yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #439 kedy: 04. Marec , 2009, 10:52:47 »

Asi si ma nepochopil...pocet posluchacov je istym meritkom kvality...ked si kapela nenajde ziadnych fanusikov, tak asi kvalitni nie su...Pre mna je KF sracka, ale nic to nemeni na tom, ze si svojich posluchacov nasli a ako produkt asi kvalitni boli...

Ked tak, podme sa bavit o konkretnom...predpokladam, ze aj ludia tu na fore sa tazko zhodnu na nejakom mene, ktora kapela je kvalitna a umenie...
Napr. pre mna je urcite kvality a umenie napr. Pearl Jam...plati to pre Vas vsetkych?predpokladam, ze asi nie...

pocet posluchacov je meradlom v biznise a tym to cele zvadza k predstave, ze na produkte predsa "musi nieco byt", ked to tolki pocuvaju. Pravdou je, ze nemusi. Je to tazka spravnej kampane, reklamy a sposobu, akym sa ten produkt dostava k posluchacovi, divakovi. Je to tak ohromne vzdialene nejakemu "prirodzenemu" vyberu - teda trhovemu principu, az by sme zasli. V tom to je. Casto sme svedkami toho, ze jednoduchsie, proste (ak uz nechcem pouzivat hrube vyrazy) veci sa predaju...lebo..lebo medved. Clovek si v tomto systeme proste nie vzdy dodakze slobodne vybrat. Dokaze to ten, co trochu "vidi za roh". Bezny konzument konzumuje to, co je mu predlozene. Kolki nosia tricka preto, lebo "teraz sa to nosi". Vobec nepozna dovod, ale nosi ho. Tu je pes zakopany.
Zaznamenané
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #440 kedy: 04. Marec , 2009, 10:54:07 »

Ja som dal prečo sú KF kvalitní, Ty daj príklad, prečo sú nakvalitní..bavme sa o hudbne nie dogmách a prianiach.. :
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #441 kedy: 04. Marec , 2009, 10:54:35 »

robg:  Na zdravie!

ja sa velmi divim, ze niekoho stale bavi hladanie toho kluca co je kvalitne a vzdy s tym zacinaju ludia oblubujuci okrajove zanre co zacnu ukazovat prstom na predavanych a hranych a kricat ze je to gyc, komercia a upletene hovno. komplexy?
Zaznamenané

o-yep sro
yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #442 kedy: 04. Marec , 2009, 10:56:10 »

Yngwie: Ten najmenší je dnes v SRN uznávaný štúdiový bubeník, ale má aj nejakú svoju kapelu, jeden z nich spieva v USA, ďalší v SRN..kvalitný boli pre mňa v tom, že mali normálne, počúvateľné pesničky, spevy boli vystavané, super spievali a intonovali, no a v tých časoch im pomáhali nahrávať najlepší nemeckí štúdioví muzikanti, zvukovo to bolo tiež úplne v poriadku...

V neposlednom rade v dejinách muzike zanechali nejakú stopu a nielen pič..vanie na nejakom malom fóre v malej krajine

stopu zanechali mnohi a este to nemusi byt umenie a ani len dobre. Fora su na to, aby sa veci pokojne prediskutovali. Ak ta moje nazory obtazuju, tak ich necitaj, ved ta nenutim. Tvoj problem je neustale smerovanie debaty do osobnej roviny a snaha diskutera nejako ponizit alebo urazit a to si myslim, ze nie je vhodny sposob na diskutovanie.
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #443 kedy: 04. Marec , 2009, 10:56:30 »

V dnešnej dobe už v hudobnom biznise všetko čo sa vyprodukuje kvalita je  Bavím sa skvele Záleží od množstva peňazí čo sa do toho najebe.Dnešná doba poskytuje aj netalentovaným pseudomuzikantom presadiť sa ak ovšem majú za sebou správnych ľudí.Vieme že v štúdiách je všetko možné .....aj spraviť z nespeváka-čky umelca(viď Britny Spírs)  Bavím sa skvele Sú autori čo vedia za prachy napísať pesničku,vizážisti čo hviezdičku vystajlujú,producenti čo to vyprodukujú,spoločnosti čo ten produkt vydajú a televízie čo to odvysielajú ....................a podívaj máme hviezdu  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
len tak na okraj tá p*ča Britny Spírs bude na turné ťahať zo sebou celý cirkus,levy tigre,kúzelníka  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
http://www.topky.sk/cl/15/414229/Tlak-na-Britney-Musi-dokazat-ze-na-to-ma
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #444 kedy: 04. Marec , 2009, 10:57:44 »

Hudba je o tom nemeratelnom a to je na nej to pekne Zdravíčko
Moja teta vystudovala konzervatorium, uci na ZUS a je zblaznena z Cmorika a Desmod a je to pre nu dobra a kvalitna hudba
Ja si pustim Opeth a je to to, co sa mi paci a naplna ma to...
Kto ma pravdu?Nikto a vsetci...Kazdy pocuva, co sa mu paci a to je dobre...Su ludia, ktorym sa pacia umelo vyprodukovane produkty a pre nich su dobre...
Su kapely a mena, co uz nieco znamenaju v historii a aspon z casti ich pozna kazdy(ABBA,Metallica,Nirvana,Beatles), ale tiey to nie je doklad kvality...
A cela debata ma jednu velku chybu...pocet posluchacov je meritkom kvality, ale nie je jedinym a to, ze je jedine meratelne, neznamena, ze ine nie su...
Na zdravie! Zdravíčko
Zaznamenané

evil
pravidelný návštevník
Príspevkov: 367

« Odpoveď #445 kedy: 04. Marec , 2009, 10:58:01 »

pocet posluchacov je meradlom v biznise a tym to cele zvadza k predstave, ze na produkte predsa "musi nieco byt", ked to tolki pocuvaju. Pravdou je, ze nemusi. Je to tazka spravnej kampane, reklamy a sposobu, akym sa ten produkt dostava k posluchacovi, divakovi. Je to tak ohromne vzdialene nejakemu "prirodzenemu" vyberu - teda trhovemu principu, az by sme zasli. V tom to je. Casto sme svedkami toho, ze jednoduchsie, proste (ak uz nechcem pouzivat hrube vyrazy) veci sa predaju...lebo..lebo medved. Clovek si v tomto systeme proste nie vzdy dodakze slobodne vybrat. Dokaze to ten, co trochu "vidi za roh". Bezny konzument konzumuje to, co je mu predlozene. Kolki nosia tricka preto, lebo "teraz sa to nosi". Vobec nepozna dovod, ale nosi ho. Tu je pes zakopany.
Mozno sa zle vyjadrujem, alebo  sa nechapeme...ja s Tebou v podstate suhlasim...ale, preco to  beries len vo velkom...ked hras koncert v malej krcme a nikto z divakov sa nezabavi, nikto Ti nepovie, ze to bolo fajn, nie je to z casti meritkom Tvojej kvality?
Zaznamenané

GODIN RULEZ!!!
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #446 kedy: 04. Marec , 2009, 10:58:52 »

Ja  Som frajer a Charles Baudelaire  Zdravíčko  sme sa na vcerajsom  pivnom posedeni  Na zdravie! zhodli na tom, ze ako odpoved na problematiku, ktoru nastoluje nazov temy, mozem citovat uryvok z jeho zbierky Parizsky spleen  Je mi do plaču a basne Pes a flakon, ktory mam uvedeny pod ciarou:

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.  Bavím sa skvele

Teraz som si spomenul, ako som cital rozhovor s talianskym skandaloznym reziserom Pasolinim o jeho poslednom sialenom filme Salo alebo 120 dni sodomy..., kde chcel zobrazit hnusnou scenou s kolektivnym jedenim hovien to, ze mladi zozeru vsetko, co im je dostatocne vytrvalo nukane.  :) Ale to len tak mimo, ked si sem zatiahol Baudelaira.  Žmurk
« Posledná zmena: 04. Marec , 2009, 11:06:20 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #447 kedy: 04. Marec , 2009, 10:59:44 »

Ja som dal prečo sú KF kvalitní, Ty daj príklad, prečo sú nakvalitní..bavme sa o hudbne nie dogmách a prianiach.. :

ty si nezazil kapelu, ci hocikoho, kto mal "vystavane" spevy a nehrali falosne a pritom to proste bol gyc? Ja si myslim, ze na kazdom kroku je takych vela. Ja sa nehadam, ze boli falosni, ci cokolvek...a dokonca tomu "malemu" drzim palce, len nech bubnuje a zaraba, ved je to OK, ja som nikde netvrdil, ze KF spievali falosne. Podla mna boli gycovi a to je vsjo. Ved jednoduchsi ludia kludne pozeraju telenovely a tiez sa im moze zdat, ze je to super umenie...Nuz a nastastie su taki, co si myslisa uplny opak.
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #448 kedy: 04. Marec , 2009, 11:01:27 »

jasne že mali dobre pesničky puštali ich a ludia sa tešili a s tym pičovanim maš pravdu,umenie je zložit obyčajnu pesničku pre ludi vyhravat pičoviny vie skoro každy
Zaznamenané

Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #449 kedy: 04. Marec , 2009, 11:03:27 »

Teraz som si spomenul, ako som toto cital na rozhovor s talianskym skandaloznym reziserom Pasolinim o jeho poslednom sialenom filme Salo alebo 120 dni sodomy..., kde chcel zobrazit hnusnou scenou s kolektivnym jedenim hovien to, ze mladi zozeru vsetko, co im je dostatocne vytrvalo nukane.  :) Ale to len tak mimo, ked si sem zatiahol Baudelaira.  Žmurk
Tak to som videl v kinoklube farebne. Dobra "dekadencia"  Bavím sa skvele  . Podvadsiatich minutach sa jedna stvrtina ludi zodvihla a s odporom odisla.
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
Strán: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 44 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.094 sekund, 23 otázok.