palii
|
|
« Odpoveď #240 kedy: 02. Január , 2011, 16:45:06 » |
|
dost mozne ze si este nezapol nahravanie (ako bez srandy). ak vidis ze aspon registruje vstup tak sa uisti ze to vsetko svieti na cerveno
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #241 kedy: 02. Január , 2011, 16:45:56 » |
|
dost mozne ze si este nezapol nahravanie (ako bez srandy). ak vidis ze aspon registruje vstup tak sa uisti ze to vsetko svieti na cerveno
Viem viem, chapem ta. Ze prve stlacenie rec blika - vtedy "preteka" signal a druhe stlacenie uz nahrava. Ale ani takto to nejde.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #242 kedy: 03. Január , 2011, 11:42:18 » |
|
Viem viem, chapem ta. Ze prve stlacenie rec blika - vtedy "preteka" signal a druhe stlacenie uz nahrava. Ale ani takto to nejde.
ked ti "preteka" pohraj sa s tym gainerom na pravo alebo v menu s input volume a obdobne na predzosilovaci. ono to zarucene funguje napr z mixu to v pohode nahrava do tych dvoch vstupov naraz. ked ti nepreteka tak si nieco dojebkal s kablami alebo co
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #243 kedy: 03. Január , 2011, 11:53:23 » |
|
ked ti "preteka" pohraj sa s tym gainerom na pravo alebo v menu s input volume a obdobne na predzosilovaci. ono to zarucene funguje napr z mixu to v pohode nahrava do tych dvoch vstupov naraz. ked ti nepreteka tak si nieco dojebkal s kablami alebo co jj, asi bude nieco dodrbane. Je pravda, ze nemam baterky v H4, ale napajam to adapterom. Moze to byt aj tym ? Nemozem vyskusat, nemam 4AA baterky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #244 kedy: 03. Január , 2011, 11:59:05 » |
|
jj, asi bude nieco dodrbane. Je pravda, ze nemam baterky v H4, ale napajam to adapterom. Moze to byt aj tym ? Nemozem vyskusat, nemam 4AA baterky.
to urcite nie, napoj to na komp ako usb zvukovku, otvor si nejaky multitrack a v nom to vyskusaj. obcas zvykne blbnut to nahravanie na SD kartu, takto to obides
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #245 kedy: 03. Január , 2011, 13:50:48 » |
|
ake kable pouzivas na prepojenie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #246 kedy: 11. Január , 2011, 16:21:46 » |
|
ake kable pouzivas na prepojenie?
Jacky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #247 kedy: 11. Január , 2011, 18:25:02 » |
|
Jacky.
stereo, ci mono? sice malo by to byt jedno..ale treba skusit..tusim ma ten zoom balanced inputy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #248 kedy: 11. Január , 2011, 18:27:05 » |
|
stereo, ci mono? sice malo by to byt jedno..ale treba skusit..tusim ma ten zoom balanced inputy
No hej, asi mi bude treba kabel 2 jacky mono a stereo na konci.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #249 kedy: 11. Január , 2011, 18:48:43 » |
|
No hej, asi mi bude treba kabel 2 jacky mono a stereo na konci.
no tak dvoma kablami - skus jeden z mono a druhy zo sterea. ja neviem ci nebudu obe stopy to iste (asi zavisi od toho predzosilovaca). netusim ci to chces axe nahravat alebo co, ale minimalne mono by to malo ist
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #250 kedy: 11. Január , 2011, 18:50:03 » |
|
no tak dvoma kablami - skus jeden z mono a druhy zo sterea. ja neviem ci nebudu obe stopy to iste (asi zavisi od toho predzosilovaca). netusim ci to chces axe nahravat alebo co, ale minimalne mono by to malo ist
Jop, chcem skusit priamo do Zoomky nahrat to axe. Lenze z Axe davam Unbalanced output do zoomky, tak neviem, ci tam nemoze byt chyba. Kedysi mi to slo aj tak, ze som pichol priamo gitaru do zoomky a nahravalo... tak neviem, asi bude nejaka chyba v tom zoome.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #251 kedy: 11. Január , 2011, 19:00:03 » |
|
Jop, chcem skusit priamo do Zoomky nahrat to axe. Lenze z Axe davam Unbalanced output do zoomky, tak neviem, ci tam nemoze byt chyba.
Kedysi mi to slo aj tak, ze som pichol priamo gitaru do zoomky a nahravalo... tak neviem, asi bude nejaka chyba v tom zoome.
pouzi balanced kable aj vystupy/vstupy..tak to budes mat uplne najspravnejsie zapojene
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #252 kedy: 11. Január , 2011, 19:01:34 » |
|
pouzi balanced kable aj vystupy/vstupy..tak to budes mat uplne najspravnejsie zapojene
Okej, skusim. Tym padom musim pouzit XLR kable, ktore zatial nemam doma.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
1pablo
Hosť
|
|
« Odpoveď #253 kedy: 14. Január , 2011, 05:46:00 » |
|
Zdravim dosla mi ta zvukovka M-Audio fast track ultra, chcel som sa spýtať nevidim na nej nikde send rsp na starej zvukovke som pchal int z kompresoru do send na zvukovke a out z kompresora do in na zvukovke, táto m-audio ma neaky insert to je ako ten send ci ako? http://www.m-audio.com/images/global/media_hqpics/FastTrack%20Ultra%20-back.jpgto je obrazok zadku zvukovky, ked dam mikrofon do mic in1 na zvukovke tak mam spojit out kompesora s in1 na zvukovke a in z kompresora do out1 na zvukovke alebo toho insertu ? - dalej ta zvukovka ma zabudovany reverb a delay na out 1/2 a out 3/4 ako ho vyuzit tak ze pichnem mikrofon do zvukovky a dalej chcem aby reverb isiel out do mixaku k PA diky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
opossum
|
|
« Odpoveď #254 kedy: 14. Január , 2011, 10:40:17 » |
|
Zdravim dosla mi ta zvukovka M-Audio fast track ultra, chcel som sa spýtať nevidim na nej nikde send rsp na starej zvukovke som pchal int z kompresoru do send na zvukovke a out z kompresora do in na zvukovke, táto m-audio ma neaky insert to je ako ten send ci ako? http://www.m-audio.com/images/global/media_hqpics/FastTrack%20Ultra%20-back.jpgto je obrazok zadku zvukovky, ked dam mikrofon do mic in1 na zvukovke tak mam spojit out kompesora s in1 na zvukovke a in z kompresora do out1 na zvukovke alebo toho insertu ? - dalej ta zvukovka ma zabudovany reverb a delay na out 1/2 a out 3/4 ako ho vyuzit tak ze pichnem mikrofon do zvukovky a dalej chcem aby reverb isiel out do mixaku k PA diky sak ma to navod, nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|